Electrastim Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound

25-01-2023

De Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound is gloednieuw. Ik had ze al eerder, maar mocht er nog niets over schrijven, maar nu dat wel mag, wil ik jullie mijn review ook niet onthouden.

Vorige week nog schreef ik de soundinggids, en schreef daar ook in dat E-stim sounding niet voor beginners is, en dat is nog steeds zo. Maar ben je niet meer een beginner en denk je dat de Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound misschien iets voor jou is, lees dan zeker deze review.

SPECS

  • Materiaal: Elektra geleidend Sicilone
  • Bodysafe: Ja
  • Geschikt glijmiddel: Steriel glijmiddel op waterbasis
  • Inbrengbare lengte: 15 cm
  • Polariteit: bi-polair
  • E-stim connector: 2mm
  • Prijs: 58,59 bij Erotouch

E-stim en sounding

Ik schreef het net in de intro al even, e-stim sounding is niet iets dat je wil gaan doen als je nog niet heel erg bekend bent met sounding, en ook niet als je net begint met E-stim.

Het is ook een combinatie die je maar net heel erg lekker moet vinden, want wat je gaat doen is, zelfs voor mijn begrippen, best wel heftig.

Wees je daar dus van bewust. Wil je meer weten over sounding, lees dan eens mijn soundinggids.

Electrastim silicone noir flexible silicone electro sound de bovenkant waar je de connectoren in kan stoppen

Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound

De Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound is een nieuw product van Electrastim en is gemaakt van elektra geleidend silicone. Deze sound is vrij lang (15cm) en te koop in twee variaties. Je kan de 5mm versie en de 7mm versie verkrijgen. De keuze daarin is vooral welke breedte sound jij prettig vindt. In mijn geval gaat het hier om de 7mm versie.

De Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound is een bipolaire electrode, die je dus op 1 kanaal van je powerbox, bijvoorbeeld de Electrastim Axis, kan aansluiten, je hebt dan verder geen andere electrode meer nodig. De aansluiting maakt gebruik van een 2mm aansluiting, hetgeen ook standaard is voor alle Electrastim accessoires en toys.

Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound in de doos

Als je de Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound krijg je hem opgestuurd in een vrij standaard Electrastim doos. Wit met een afbeelding van de sound erop.

In de doos vind je de sound netjes ingepakt in foam en plastic, met daarbij de handleiding waar een aantal dingen op staan over het gebruik en hoe je dat zo veilig en hygiΓ«nisch mogelijk doet.

Verder zit er niets bij, de kabel, de powerbox, glijmiddel, alcohol etc moet je dus zelf al hebben, maar dat is eigenlijk altijd het geval bij E-stim toys.

Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound getest

Ik hou van E-stim, ik vind sounding echt heel erg lekker, en de combinatie ervan is ook heel erg fijn. Nu heb ik wel al ervaring met e-stim sounding met stalen e-stim sounds, en die ervaring waren goed en aanzienlijk minder goed vanwege een scherp randje.

Maar E-stim met een silicone sound had ik nog nooit ervaren, en was voor mij dus ook iets nieuws.

Ik keek er dus ook erg naar uit om te kunnen testen, maar zoals jullie misschien hebben gemerkt was ik een paar weken ziek met griep en daarna een longontsteking. En je kan je misschien voorstellen dat dat niet helemaal de fijnste combi is met een silicone toy in je plasbuis en die onder stroom zetten.

Maar inmiddels voel ik mij stukken beter en kon ik dus beter testen, en dat heb ik ook gedaan.

Ik had de juiste dingen gedaan zoals ik die ook in mijn gids als had beschreven en was er klaar voor.

Het eerste dat opvalt is dat deze sound inderdaad heel erg flexibel is. Dat is zowel heel prettig als een uitdaging.

De punt van de electrastim silicone noir flexible silicone electro sound

Het prettige is dat de sound, met voldoende glijmiddel heel comfortabel naar binnen glijd, maar door de grote flexibiliteit ook lastig als je in je eentje bezig bent.

Nu ben ik gelukkig vrij ervaren en ken ik mijn lichaam ook heel goed, dus met wat oefening kwam het gelukkig goed. Maar deze sound is echt fijner te gebruiken als je iemand in de buurt hebt die extra (schone) handen kan leveren, want de sound inbrengen en recht houden en de E-stim box bedienen, dat is echt next-level ingewikkeld. Vooral omdat je volgens het boekje (terecht) eerst de sound moet inbrengen en pas daarna de electroden moet aansluiten.

Maar, het lukte(ben ik de enige die nu dat stomme Dora the Explorer deuntje in zijn hoofd heeft?) en na het inbrengen en het aanzetten kon ik door de standjes van de box heen. Ik weet wat ik lekker vind, dus ik zal je niet vervelen met wat er allemaal kan, maar al snel (veel sneller dan ergens anders) voelde ik de aangename sensaties van de E-stim vanuit de sound.

Omdat de sound zelf zo flexibel is merk je van de sound zelf β€œweinig”, waardoor het E-stim gedeelte echt heel erg lekker is. De stimulatie is moeilijk te omschrijven, geil, opwindend, soms een beetje pijnlijk, maar dat is ook wel lekker. Kortom, een soort rollercoaster maar dan IN je piemel. Ja, je moet het maar net wat vinden, maar ik vond het echt heel lekker.

Heb ik er een knetterend orgasme van gekregen? Nee, dat lukte mij in mijn eentje dan net weer niet. Plus dat ik ergens wel iets vond van een orgasme voelen aankomen, en een e-stim sound zonder uitzetten terugtrekken om blokkades te voorkomen, maar jezus wat was het geil.

Een geweldige fijne sound dus, deze Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound.

Electrastim silicone noir flexible silicone electro sound aansluiting voor de 2mm connectoren

Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound schoonmaken

Je kan de Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound met heet water, zeep en daarna (en voor nieuw gebruik) schoonmaken met alcohol. Eigenlijk heel simpel dus. Ik denk niet dat ik hoef uit te leggen dat je de powebox niet met water kan schoonmaken en dat je natuurlijk de sound eerst moet losmaken.

Conclusie

Een echte next-level ervaring deze Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound, die je misschien niet in je eentje moet willen doen (hoewel dat dus wel kan). Maar als je van sounding en e-stim houdt en dan vooral deze combinatie is de Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound echt wel een must have, het comfort, de sensaties, het is echt heel erg lekker.

Je koopt de Silicone Noir Flexible Silicone Electro Sound bij Erotouch voor € 58,59

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.