Shunga Obi

22-01-2024

Ik kende Shunga als een merk wat middeltjes maakt, bijvoorbeeld mijn favoriete clitorisgel Shunga Secret Garden Verder hebben ze massageolies en nog veel meer middeltjes. Maar nu ook een serie met vibrators! Ik kreeg de Shunga Obi van Shunga zelf.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 5 steady standjes en 9 patronen die je elk ook harder en zachter kan doen
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: rond de 75 euro, hier te koop bij bol.comย 
Is โ€™t wat? Ik vind โ€˜m lekker.

Shunga sextoys

De collectie vibrators van Shunga heeft zes toys. Nu moet ik gelijk eerlijk zeggen dat ik de Shunga Obi wel de saaiste van de collectie vind. Dus ik hoop dat ik later ook de andere Shunga toys nog kan testen.

De Shunga vibrators zitten allemaal in een zwarte doos met daarop een afbeelding van een Geisha. Elke toy heeft zโ€™n eigen Geisha met een eigen verhaal over de legende van deze Geisha. Alle andere Shunga producten hebben ook allemaal soortgelijke afbeeldingen, maar het verhaaltje erbij is nieuw.

De verpakking en de look van de Shunga Obi

De verpakking oogt heel luxe. Ik vind het leuk dat de doos aan twee kanten open klapt en ik vind de illustratie ook echt mooi, al weet ik eerlijk gezegd niet zo goed of dit gezien wordt als cultural appropriation.

De bovenkant van de Shunga Obi heeft reliรซf, in de vorm van een soort waaier-patroontje. Elke toy uit deze serie heeft zijn eigen patroontje. Zulke details vind ik echt heel leuk. Ik hoorde ook dat de eigenaar van Shuga alle sextoys zelf ontworpen heeft en dat hij bijzonder veel aandacht voor detail had. Dat vind ik echt leuk, dat iemand er echt zo gepassioneerd over is en dat elk detail dan belangrijk is.

De vorm van de Shunga Obi heeft ook wel wat van een (deel van een) waaier. De knopjes hebben trouwens ook dezelfde vorm als het patroontje. Er zijn twee (waaier)knopjes. Het bovenste knopje is het powerknopje en het knopje om door de patronen te klikken. Met het onderste knopje kan je โ€˜m harder zetten.

Op de onderkant heeft de Obi een verdikking, wat fijn is, want zo kan je je clitoris makkelijker bereiken. Al kan je de Obi natuurlijk ook voor allerlei andere lichaamsdelen gebruiken. Maar zelf vind ik het nog altijd het fijnst om mijn clitoris te stimuleren.

Stimulerende oplegvibrator

En dat lukt ook goed met deze oplegvibrator. Hij sluit goed aan bij mijn vulva, ik vind deze vorm en vooral die verdikking handig. De vibraties zijn ook best goed. Ik heb wel vibrators met betere, diepere vibraties, maar ik klaag zeker niet over deze vibraties. Ze zijn beter dan gemiddeld.

Omdat dit een oplegvibrator is, is hij dus bedoeld voor uitwendig gebruik, je kan โ€˜m niet inbrengen. Je kan bijvoorbeeld wel je vulvalippen stimuleren voor je door gaat naar je clitoris. Met een beetje waterbasis glijmiddel (ik gebruik graag Sliquid, want daar zitten geen irriterende ingrediรซnten voor de vagina in) glijdt โ€˜ie heel makkelijk en fijn over je hele vulva.

Conclusie

Hoewel dit niet de spannendste sextoy van de Shunga collectie is, vind ik deze Shunga Obi wel echt leuk. Hij heeft een fijne vorm en stimuleert mijn clitoris goed. De vibraties zijn goed en hij ligt ook lekker in de hand. Ik vind het design, met alle details, echt mooi en goed gedaan. Ik denk dat je zeker wel plezier kan beleven aan deze Shunga Obi.

Je kan de Shunga Obi hier bestellen bij bol voor rond de 75 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.