Shotstoys Round Ring XL en Mjuze Infinity XL | Cockring review by Jay

13-02-2019

Ik kreeg van Shots toys de Shotstoys Round Ring XL en Mjuze Infinity XL in ruil voor een eerlijke review

Cockringen

Ik dacht vroeger altijd dat cockringen (cockrings? C-ringen?) waren voor mensen die hun penis niet zelf omhoog konden houden, of dat het een soort van afknel ding was om te zorgen dat je piemel juist niet hard werd.

Inmiddels heb ik al andere cockringen gereviewed en ben ik mij aan het verdiepen in de wereld van de cockringen (ja er is echt een wereld van de cockringen), en daar wil ik jullie natuurlijk graag in meenemen (in die wereld, niet mijn cockringen). Ik weet inmiddels dat een cockring ook heel leuk is voor mensen die gewoon hun seksleven willen opleuken.

Ik ben daar dus ook een stuk over aan het schrijven (stay tuned). Een van de soorten Cockring die je zou kunnen dragen is de zogenaamde flexibele cockring, gemaakt van flexibele materiaal, ik heb het dan niet over die verschrikkelijke jelly dingen met zo’n trilei er op, nee maar over de wat “duurdere” versies van silicone of Neopreen.
Enfin, in mijn artikel (ik link ernaar vanuit deze review als het klaar is) zal ik uitgebreid uitweiden over de materialen en de opties.

Shotstoys was in ieder geval zo sportief om mijn twee siliconen ringen op te sturen om alvast te testen.

Shotstoys Round Ring XL en Mjuze Infinity XL: Anders maar toch hetzelfde

Shotstoys round ring xl en mjuze infinity xl

Beide cockrings zijn overigens niet heel erg duur, ondanks dat ze van goede kwaliteit silicone zijn gemaakt. Zo is de Round Ring XL “slechts” € 6,95 en is de Mjuze Infinity XL verkrijgbaar voor € 10,95. In beide gevallen

Ze zijn dus allebei ook van zwart silicone, en hebben allebei maat “XL”

Waar de round ring dus inderdaad een ronde ring is waar echt geen hoekje aan te vinden is, is bij de Mjuze Infinity XL gekozen voor een soort “oneindige” cirkel waardoor er dus wel randjes zijn ontstaan, een soort van Esscher achtig design zeg maar.

 Shotstoys Round Ring XL en Mjuze Infinity XL: Size does matter

Een maat als XL vind ik altijd een beetje stom, vooral omdat XL eigenlijk niets anders zegt dan dat het groter is dan gewoon L, en zeker groter dan M of S. Maar verder is de maat niet te kwantificeren (en ja ik hou van duidelijkheid, en dat is bij cockringen juist ook belangrijk). De round ring is dan ook een grotere XL dan de Mjuze infinity.

Op de verpakking van de Shots Round Ring staat ook dat je hem zowel om de schacht van je penis kan dragen en dat je hem ook om je penis en ballen kan dragen. Op de verpakking van de duurdere Mjuze Infinity XL staat hetzelfde, maar toch is deze XL kleiner. Snap je meteen waarom ik vind dat duidelijk moet zijn hoe groot XL is, want dat is echt heel belangrijk bij het gebruik van cockringen, je wil wel wat druk, maar je wil niet dat je schacht of je ballen echt worden afgekneld.

Shotstoys Round Ring XL en Mjuze Infinity XL: Verpakking

Ik zou bijna vergeten te vermelden hoe je deze penisringen zal ontvangen, beide zitten in een soort blisterverpakking (dus een kartonnen plakaat met een doorzichtig plastic bakje erin), net of je een pakje AA-batterijen besteld. Verder is er eigenlijk ook niet veel over te zeggen, het is natuurlijk ook een simpel product, dus veel opsmuk levert geen meerwaarde.

Shotstoys Round Ring XL en Mjuze Infinity XL: Getest

Er zit natuurlijk geen handleiding in de verpakking, de Shotstoys Round ring heeft wel een illustrerend plaatje waar je kan zien hoe hij om je schacht of om je pik en ballen moet.

De Mjuze Infinity XL heeft dat dus niet, er staat een plaatje van een ring, met de tekst: Kan om je schacht of om je penis en ballen.

Nou duidelijk, en gezien de rekbaarheid van de beide ringen is het ook niet zo heel moeilijk om te verzinnen wat je zou moeten doen.

Deze rekbare ringen kan je namelijk in zowel met of zonder erectie om doen, want ze zijn, ja inderdaad, rekbaar.

Shotstoys Round Ring XL en Mjuze Infinity XL: Alleen om je schacht

Mjuze infinity xl

Als je de Shotstoys Round Ring XL of Mjuze Infinity XL alleen om je schacht wil doen is dat vrij simpel, want: Nou je schuift hem om je schacht (tadaaah!) en de ring doet, mits hij de goede maat is, verder het werk.

In mijn geval past dat dus prima (ik weet mijn maat en had het ook gechecked by shots of ze wel de goede maat gingen opsturen). De Shotstoys Round ring voelt het meest comfortabel omdat de druk over de afrondingen verdeeld wordt, hij rolt alleen daardoor wel vrij makkelijk, waardoor af en toe gechecked moet worden of hij niet naar boven is geschoven.

De Mjuze Infinity XL is strakker en je voelt de druk op de randen duidelijker, hij rolt door zijn vorm niet, dat is wel prettig.

Shotstoys Round Ring XL en Mjuze Infinity XL: Om je penis en ballen.

Shotstoys round ring xl

De Shotstoys Round Ring XL is zoals gezegd iets breder en voelt voor mij ook om penis en ballen comfortabel aan. Ik zou hem geen uren kunnen dragen, maar dat is ook niet bedoeling bij dit soort cockringen (ja, ja informatief artikel komt eraan), maar evengoed stoort deze cockring niet, zorgt hij voor de juiste druk en dus doet hij wat hij hoort te doen, zonder nare bijwerkingen.

De Mjuze Infinty XL is een ander verhaal, door de kleinere diameter knelt deze ring voor mij veel te heftig, waarmee hij nog steeds wel genoeg bloed doorlaat om een harde erectie te krijgen en te houden, maar de randjes duwen mij te hard waardoor ik na 3 minuten al genoeg heb gehad.

Wederom een reden waarom een duidelijke maatvoering belangrijk is, want ik denk dat als deze ring in XXL versie beschikbaar zou zijn (groter dus) hij extreem comfortabel kan zijn.

Maar nu is hij dat dus duidelijk niet.

Schoonmaak

Schoonmaken van cockringen is net belangrijk als bij een gewoon seksspeeltje, ondanks dat het niet ergens in gaat, heb je er wel seks mee, of masturbeer je er wel mee en nou ja, niemand is ZO netjes, en nou ja: zweet.

Maar, het is weer siliconen, en dus, soppen, koken, ontsmetten, het kan allemaal, en het is een kleine ring, dus schoonmaken is zo gebeurd, even drogen aan de lucht of met een niet pluizig droogdoek ding, en klaar ben je.

Conclusie

De Shotstoys Round Ring XL en Mjuze Infinity XL zijn beide waar voor je geld, voornamelijk omdat ze beide juist niet veel geld kosten. De maatvoering is wel een dingetje, dus mocht je net zoals ik vrij groot zijn “down there” dan moet je wel even goed opletten wat je besteld, want, nou ja, ruilen kan niet. De Mjuze Infinity mag van mij wat groter, zodat het lekkerder zit, maar is voor om de Penis gebruik erg prettig, vooral omdat hij niet schuift.

Al met al kan je je niet echt een buil vallen aan deze cockringen, MAAR zorg wel dat je de juiste maat kiest, en daar zit hem wel een beetje de crux, het is een beetje een gok hoe en of het wel daadwerkelijk gaat passen.

[16-05-2020] Het lijkt er op dat de Round Ring XL helaas niet meer te koop is bij Shotstoys.

Je koopt de Shotstoys Round Ring XL bij Shotstoys.com voor € 6,95

De Mjuze Infinity XL koop je ook bij Shotstoys maar dan voor € 10,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.