Sheets of San Francisco Fitted sheets

07-04-2021

Een review over de Sheets of San Francisco Fitted sheets. Ik heb echt al in een hele tijd geen accessoire review meer gedaan en aangezien we nu vier jaar bestaan is het tijd om een reprise te doen van een product dat ik heel lang geleden al een keer heb mogen reviewen. Althans de unfitted versie dan van de deze Sheets of San Francisco.

SPECS

Materiaal: 2-laags Polyurethaan

Omvang: 180 x 200 x 25cm, andere maten ook verkrijgbaar.

Gewicht: Afhankelijk van de maat tussen de

Is het wat? Als je graag dingen wil doen zonder je zorgen te maken over vlekken? Jazeker!

Prijs: Maat Afhankelijk, deze maat kost € 187,95 bij Mister B

Marketing blurb

“Designed to cater for a range of interest from intimate massages to messy lube sessions and even food play wax-play and watersports our fluidproof sheets appeal across the spectrum.”

Sheets of San Francisco

Dus eigenlijk: Wat je ook wil doen op een bed, hoe nat of vies ook, Sheets of San Francisco Fitted sheets zorgen ervoor dat je niet vies wordt.

Sheets of San Francisco

Ik ken Sheets of San Francisco eigenlijk al zo lang als ik dat review schreef, en heb ook wat van de mensen die dit product op de markt brengen mogen ontmoeten. En zoals de meeste (maar niet alle) mensen in deze industrie zijn het zeer bevlogen en aardige mensen die echt achter hun product staan, en zoals in hun geval ook best vaak op gaan liggen.

Sheets of San Francisco Fitted sheets

Toen ik in 2018, dat is inmiddels 3 jaar en 2 maanden geleden schreef over de Fun Sheet plus van Sheets of San Francisco was ik dolenthousiast, en grappig genoeg is de Fun Sheet tot op de dag van vandaag nog steeds een van mijn standaarduitrustingen als het gaat over seks dingen die misschien wat rommelig zijn, denk aan anale masturbatie met veel glijmiddel, mogelijke squirt scenario’s, body to body massages. En zelfs wat meer extreme dingen als wax play, maar ook andere dingen waarbij (lichaams- of ander) vocht een grote rol speelde. En in die 3 jaar en 2 maanden heb ik elke keer het laken gewassen (natuurlijk wel ff de was er afhalen) gedroogd en opgeruimd, en het ziet er inmiddels wel gebruikt, maar nog steeds fris en bruikbaar uit. Het heeft in die 3 jaar dat ik ze bezit echt van alles doorstaan, van “oh shit ik heb mijn stiletto’s nog aan” tot “Fuck ik laat mijn mes vallen” en er zit oprecht geen scheurtje, haakje of gaatje in. Zo sterk, stevig en geweldig was en is mijn Fun Sheet.

Maar wat dus wel een nadeel is, is dat het op zich redelijk blijft liggen, maar als je echt wat ruwer heen en weer beweegt dan beweegt je laken mee, en soms, heel soms, dan lig je ineens niet meer op je laken, en dat is dan net het moment dat je zonder erbij na te denken een half flesje glijmiddel leeg knijpt over iemand heen, zo het (hotel)bed in. En dat is best wel jammer.

Maar gelukkig is daar dus een oplossing voor, in de vorm van de Sheets of San Francisco Fitted sheets. In Nederland noem je het gewoon een waterdicht hoeslaken, maar dan krijg je misschien al snel de associatie met een bevalling. Die je trouwens ook prima op deze lakens zou kunnen hebben, maar dat is toch niet helemaal de insteek.

De Sheets of San Francisco Fitted sheets zijn er dus in verschillende matras- en bedmaten, en die bepalen ook de prijs, je bent immers meer of minder stof kwijt en dus kost het iets meer of iets minder. Alle fitted sheets passen uiteindelijk om een matrasdikte van 25 cm hoog. Dat is ongeveer een standaard boxspring maat (zo is mij verteld).

Sheets of san francisco fitted sheet met het label zichtbaar en wat water er op om te laten zien hoe waterdicht dit laken wel niet is.

Sheets of San Francisco Fitted sheets in de doos.

Dit is natuurlijk een vast onderdeel in mijn reviews, maar er is niet zoveel over te zeggen, behalve dan: Je krijgt een zwarte doos, met daarin een set zwarte lakens.

Sheets of San Francisco Fitted sheets getest

Dit soort sheets zijn eigenlijk veel leuker als je het MET iemand kan testen, maar ja, lockdown enzo. Dus ik heb maar wat scenario’s met mijzelf geprobeerd, hoewel ik eigenlijk natuurlijk al wist dat het goed zou gaan. Maar het is toch net weer even anders. Net zoals in mijn vorige review valt er niets op te merken aan deze sheets, behalve dan dat ze doen wat ze moeten doen, maar dat ze uit zichzelf dus niets opnemen, zoals bijvoorbeeld de Fascinator Throw of de geweldige producten van Anna Rae als de Cumpanion en de Aramoure. Maar dat betekent dus ook dat het absoluut nooit verzadigd raakt, en dus ook nooit gaat lekken. En soms is dat best wel van groot belang.

Bij de Fun Sheet kan ik altijd gewoon de punten bij elkaar rapen en dan voorzichtig het laken en de eventuele aanwezige vloeistoffen zo in een bad of douchebak laten leeglopen.

Dit kan ook bij de de Sheets of San Francisco Fitted sheets maar is bij het afhalen van de sheets wat trickier, ook omdat het elastiek best stevig is en dus los kan schieten als je het wil afhalen, en dan kan het soms een beetje een soort van katapult effect worden.

Extra tip dus: neem eerst de sheets even af met een (oude) handdoek alvorens je de lakens afhaalt..

Schoonmaak

Zoals je wellicht al gelezen hebt, kan je deze Sheets of San Francisco Fitted sheets gewoon wassen, doe dat overigens wel apart, met gewoon een beetje wasmiddel (voor donkere was), en niet per se heel heet.

Voordat je gaat wassen moet je natuurlijk wel eventuele resten die niet in de wasmachine kunnen zoals kaarsvet, etensresten of andere “grote” voorwerpen verwijderen.

Na het wassen kunnen de sheets op een “koude” stand ook in de droger en heb je dus in een mum van tijd droge lakens.

Conclusie

Als je in de specs de prijs al hebt zien staan dan ben je misschien geschrokken, daarentegen is dit duidelijk een product dat heel lang mee kan gaan als je er goed mee omgaat en is het de investering dus misschien wel gewoon waard. Als je voor deze prijs namelijk altijd een schoon en hygiënisch laken hebt dat je zelfs zou kunnen meenemen naar een club oid om zeker te zijn dat schoon ook echt schoon is, en je bekommert je ook niet meer over hoe nat, zweterig of “messy” je avontuur ook is, dan vindt ik het persoonlijk de investering meer dan waard.

Je koopt de Sheets of San Francisco Fitted sheets bij Mister B vanaf € 165,95 tot € 187,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.