Sexy & Eetbaar – video

21-11-2021

Eetbare sexy stuff! Lekker of goor? In deze video gaan Jay en ik het testen. Van chocolade bodypaint tot likbaarglijmiddel tot eetbaarondergoed. We hebben het allemaal en we gaan het proeven. En daarna vertellen we je natuurlijk uitgebreid wat we er van vinden!

Heb jij wel eens eetbare sexy spulletjes gebruikt? En wat vond jij er van?

De chocolade bodypaint kwam uit de Naughty & Nice kalender, die je hier kan bestellen voor 129 euro.
Maar deze Shunga chocoladebodypaint voor 17,95 euro is ook echt heel lekker!

De Bijoux Indiscrets Poeme caramel butter bodypaint kan je hier bestellen voor 17,95 euro.

De Shunga olie die warm wordt als je er op blaast is hier te koop bij Easytoys voor 22,95 euro.

De Kamasutra likbare bodypoeder kan je hier bij Easytoys bestellen voor 24,95 euro.

De Shunga eetbare bodypoeder vind je hier bij Easytoys voor 32,95 euro.

De Shiatsu eetbare body oil in kokos & ananas vind je hier voor 14,95 euro.

Het Shiatsu eetbaar glijmiddel in de smaak Japanse munt vind je hier voor 9,95 euro.

En de candy bra kan je hier vinden bij Easytoys voor 9,95 euro.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen doorย hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist. Helaas krijgen al onze videoโ€™s de laatste tijd van YouTube een leeftijdsbeperking en moet je dus eerst je leeftijd verifiรซren voor je ze kan zien. We zijn ons hiervan bewust en vinden het ook heel vervelend, maar kunnen hier helaas niks aan veranderen. We zoeken naar andere kanalen om onze videoโ€™s te posten.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Hetย account van Tess vind je hier en hetย account van Jay vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bijย Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zoโ€™n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Leuke review-film ๐Ÿ™‚ Bij een aantal producten kan ik me wel voorstellen hoe je ze kan gebruiken maar bij de body-powder zie ik dat niet helemaal voor me. Dat wordt een groot poeder-festijn waarbij het merendeel ‘wegwaait’ en je dus je hele kamer kan stofzuigen (of aflikken) ๐Ÿ˜‰

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.