Vlog: Sextoytester challenges Tess Tesst vs. Luna Climaximaal

03-03-2019

Vlog: Sextoytester challenges Tess Tesst vs. Luna Climaximaal

Luna schrijft op Climaximaal.nl al jaren reviews over seksspeeltjes. Al voor ik met Tess Tesst begon, las ik haar reviews altijd al graag en dat doe ik nu nog steeds. Maar niet alleen haar reviews zijn leuk, interessant en grappig, dat is Luna zelf ook. En we zijn dus eigenlijk sextoy tester collega’s.

Luna kwam bij ons op bezoek en ik had vier grappige sextoy challenges bedacht die wij samen konden doen. The battle of the sextoy testers! We hebben vooral erg veel en erg hard gelachen. Maar wie wint de challenges?

De Video

 

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, kan je mij heel blij maken door dat nu alsnog te doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

Luna’s website vind je hier en haar YouTube kanaal vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje op afstand gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Jullie zijn mijn meest favo sex speeltjes reviewers. Het laagdrempelige maar enthousiaste heeft me al menig goed volwassen speelgoed doen kopen.

  Antwoord
 2. Wat een combo! Plezier voor vier zo te zien 😉

  Komt er ook is een samenwerking/vlog samen met Matthias van maletoyreviews.com (samen met Jay?)

  Antwoord
 3. Super leuke blog!!

  Antwoord
 4. Ik heb deze vlog met plezier gekeken, geweldig!
  Wat zijn jullie een leuk Duo!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.