Sextoys voor op vakantie – video

29-08-2021

Ga je op vakantie en wil je een sextoy meenemen? Dat kan ik me voorstellen. Vakantie is de perfecte periode om lekker te ontspannen en genieten en daar past een goed seksspeeltje natuurlijk perfect bij. Maar mag je zomaar elke sextoy meenemen in je handbagage? En mag je overal een sextoy mee naartoe nemen? En welke sextoys zijn dan geschikt om mee te nemen? In deze video vertellen Jay en ik je er alles over, zodat je lekker kunt genieten, waar je ook heen gaat.

 

Hier kan je de reviews over de sextoys waar we het over hebben vinden:

De review over de Naughty Bits Bad Bitch Lipstick Vibe

De review over de Vibratex Sidekick 2

De review over de Lovense Ferri

De review over de Fun Factory Manta

De review over de Satisfyer Magic Bunny

De review over de Aneros Helix

De review over de Fun Factory Be One

De review over de Satisfyer Love Triangle

 

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bijΒ Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. HetΒ account van Tess vind je hier en hetΒ account van Jay vind je hier.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

  1. Leuk! Dank voor deze info! Ik las ook goede verhalen over de palmpower pocket wand. Is dat ook een goed (en betaalbare) vakantiekeuze?

    Antwoord
  2. Ik zal je linkje in mijn achterhoofd houden voor als ik iets bij bol nodig heb 😘

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.