Sextoys kopen op AliExpress – video

13-06-2021

AliExpress heeft véél sextoys. En zo goedkoop! Ik kan me echt voorstellen dat dat heel aantrekkelijk lijkt. Ik krijg dan ook regelmatig de vraag of ik een bepaalde toy van Ali zou aanraden. Net als de vraag of sextoys van Ali nu echt zo slecht zijn.

Dus, in deze video praten Jay en ik over deze AliExpress sextoys. Wat vinden wij er van? En waarom? Hopelijk helpt deze video jou met de keuze maken of jij die lekker goedkope Ali toy wel of niet wilt aanschaffen!

Hier kan je de video bekijken waar wij AliExpress seksspeeltjes in de fik steken.
En hier kan je een artikel lezen wat ik schreef nadat ik vijf sextoys op AliExpress had besteld.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Duidelijk artikel en ik ben het grotendeels met jullie eens maar (er is altijd een maar :-).. Jullie adviseren om gewoon in Nederland/Europa te kopen ook al is het dan duurder vanwege de kwaliteitsgarantie. Als voorbeeld haal de Njoy Pure Wand aan. Daar zijn inderdaad kopieën via Ali te krijgen voor een fractie van de prijs in NL. Jullie breken een lans voor de kwaliteit van het origineel (waar ik het mee eens ben) maar gaan een van de belangrijkste nadelen aan ‘buy local, buy expensive, guaranteed quality’ wordt niet benoemd: vind ik de toy wel lekker? Voor de meesten onder ons is €100+ voor een sextoy erg veel geld vooral als je er achter komt dat het niet je ding is na wat proberen/testen. Wij zijn geen testers en krijgen niet gratis sextoys opgestuurd dus terugsturen en geld terug kan in ons geval niet.. Dan is de verleiding van €20 via Ali wel erg groot….

  Antwoord
  • Ik snap wat je zegt, maar ehm, daar is verder deze website dus eigenlijk helemaal op gericht. Het schrijven van reviews zodat je wat meer informatie hebt dan alleen het verkooppraatje en zo dus beter kan inschatten of een toy wat voor je zal zijn. Meer dan dit kan ik niet doen.
   Toys worden steeds duurder, en kwalitatief ook steeds beter. Daar moeten mensen aan wennen nog. De garantie is tegenwoordig gelukkig ook steeds beter geregeld, dat is fijn.
   Als iemand iets via Ali wil kopen, vanwege geld of wat dan ook, is die keuze natuurlijk altijd aan die persoon. Maar ik hoop dat mensen met deze video wel wat meer inzicht hebben gekregen en daardoor weer meer informatie hebben om hun keuze op te baseren.

   Antwoord
   • Inderdaad, jullie site is er op gericht om het kaf van het koren te scheiden qua toys maar dat neemt niet weg dat wat ik lekker vind totaal iets anders kan zijn dan jij/jullie. Een praktijkvoorbeeld: de Rosy Gold wand. Jij was er enthousiast over, mijn partner totaal niet. Dat is dan wel weer €70 weg.. Voor alle duidelijkheid: ik vind het supertof wat jullie doen maar dan kan de lokroep van een gelijkwaardige toy via Ali wel erg groot zijn en jullie video helpt zeer goed om de risico’s duidelijk te maken. Een advies dat je misschien mee zou kunnen geven is dat mocht je toch (bijvoorbeeld) zo’n Njoy Pure Wand kopie of wand-vibrator bij Ali willen kopen doe er dan een condoom omheen ofzo…

    Antwoord
    • Natuurlijk, reviews zijn altijd subjectief, daarom probeer ik ook altijd uit te leggen hoe het voelt en niet alleen te zeggen dat ik het wel of niet lekker vind. Maar super balen als je inderdaad een toy hebt gekocht die niet bevalt.

     Het advies doe er een condoom omheen zou ik nooit geven, omdat het in veel gevallen gewoon niet (voldoende) beschermt tegen bijvoorbeeld giftige stoffen. In het geval van een nep Njoy Pure Wand gaat het vaak ook om scherpe stukjes, en daar helpt een condoom ook niet tegen.

     Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.