Sextoys die je onzeker maken – Video

18-10-2020

Sextoys zijn meestal natuurlijk hartstikke leuk, maar helaas is dat niet altijd het geval. Ik merkte dat ik soms best onzeker kan worden van een bepaalde sekstoy. Vibrerende eitjes die me niks doen, roterende toys waar ik bijna niks van voel, vibrators die anderen super lekker vinden maar waar ik niks aan vind en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik vraag me dan af of er iets mis is met mijn lichaam, met mijn vagina. Of ligt het toch aan de toy?

In deze video hebben Jay en ik het over toys die niet voor ons werken. Heb jij ook wel eens een seksspeeltje gebruikt waar jij onzeker van werd? Of waarvan je zeker vond dat ‘ie gewoon รฉcht niet goed ontworpen was? Laat het even weten, vind ik leuk en interessant om te lezen!

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen doorย hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik danย hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je vagina balletjes of een ander seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bijย Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zoโ€™n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Goed onderwerp en leuk filmpje! Voor mij werken duo vibrators en de tril eitjes ook niet. Ik ben gewoon niet zo’n grote fan van inwendige trildingen haha!
  Tot nu toe met de toys die ik heb aangeschaft geen miskopen maar dat komt grotendeels omdat ik beter weet wat ik lekker vind รฉn door jouw reviews ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘

  Antwoord
 2. Zo herkenbaar, vooral die duo vibrators! Ik had mij voorgenomen nooit nog een duo vibrator te kopen, maar ik heb voor de nova 2 toch een uitzondering gemaakt door die flexibiliteit.
  Ik koop nu normaal enkel nog toys die door (verschillende) testers heel goed gevonden worden. Ik heb wel een uitzondering gemaakt voor de nieuwste zumio (E) en de nieuwste van Fun Factory (Sundaze) ๐Ÿ™‚

  Antwoord
 3. Wat een goed onderwerp dit! Ik heb bijna al mijn sekstoys gekocht na het lezen van positieve reviews van jou (en van Luna en Ruud). Deze sekstoys vind ik allemaal inderdaad net zo goed als jullie. Ik heb laatst echter ook de Gaia Eco Bullet gekocht, omdat hij werd beschreven als โ€˜de eerste biologisch afbreekbare vibratorโ€™, dat vond ik wel tof. Het idee van biologisch afbreekbaar is leuk, maar qua design bleek hij helemaal niks: het is een rechte staaf zonder vormen of rondingen die dus helemaal niets doet als je hem inbrengt, en hij heet ook nog een draaiknop voor de intensiteit waardoor je hem niet met รฉรฉn hand kunt bedienen. Ik had nog even besloten om hem een kans te geven en te proberen om hem te gebruiken door het topje tegen mijn clitoris te houden, maar ik heb meerdere andere vibrators die dat veeeeeel beter kunnen, dus uiteindelijk heb ik hem toch weggedaan. Gelukkig was hij biologisch afbreekbaar :D.

  Antwoord
  • Wat leuk om te horen, Liza!
   Die Gaia Eco Bullet heb ik ook eens getest toen ik wat schreef over low budget speeltjes: https://www.tesstesst.nl/artikelen/low-budget-seksspeeltjes/
   Het is inderdaad een super basic speeltje, leuk als je wil proberen of een vibrator wat voor je is, maar als je al andere, betere toys hebt, heb je er inderdaad niet zoveel aan.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.