Vlog: Sextoy Unboxing Willie

29-12-2018

Vlog: Sextoy Unboxing Willie

Soms krijg ik wel eens een groot pakket met een heleboel toys in één keer binnen. Ik vind dat altijd super leuk om uit te pakken. Dus vandaar dat ik weer eens een sextoy unboxing heb gemaakt, dan kan jij meekijken en zien welke toys ik deze keer allemaal heb gekregen van Willie.nl.

Er zit een heleboel leuks in, zeker een boel sextoys waar ik super benieuwd naar ben. Welke sextoy ben jij het meest nieuwsgierig naar? Welke moet ik eerst reviewen? Laat het even weten in de reacties.

Je ziet alle reviews in de loop van 2019 op mijn site verschijnen. Als je niet kan wachten en je wilt alvast één van deze toys kopen, kan je dat hier doen bij Willie.nl.

Vergeet je ook niet nog even te abonneren op mijn YouTube kanaal, zou ik echt super tof vinden! En als je de vlog leuk vond, druk dan nog even op het duimpje omhoog.

 

2 Reacties

  1. Wow zat veel leuks in!

    Antwoord
  2. Nou dat zijn me toch wel heel veel toys! Veel succes met het testen alvast 😉

    Wij zijn benieuwd naar de vibrator met afstandsbediening en het harnas! Dus we zien die reviews graag verschijnen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.