Vlog: Sextoy Unboxing Willie

29-12-2018

Vlog: Sextoy Unboxing Willie

Soms krijg ik wel eens een groot pakket met een heleboel toys in ÊÊn keer binnen. Ik vind dat altijd super leuk om uit te pakken. Dus vandaar dat ik weer eens een sextoy unboxing heb gemaakt, dan kan jij meekijken en zien welke toys ik deze keer allemaal heb gekregen van Willie.nl.

Er zit een heleboel leuks in, zeker een boel sextoys waar ik super benieuwd naar ben. Welke sextoy ben jij het meest nieuwsgierig naar? Welke moet ik eerst reviewen? Laat het even weten in de reacties.

Je ziet alle reviews in de loop van 2019 op mijn site verschijnen. Als je niet kan wachten en je wilt alvast ÊÊn van deze toys kopen, kan je dat hier doen bij Willie.nl.

Vergeet je ook niet nog even te abonneren op mijn YouTube kanaal, zou ik echt super tof vinden! En als je de vlog leuk vond, druk dan nog even op het duimpje omhoog.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Wow zat veel leuks in!

    Antwoord
  2. Nou dat zijn me toch wel heel veel toys! Veel succes met het testen alvast 😉

    Wij zijn benieuwd naar de vibrator met afstandsbediening en het harnas! Dus we zien die reviews graag verschijnen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.