Sextoy Toppers & Floppers 2021 + Giveaway

20-12-2021

Ik denk dat voor veel mensen 2021 toch niet helemaal was wat we er van gehoopt hadden in 2020. Maar gelukkig waren er ook genoeg hoogtepunten. En het einde van het jaar is natuurlijk altijd een goed moment om daar even op terug te kijken. Zoals elk jaar is hier natuurlijk de Toppers & Floppers post, waarin Jay en ik vertellen wat we de beste sextoys van 2021 vonden. In elk geval de beste sextoys van alle toys die wij dit hele jaar getest hebben. Maar natuurlijk vertellen we je ook wat onze all time favorieten zijn! De must-haves op sextoy gebied, als je het ons vraagt.

Het is inmiddels ook traditie dat we een leuke eindejaars giveaway doen, met een aantal van onze favoriete toys. Dat doen we ook dit jaar, natuurlijk, maar daarover straks meer. Nu eerst de lijsten!

De beste seksspeeltjes getest in 2021 door Tess

12.  Snail Vibe

De snail vibe in mijn hand, ik hou 'm zo vast dat 'ie uitgerold is, en je duidelijk ziet welk deel je in de vagina kan inbrengen.

Ik vind Snail Vibe zo awesome! Dit is nu echt een innovatieve sextoy. Het is de duovibrator opnieuw uitgevonden en hij werkt echt goed. Wanneer je de top van de Snail Vibe inbrengt, raakt het ronde deel je clitoris. Wanneer je een stootbeweging maakt en je ‘m dieper inbrengt, blijft dit deel je clitoris aanraken. Hij rolt mee in en uit. Super tof en handig! De vibraties zijn ook super krachtig en diep, what’s not to like?

11. Feelztoys Femmegasm

De feelztoys femmegasm ligt naast een lipstick. Je ziet dat de femmegasm wat langer is.

De Feelztoys Femmegasm is ook zo’n vernieuwende sextoy. Ik hou daar van! Hij ziet er uit als een luchtdrukstimulator, maar hij werkt met ‘tapping’. Het ronde bolletje in het tuutje beweegt en tikt dan zachtjes tegen je clitoris. Dat veroorzaakt ook nog wat verschillen in de luchtdruk, dus daarnaast voel je ook nog luchtdrukstimulatie. En dan kan ‘ie ook nog vibreren. Dit is echt een super leuke toy, die je weer hele andere sensaties laat ervaren.

10. Zalo King Vibrating Thruster

De zalo king ligt voor de verpakking. Die is zwart en er staat een gouden lijnentekening op van een oud-egyptisch figuur.

Stotende sextoys werken lang niet altijd goed. Het is echt hit or miss. Maar deze Zalo King is zeker een hit! Want deze King stoot echt zo heftig! Er zit één standje op wat ik ‘standje drilboor’ gedoopt heb, want OMG, wat gaat dat hard! Hij kan ook vibreren, maar dat valt enorm weg bij al dat stootgeweld. Helemaal niet erg, want met alleen dat stoten is ‘ie al super goed. Helemaal lekker als je ‘m combineert met een clitorisvibrator!

09. Satisfyer Dual Love

De satisfyer dual love voor de verpakking. Die is lichtroze met lila en lichtblauw.

De Satisfyer Dual Love vind ik echt zo’n fijne sextoy! Hij is helemaal niet duur en doet ‘t dus wel heel goed. Het is een luchtdrukstimulator én vibrator in één en je kan ‘m ook nog met een app bedienen. Of laten bedienen, door iemand anders, vanaf (grote) afstand. De luchtdrukstimulatie voelt echt helemaal lekker. En het handvat kan je dus als staafvibrator gebruiken. Dat is niet super amazing, maar wel een leuk extraatje. In de app heb je zoveel mogelijkheden voor allerlei patronen en standjes. En dan die long distance play. Ik vind het wonderlijk dat een sextoy in deze prijscategorie zoveel kan!

08. Vibez by PalmPower

De vibez by palmpower in mijn hand, je ziet de kant met de nopjes

De Vibez by PalmPower is een toffe vibrator die je op meerdere manieren kan gebruiken, die dan ook elk een ander gevoel geven. Deze PalmPower vibrator heeft super krachtige en diepe vibraties, wat natuurlijk helemaal goed is! De oortjes zijn lekker zwiebelig (ja, dat is geen woord, ik weet het) en geven een beetje het gevoel van pinpoint stimulatie. Dan kan je ook de voor of achterkant van de vibrator gebruiken, waarvan de ene kant nopjes heeft en de andere kant glad is. En dan kan je óók nog de zijkant gebruiken. Allemaal leuk! En lekker! Dus yay!

07. Fun Factory Patchy Paul

De fun factory patchy paul ligt op de doos. Daar op ligt ook de travellock instructke. Voor de doos ligt het oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en een boekje met waarschuwingen.

Ik had een feestje in mijn bed met Paul. Patchy Paul van Fun Factory. Eigenlijk is dit een variatie op de good old staafvibrator, die sowieso onderschat wordt, maar dat is een verhaal voor een andere keer. De Patchy Paul kan je gebruiken om je clitoris mee te stimuleren, daar is de top heel geschikt voor. Maar je kan ‘m natuurlijk ook inbrengen in je vagina, en dan weet ‘ie je G-spot heel goed te vinden. De vibraties zijn, zoals je van Fun Factory gewend bent, natuurlijk super goed! En hij ziet er zo cute uit.

06. Lovense Hyphy

De lovense hyphy in mijn hand. Je ziet ook goed de vorm van het handvat.

De Lovense Hyphy is echt wel awesome. Het is een pinpointvibrator, maar het handvat is ook een vibrator. En allebei de kanten doen het dus echt heel goed. De pinpoinvibrator heeft ook nog opzetstukjes, maar die vind ik niet zo interessant. De Lovense app is wél heel interessant, want daar heb je zoveel extra mogelijkheden. Je hebt toegang tot oneindig veel patronen en je kan je toy op afstand laten bedienen door iemand anders. De ‘handvat-kant’ is dus ook echt een hele goede G-spot vibrator, met super krachtige en diepe vibraties. Whoohoo!

05. We-Vibe Touch X

De we-vibe touch x ligt op een gekleurd ondergrond met bloemen er omheen. De touch x is koraal oranje, rond aan de onderkant en loopt wat spits toe aan de bovenkant, waar je ziet dat er een soort deuk in zit, net als een lepel.

De We-Vibe Touch X is de verbeterde versie van de We-Vibe Touch. En ik ben fan. Dit is echt zo’n seksspeeltje waarvan je zin krijgt om een beetje te gaan experimenteren. Door zijn asymmetrische vorm geeft hij dus steeds een ander soort stimulatie, afhankelijk van hoe je ‘m tegen je lichaam houdt. Ik vind dat super tof! De vibraties zijn ook krachtig en diep. In de lagere standjes voelen de vibraties niet helemaal steady, als een motor die nog aan het starten is, maar ik vind dat wel erg lekker voelen. Dat voelt ook extra diep. Natuurlijk zijn er ook allerlei patronen en is er genoeg te kiezen. Maar alles is eigenlijk lekker bij de Touch X.

04. Lora DiCarlo Baci

De lora dicarlo baci ligt op een roze, geel en blauw ondergrondje met bloemen er omheen. De baci is licht roze en ovaal. Bovenop zit de opening voor de clitoris.

Dit is echt dé luchtdrukstimulator voor mensen die van hele heftige stimulatie houden. Vanaf standje één is de LoraDiCarlo Baci al heftig. Hij heeft tien standjes en geeft je echt wel dat WOW-gevoel! Maar buiten dat ‘ie dus heel hard kan, ligt ‘ie ook super lekker in de hand. Deze luchtdruktoy heeft een hele andere vorm dan alle andere luchtdrukstimulators. En deze vorm werkt! De knopjes zitten ook precies op de goede plek, dus het gebruiksgemak is hoog. Hij is alleen dus niet geschikt voor mensen met een hele gevoelige clitoris.

03. Tenticle Toys Tenton

De tentickle tenton dildo's zien er uit als tentakels. Breed aan de onderkant en heel smal aan de bovenkant. De ene is blauw met lichtblauw met een metallic finish, de andere is mintgroen met lila.

Oh mensen, deze tentakeldildo! Ik hou van de Tenticle Toys Tenton. Ik kreeg ‘m in twee verschillende stevigheden siliconen. Omdat ik super benieuwd was of ‘medium firmness’ nu echt heel anders zou voelen dan ‘soft firmness’. Dat bleek zeker het geval en ik heb een duidelijk voorkeur voor dat zachte. Maar deze dildo is groot, of nou ja, vooral dik. Heel dik. En al die zuignapjes op dat tentakel, dat voelt zo goed. Meestal wanneer een vibrator of dildo nopjes of structuur heeft, is dat allemaal vrij subtiel. Aan de Tenton is echt niks subtiel. En precies dat maakt ‘m zo awesome. Oh, en deze dildo’s worden met de hand gemaakt, waardoor je ook je eigen kleurencombinaties kan uitkiezen. Geweldig!

02. Womanizer Premium Eco

Sextoy toppers & floppers 2021 + giveaway

De Womanizer Premium Eco, de eerste luchtdrukstimulator die eco-friendly is. Ze zijn echt goed bezig bij Womanizer en ik denk dat je dit in de toekomst veel vaker gaat zien. Want ook bij sextoys moeten we hier aan gaan denken. Verder voelt de stimulatie van de Womanizer Premium Eco net zo goed als die van de normale Womanizer Premium. Hele goede, diepe luchtdrukstimulatie, van super zacht tot best wel hard. Helemaal goed, nu ook voor het milieu.

01. Lovense Dolce (voorheen Quake)

De lovense dolce naast een telefoon

En dan de nummer één: de Lovense Dolce. Dit is een sextoy die ik zelf had willen uitvinden. Natuurlijk zijn er al draagbare sextoys die je met app kan bedienen, maar niet één zo goed als de Dolce. Hij stimuleert je clitoris en je G-spot, maar dan écht. Niet zo’n eitje wat ergens een beetje in de buurt van de G-spot trilt. Of iets wat net niet hard genoeg trilt tegen je clitoris, of niet genoeg druk geeft. De Dolce doet gewoon precies wat ik wil, met de juiste druk. En de juiste vibraties. Hij is verstelbaar en past daarom altijd goed bij jouw lichaam. En die vibraties zijn echt amazing. Diep en krachtig, zoals elke vibrator zou moeten trillen. De vibraties van het deel wat je clitoris stimuleert zijn even hard als die van het inwendige deel en dat is dus uniek. Raar maar waar.

De Lovense app werkt super makkelijk en heel goed. Het connecten gaat makkelijk, de connectie houden ook. En al die mogelijkheden die je in de app hebt, heerlijk. Dit is echt mijn favoriete sextoy van 2021.

De beste seksspeeltjes voor penis en prostaat in 2021 getest door Jay

01. Tenga Aero Silver Ring

Tenga aero silver ring

 

 

 

 

 

Laat ik maar meteen beginnen met wat in mijn optiek de beste toy van 2021 is, de Tenga Aero Silver ring. Een masturbator die herbruikbaar is en waarbij je de kracht van de stimulatie zelf kan bepalen door de ring te draaien. Dit in combinatie met de inmiddels wel legendarisch te noemen structuren van Tenga’s sleeves maakt de Tenga Aero Silver ring tot wat mij betreft de beste niet automatische masturbator van 2021.

02. Tenga Crysta Leaf

Tenga crysta leaf een vooraanzicht

 

 

 

 

 

De Tenga Crysta Leaf is inderdaad alweer een Tenga seksspeeltje, en dat ik fan ben van Tenga is inmiddels niet meer zo’n groot geheim, en sterker nog, eigenlijk gewoon meer dan verdiend. Als je als merk zo consistent gewoon steeds lekkere en goede herbruikbare masturbators op de markt brengt dan mag je ook wel een van de beste merken zijn, vind ik dan. De Tenga Crysta serie bestaat uit een aantal “kristal heldere” masturbators, elk met een bepaalde textuur ondersteund door hard plastic inserts. In het geval van de Tenga Crysta Leaf zijn dat bladvormige stukjes die je penis bij het in en uitstoten stimuleren. Het mooie van de Tenga Crysta serie is dat je het in principe ook nog gewoon zo op je tafel kan zetten en het er uitziet als een echt objet d’art. Of je dat echt gaat doen is natuurlijk een heel andere vraag. Maar het kan zeker.

03. Panzer girls Kay

Panzer girls - kay aanzicht van de vulva waarbij de tunnel zichtbaar is

 

 

 

 

De panzer girl serie van XTC toys zijn gemaakt van een nieuw soort premium TPE dat veel minder ruikt dan normaal TPE. Door de nieuwe formule is er ook veel meer mogelijk qua textuur en qua gevoel, en daarmee staan er twee van deze toys in deze lijst. De Panzer girls Kay is echt een heel erg lekkere masturbator of onahole. Wel in de categorie “ouderwets kunstkutje” dus met een vulva enzo. Evengoed een echte aanrader.

04. Panzer girls Yukari

Panzer girls yukari onahole

 

 

 

 

 

De tweede van de Panzer girls serie mag in dit lijstje ook niet ontbreken, ondanks dat deze masturbator misschien wat te subtiel was voor mijn smaak. Yukari is in tegenstelling tot Kay misschien ook qua uitstraling wat zachter, dus het past zeker wel allemaal in het thema. Ondanks dat ze uit dezelfde serie komen toch een echt heel andere sensatie, en dat is best wel knap.

05. Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

Tenga flip orb strong blue rush

 

 

 

 

 

De Tenga Flip Orb Strong Blue Rush is een geweldige masturbator (en ja alweer van Tenga), geweldige sensaties, heel veel plezier.

06. Lovense Edge 2

Edge 2 by lovense

 

Lovense is een befaamd merk, maar de Edge 2 is misschien niet hun meest bekende toy. Tegelijkertijd is deze prostaatvibrator extreem krachtig en van afstand te bedienen. Het is misschien een beetje heftig voor de beginnende prostaat ontdekker, maar een absolute aanrader.

 

 

 

De beste BDSM-toys van 2021

05. Humiliator mouth gag

De meo humiliator mouth gag system + feather duster attachment ligt op een regenboogondergrondje. De gag is zwart en ziet er een beetje uit als een mond harnas. De feather duster is gemaakt van grijze struisvogelveren en zit op een metalen buisje vast aan de gag.

De MEO Humiliator Mouth Gag met Feather Duster vind ik gelijk ook een hele heftige toy. Deze toy speelt echt in op het vernederingsaspect, iets wat ik wel echt heel tof vind in een BDSM-spel. Over de gag is echt goed nagedacht, dat is goed te merken. Ik denk dat deze gag zo comfortabel zit als maar kan, voor zo’n type gag. Dat is fijn, want in mijn hoofd vind ik het allemaal best moeilijk voelen (precies wat ik lekker vind, dus eigenlijk) dus dan is geen kaakkramp wel fijn!

04. Balancelle Preppy Cuffs

Sextoy toppers & floppers 2021 + giveaway

Deze Balancelle Preppy Cuffs zijn echt zo comfortabel als je lekkerste pyjama. Ze zitten zo zacht en fijn. De boeien zijn gevoerd, maar niet too much, dus ze zijn niet te dik. Maar ondertussen voelen ze wel als hele lieve, zachte kussentjes om je polsen. Ik zou deze boeien echt elke dag de hele dag kunnen dragen. En het fijne is dat ze ook nog super effectief zijn als polsboeien. Ze zijn stevig en bruikbaar. En zacht en lief en cute!

03. Mister B Small Rubber Paddle

Sextoy toppers & floppers 2021 + giveaway

De Mister B Small Rubber Paddle is in de BDSM-scene al jaren bekend als de Rubberen Rottigheid. En die naam heeft ‘ie niet voor niks, want wow, deze rubberen plak is pittig. Ik vind ‘m lelijk, maar dat heeft ook wel iets stoers. Esthetische intimiderendheid is blijkbaar ook een ding. Door het rubber voelt ‘ie best zwaar, waardoor de klappen hard en diep aankomen. Maar door het rubber geeft ‘ie dan ook nog zo’n sting. En daarna heb je echt super lekker gloeiende billen. Love it!

02. Metal Loop Whip

De meo sado metal loop whip ligt op een gekleurd ondergrondje met sterretjes confetti. Het handvat is van metaal en heeft ribbels. Vanuit het handvat loopt de zweep in een rondje. Dat deel is gemaakt van staaldraad met daaromheen doorzichtig plastic.

In de productomschrijving in de MEO shop beloofde deze Metal Loop Whip helse pijn. En daar was geen woord van gelogen. Echt, de tering, wat doet deze zweep pijn, niet normaal! Ik weet ook niet waarom ik zo ben, dat ik deze BDSM-toy dan ook nog op nummer twee in mijn lijstje zet. Blijkbaar hou ik gewoon van helse pijn.

01. Butt Bruiser

De meo butt bruiser crop ligt op een gekleurd ondergrondje. Hij heeft een metalen handvat met ribbels, met daaraan een metalen staafje. Aan het uiteinde zit een zwarte bal die erg lijkt op de bal van een ballgag.

Oohh de MEO Butt Bruiser Crop. Dit is voor mij echt de perfecte BDSM-toy. Door de siliconen bal op het uiteinde, geeft ‘ie zo’n diepe, harde impact. Qua gevoel een beetje vergelijkbaar met een stomp. Wanneer je niet van pijn houdt, vraag je je waarschijnlijk af waarom iemand dat zou willen. Wanneer je wel van pijn houdt, vraag je je misschien af waarom je ‘m nog niet in je assortiment hebt. Want dit is wat mij betreft echt een must-have voor iedereen die van doffe pijn houdt. Deze Butt Bruiser geeft echt de allerlekkerste doffe pijn, niet alleen op je butt, maar ook voor bovenbenen, kuiten en bovenarmen is ‘ie heel geschikt.

 

De beste budget sextoys van 2021

Satisfyer Mono Flex

De satisfyer mono flex met een flesje sliquid sassy.

De Satisfyer Mono Flex is een fijne duovibrator voor niet al te veel geld. Momenteel vind je ‘m voor net onder de dertig euro. Leuke prijs om eens uit te proberen wat je van een duovibrator vind. De vibraties van het inwendige deel zijn goed, die van de clitorisstimulator zijn iets minder, maar wanneer ze samen aanstaan, versterken ze elkaar. Het leukste vind ik dat je ‘m ook via de Satisfyer app kan bedienen, waardoor ‘ie veel meer mogelijkheden heeft. En dat voor die prijs.

Satisfyer Purple Pleasure

Sextoy toppers & floppers 2021 + giveaway

De Satisfyer Purple Pleasure is een lay-on vibrator, met krachtige en diepe vibraties. Hij trilt goed, ligt lekker in de hand, kan je verschillende sensaties geven door de verschillende kanten die ‘ie heeft. En dat voor een heel klein prijsje.

Satisfyer Yummy Sunshine

De satisfyer vibes yummy sunshine op een roze ronde display.

Nog een Satisfyer toy! De Satisfyer Yummy Sunshine. Dit is een hele fijne G-spot vibrator, die mijn G-spot echt perfect raakt. Niet alleen de vorm is super goed, maar de vibraties ook. En wanneer ik ‘m dan zelf ook nog beweeg, is het echt een feestje. Oh, en dat ‘ie geel is, vind ik dus echt heel tof.

Satisfyer Twirling Fun

De voorkant van de verpakking van de satisfyer twirling fun

De Satisfyer Twirling Fun is een pinpointvibrator voor nog geen dertig euro. Hij is natuurlijk niet zo goed als de Zumio, maar als pinpointvibrator is ‘ie toch echt best wel goed. Handig als je wilt uitproberen of pinpointstimulatie iets voor jou is.

ROMP Beat

De romp beat naast een lipstick.

Kijk even hoe tof deze ROMP Beat er uit ziet. Dit is nu precies een vibrator die heel geschikt is voor beginners, als eerste seksspeeltje. Hij is niet te duur en ziet er cute uit. De vibraties zijn niet de allerkrachtigste, maar zeker wel goed. En diep, dat is altijd fijn. Je kan met deze kleine vibrator bijvoorbeeld je clitoris stimuleren, maar je kan ‘m ook inbrengen in de vagina. Het is allemaal leuk en lief en best wel lekker.

Vibratex sidekick 1 & 2

Vibratex sidekick 1 en sidekick 2 met een bloem in een vaasje

 

 

 

 

 

Niet alleen budgetvriendelijk, maar ook nog eens een extreem klassieke set masturbators, en nog heel erg lekker ook. Heb je een beperkt budget? Maar wil je toch lekker masturberen als je een penis hebt? Dan is dit duidelijk een must have.

De slechtste toys van 2021

Satisfyer Little Secret

Sextoy toppers & floppers 2021 + giveaway

Hij ziet er best wel chic uit, maar de Satisfyer Little Secret staat niet voor niets tussen de slechtste sextoys van 2021. De vibraties van deze pantyvibrator zijn gewoon waardeloos. Buzzy en zwak. En waarom? Satisyer wéét hoe ze seksspeeltjes echt goed kunnen laten vibreren. Niemand weet waarom. Maar deze Little Secret Pantyvibrator sla je beter over. Tenzij je houdt van teleurstellingen.

Master Series Power Pins

De master series power pins op een boob-kerstbal

Ik dacht dat de Master Series Power Pins heel goed zouden werken. Het zijn magneet klemmetjes en deze vorm leek me veel beter dan die magneetbolletjes. Maar niet dus. Het werkt gewoon niet. Ze blijven niet zitten op mijn tepels en gaan dan helemaal naar het puntje, wat gewoon niet fijn is. En met materiaal chipt, allemaal kleine stukjes laten los. Deze Power Pins waren een grote teleurstelling.

Satisfyer Double Joy

De satsifyer double joy voor de open gevouwen verpakking, waar je een lijnentekening ziet en wat uitleg over de toy.

Weer zo’n Satisfyer toy met slechte vibraties. De Satisfyer Double Joy doet gewoon niet wat je mag verwachten van een vibrator. Het stelt allemaal niet veel voor. En de vorm is ook ongeschikt voor, nou, voor alles eigenlijk. En dan heb je óók nog zo’n CE-keurmerk en recycle logo in het siliconen gedrukt op het deel wat je inbrengt. Dus zorg dat je een oude tandenborstel klaar hebt liggen om ‘m mee schoon te maken. Maar ik zou ‘m gewoon vooral niet kopen.

Jopen Starstruck Fantasy

Sextoy toppers & floppers 2021 + giveaway

De Jopen Starstruck Fantasy en ik zijn echt geen match. Ik vond deze sextoy er zo koel uitzien. Eerlijk gezegd had ik van tevoren nog niet echt een idee hoe ik ‘m precies moest gebruiken. Al veranderde dat tijdens het testen eigenlijk ook niet per se. Ik denk dat wanneer je een ander type vulva hebt dan ik en je clitoris meer uitsteekt of aan de buitenkant van je vulva ligt, je meer plezier zal hebben van dit seksspeeltje. Behalve dan van het lawaai wat hij maakt en de trillingen die best matig zijn. Maar nou ja. Hij staat niet voor niets tussen de slechtste toys.

Taboom Hemp Rope

De bos taboom hemp rope in mijn hand.

Dit Taboom Hemp Rope stinkt. Zo erg dat ik er hoofdpijn van kreeg. Het voelt totaal anders dan elk ander hennep touw wat ik gezien heb. Het is stug en stijf. En stinkend. Hennep touw heeft trouwens ook een hele aparte geur, maar die vind ik lekker. Dit Taboom touw ruikt super chemisch. En hennep is een natuurmateriaal. Maar goed, dit touw knoopt ook niet fijn. Ik vind het stugge op zich wel fijn voelen op mijn huid, maar het vettige laagje wat het achterlaat vind ik goor. Nog nooit meegemaakt met touw ook. Om de uiteindes zitten plastic of metalen stukjes, wat best eng is. Als zo’n stukje in iemands gezicht slaat met het doorhalen van het touw, dan ben je gewoon niet blij. Dus dit touw is heel snel in de vuilnisbak beland.

Nexus Eclipse

Nexus eclipse penis vibrator

 

 

 

 

 

Wat in potentie een geweldig lekkere toy zou kunnen zijn was in werkelijkheid een van de meest grote teleurstellingen. Een motor die het gewoon allemaal niet aankon, duidelijk een seksspeeltje voor de penis dat eigenlijk gewoon niet op de markt gebracht had moeten worden.

Mystim Opus-E

Mystim opus e aanzicht van de "vulva"

 

 

 

 

Wat begon als hoop op een masturbator die masturbatie en E-stim met elkaar zou verbinden werd binnen no time een hoop gedoe en een diepe teleurstelling, en dat voor best nog wel veel geld. Didn’t spark joy (at all).

Tess’ All Time Favorite sextoys

Deze lijst is in willekeurige volgorde. Er zijn zoveel verschillende soorten toys, dat het eigenlijk niet te doen is om dat te ranken. De sextoys in deze lijst zijn echt mijn all time favorieten en allemaal echt geweldig op hun eigen manier.

We-Vibe Nova 2

De we-vibe nova 2 en een 3d clitoris

De We-Vibe Nova 2 is de perfecte duovibrator. Hij is zo te buigen dat ‘ie precies jouw G-spot goed raakt en de clitorisstimulator blijft altijd tegen je clitoris zitten, hoe je ‘m ook beweegt. Oh, en die vibraties! Heerlijk!

Lovense Dolce

Lovense dolce

De Lovense Dolce is zo awesome! Dit is echt de beste draagbare sextoy, met app. Omdat ‘ie verstelbaar is, raakt ‘ie altijd precies goed je G-spot en je clitoris, met de juiste druk. De vibraties zijn geweldig, vooral die bij je clitoris, want daar zijn de vibraties normaal gesproken zachter. En dat is bij de Dolce niet. Alles is echt geweldig aan deze sextoy.

Womanizer Duo

Womanizer duo

Deze Womanizer Duo combineert luchtdrukstimulatie van de clitoris met inwendige vibraties tegen je G-spot. De ultieme combinatie. En het beste is dat je ‘m handsfree kan gebruiken als je je benen tegen elkaar klemt!

Njoy Pure Wand

De njoy pure wand

De Njoy Pure Wand is en blijft de beste G-spot sextoy die er is. En ik zeg speciaal sextoy en niet dildo, want ook als ik alle vibrators mee reken, dan nog is dit echt dé toy voor je G-spot.

Zumio S

De vier zumio's liggen naast elkaar, met de bijbehorende letters er onder. Die vormen samen 'sexi'

Alle Zumio’s zijn geweldig (al vond ik de I net wat minder), maar de Zumio S is toch wel mijn favoriet. Dat siliconen bolletje maakt het allemaal nog lekkerder. Pinpointstimulatie is sowieso iets waar ik heel erg van geniet en Zumio heeft gewoon wel duidelijk de beste techniek. De Zumio’s vibreren niet, maar oscilleren. De meningen zijn er over verdeeld hoe anders dat nu daadwerkelijk is, maar mijn clitoris is vrij duidelijk. Zumio is the best.

Fun Factory Be One

De fun factory be one in de bewaar case, daar achter zie je het doosje met de sleeve er omheen. En je ziet ook de twee boekjes en het rode usb-oplaadkabeltje liggen.

De Fun Factory Be One is een seksspeeltje die mij echt heeft verrast. Dit is normaal niet echt mijn stijl, qua speeltjes. Zo’n vingervibrator en zo klein. Maar deze is dus echt heel leuk. En de vibraties zijn top. Je draagt ‘m tussen twee vingers, waardoor je ‘m verder niet echt hoeft vast te houden. Het voelt bijna als deel van je eigen hand. Super leuk om samen of alleen mee te spelen.

Swan Wand

De swan wand is roze en ik heb 'm in mijn hand. Het is een grote, dikke vibrator. Hij is een beetje gebogen en de ene kant is duidelijk veel dikker dan de andere kant.

De Swan Wand (niet de mini) is ge-wel-dig! Je kan ‘m aan beide kanten gebruiken. De kleine kant is al super fijn, maar die grote kant! Whoah! Die kant is wel echt dik, dus daar moet je net van houden (doe ik!), maar wow, wow, wow! De vorm, de vibraties, alles! Geweldig! Yay!

Satisfyer Dual Love

Sextoy toppers & floppers 2021 + giveaway

De Satisfyer Dual Love is denk ik een onverwachte keuze. Ik ben echt heel erg fan van de Womanizer Premium, maar de laatste tijd functioneren de Womanizers nog steeds niet (of weer niet?) stabiel. Daarom ben ik voor eigenlijk second best gegaan, een Satisfyer luchtdruktoy. De Satisfyer Dual Love is wel ook een heel stuk goedkoper dan de Womanizer Premium en doet ‘t ook serieus heel goed. En hij kan met app, wat gewoon zoveel leuke mogelijkheden geeft!

Doxy 3R

De doxy 3r met daar omheen de verpakking in drie delen.

De Doxy 3R kan ik kort over zijn. Dit is de beste draadloze wand vibrator. Hard, krachtig, diep qua vibraties. En de kop is niet te groot, wat ik fijn vind. En heb je dat toffe metalen ding gezien waar ‘ie in verpakt zit? Oh, en hij heeft glitters!

Jay’s All Time Favorite sextoys

Arcwave Ion

Arcwave ion een masturbator die werkt op pleasure air een luchtdruktechnologie

 

 

 

 

 

Nog steeds de enige luchtdruktoy voor mensen met een penis, en nog steeds een van de beste seksspeeltjes ooit. Geweldige orgasmes (ook al moet je eerst even wennen), blijdschap alom!

KYO Bound Kohai

Kyo bound kohai

 

 

 

 

Een geweldige masturbator van het eigen merk van Motsutoys, stevig, lekker, geweldig.

KYO bound Kukuru

Kyo bound kukuru

 

 

 

 

 

Een andere masturbator uit de KYO bound serie. Maar dan geen mond maar een vulva, nog steeds geweldig en een echte aanrader

Hot Octopuss JETT

Hot octopuss jett featured image showing the complete set and a british flag pendant

 

 

 

 

Hot Octopuss kennen we natuurlijk van de Hot Octopuss Pulse, de JETT is eigenlijk officieel het eerste idee dat de oprichter van dit merk had. Met uniek Trebel en Bass technologie die voor vibraties zorgt die jouw penis echt nog nooit gevoeld hebben. Geweldig ding, ligt standaard op mijn nachtkastje.

Satisfyer Men Wand

De satisfyer men wand is een zwarte wand vibrator met flapjes op de kop die de kop van je penis kunnen omsluiten

 

 

 

 

 

De Satisfyer Men wand staat in dit lijstje omdat deze penisvibrator voor relatief weinig geld echt heel goede prestaties levert. Dus mocht jouw budget de eeuwig geweldige Fun Factory Manta niet kunnen veroorloven dan is dit echt een heel goed alternatief

Fun Factory Manta

Fun factory manta

 

 

 

Ik kan natuurlijk niet de Satisfyer Men Wand in een lijstje zetten als alternatief, en dan de Fun Factory Manta daar niet bij zetten. Een extreem geweldige penisvibrator die tot op heden nog met regelmaat gebruikt wordt en het altijd, maar dan ook echt altijd goed blijft doen. Geweldig gewoon.

Njoy Pure wand

Sextoy toppers & floppers 2021 + giveaway

 

 

 

 

Al jaren en nog steeds de allerbeste prostaatstimulator op de markt, en dus nog steeds in mijn all time favorites, de al om geprezen en gewaardeerde Njoy Purewand

Eervolle vermeldingen

Was vorig jaar net te laat voor in de Toppers & Floppers post maar is echt amazing: Fleshlight Ryan Driller dildo
Tofste look: Le Wand Feel my Power
Toy die me het meest blij maakte: b-Vibe Unicorn Plug Set
Heetste boek: Damn Horny
Leukste spel: Dirty Seconds
Beste Pride toy: Blush Avant P1 Dildo
Feestelijkste sextoy: Party Marty Dildo
Toy met de beste naam: Bananapants Shagger
Beste lingerie: Cottelli Bondage
Wildste toy: Cloud 9 Swirl Touch
Weirdste look: Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Tongue-Gasm
Toy waarvan ik het meest hoop op een verbeterde versie: Together Toy
Toy waar m’n G-spot het blijst van werd: Doc Johnson Tru Curve

Giveaway

Natuurlijk kan je weer een aantal van onze favoriete toys winnen! Vanaf vandaag zetten we vijf dagen lang elke dag een giveaway online. Je mag met elke giveaway-dag meedoen. Klik hier voor Giveaway dag 1.
Vanaf 21 december 12.00 uur vind je hier Giveaway dag 2.
Vanaf 22 december 12.00 uur vind je hier Giveaway dag 3.
Vanaf 23 december 12.00 uur vind je hier Giveaway dag 4.
Vanaf 24 december 12.00 uur vind je hier Giveaway dag 5.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. The Handy masturbator niet meer in de All Time Favorite lijst? Ik vind dit machientje persoonlijk een van de beste toys. Vriendelijke groet.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.