Sola Jett Duo Vibrator

05-11-2017

Toen ik van willie.nl de Sola Jett Duo Vibrator ontving wilde mijn vriendinnetje Daizy deze graag testen. Dus ook deze maal een review van haar hand.

De Sola Jett

De Sola Jett is echt een hele mooie vibrator. Hij is roze, en hij ziet er gewoon echt uit alsof hij zijn werk doet. De vormgeving vind ik prachtig. De dildo heeft een kromming die mijn G-spot wel kan vinden denk ik, en de clitorisstimulator heeft veel oppervlakte, waardoor hij (hoop ik) de hele clit-regio gemakkelijk kan stimuleren. Twee knopjes, lekker overzichtelijk. Hij ligt ook lekker in de hand en is heerlijk zacht. Ik heb goede hoop. Hij laadt in 1,5 uur op met een magneetje en een USB aansluiting. Je zou hem dus ook met je powerbank kunnen opladen. Handig voor op reis denk ik zo.

Sola jett

Sola Jett: De test

Ik zet de Sola Jett eerst even aan in mijn hand. De kracht van de trillingen in de kop van de dildo zijn best overdonderened. Ik krijg hier steeds meer zin in! Wat is dit ding sterk zeg. Misschien zelfs wel sterk genoeg voor mij. Het is een hele diepe trilling, die me doet denken aan de Doxy en waar ik doorgaans echt hele lekkere orgasmes van krijg. Hij kan makkelijk harder en zachter (5 standen) en heeft ook nog eens 5 variatiestanden. Ik ben geen fan van de gekke trilstandjes, maar deze zijn in ieder geval wel echt heel anders dan anders. Leuk om daar eens wat variatie in te zien. Ik twijfel een beetje over de trilkracht van de clitorisstimulator. Hij lijkt geen eigen trilling te hebben, maar een beetje half mee te liften op de vibratie van de kop van de dildo. Dat is geen goed teken. Ik heb echt trilling op mijn clit nodig. Ik ben benieuwd.

Sola jett

Oooooooh jeetje, wat ontzettend jammer. Helaas is de Sola Jett in gebruik echt niet wat ik had gehoopt. Het inbrengen gaat makkelijk, maar hij komt niet ver genoeg bij mij om bij mijn G-spot te komen. Dat is echt heel jammer wat de diepe trillingen zijn echt wel heel lekker. Die wil ik echt heel graag op het juiste plekje. Boehoehoe, de clitorisstimulator aan de buitenkant hadden ze er net zo goed niet op kunnen maken, want die vibraties doen echt helemaal niets. Wat jammer, ik baal echt, want ik wil dit ding gewoon dieper doen… ik denk dat het dan echt superlekker is. Een korte speurtocht op het internet brengt mij bij een collega-blogger met hetzelfde probleem; dildo te kort, clit-vieb te zacht. Zij probeerde het hele ding in te brengen zodat hij dieper kwam, en dat lijkt me een ontzettend goed idee.

En dat werkt! Ooooh wat een leuk ding is het dan. Je kunt er niet zo goed mee stoten, want dat clit-ding zit dan een beetje in de weg. Maar hij raakt dan wel net de juiste plek bij mij en dan zijn die diepe trillingen echt supergeweldig!! Ik kom echt niet snel tot een orgasme van trildildo’s, maar dit was er één om niet snel te vergeten. Yum yum yum.

Conclusie

Ik vind de Sola Jett echt een hele mooie vibrator. Het duo aspect werkt voor mij niet. De clitorisstimulator is een flinke misser hier en hij is dus net te kort om goed in te brengen. Het is daarentegen wel de eerste trildildo waar ik zomaar, en heel erg fijn, van ben klaargekomen. En dat vind ik tof! Dus over het algemeen een leuk ding, waar je even zelf bij moet kijken hoe je hem het beste gebruiken kunt. Waar ik dan wel weer een beetje van schrok was de prijs. Ik vind hem echt te duur voor een vibrator die niet echt doet wat hij zou moeten doen. Maarja, dat orgasme was wel echt uniek, hmmmm, keuzes keuzes.

 

We ontvingen de Sola Jett van Willie.nl in ruil voor een gratis review.

Je kunt de Sola Jett Duo Vibrator kopen bij Willie.nl voor € 99,95

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.