Bathmate Hydromax X40 #2

Tijd voor een Hydromax X40 update

We zijn inmiddels een aantal weken verder sinds mijn eerste post, mijn pik, is, en dat is niet gelogen, langer, harder, dikker en steviger. Het verschil is merkbaar, en niet zo’n beetje ook.

Ik begreep de pomp “hype” niet zo, tot nu toe dan. Niet alleen is het pompen niet bepaald een onprettige ervaring, nee je krijgt er ook echt nog ee hardere, grotere, dikkere pik van. En ik heb dan het geluk dat volgens menig pomp-forum de Bathmate Hydromax X40 ook nog de beste pomp op de markt is.

Win/win noemen ze dat dan.

Een paar weken verder en dus een update van mijn dagboek. Wel in een wat verkortere versie, want, nou ja, er is routine, dus meestal gaat het gewoon goed. Hoewel ik het in het kader van de wetenschap (en omdat 7 uur in de ochtend gewoon echt heel vroeg is) ook wel eens een foutje heb gemaakt en de gevolgen daarvan dus ook heb ontdekt

Bathmate-hydromax-x40Lief dagboek

Dag 3:

 • Blijkbaar een kwestie van gewenning, ik probeer het eens zonder comfort insert

Dag 4:

 • De meningen en how to’s op het internet lopen nogal uiteen, mail gedaan naar bathmate
 • Comfort insert doet zijn naam wel eer aan
 • Het voelt wel bevrijdend allemaal

Dag 5:

 • Mijn erectie is inderdaad harder
 • Ik ben (nog) geiler en het gevoel na het pompen is aangenaam te noemen

Dag 6:

 • Uitgebreider gepompt, rustig aan gedaan, voelt goed

Dag 7:

 • Bathmate is uitermate behulpzaam wat betreft de vragen die ik had
 • Na toepassing van de tips pompt alles nog prettiger

Dag 8 t/m 12:

 • Het pompen wordt routine, en daarmee is het nieuw er af, het is een prettige leuke routine om te doen.

Dag 13

 • Ik heb niet zo goed opgelet, deze keer zat de Hydromax X40 niet zo goed en zoog mijn balzak en ook een bal mee naar binnen. AU! Nee, zeg maar gewoon FUCK AU! Dat moet je dus duidelijk niet meer doen.

Dag 14

 • Voorzichtig weer gaan pompen, het gaat steeds beter, en wordt eigenlijk steeds prettiger

Dag 15 t/m 25

 • Ergens is het ook wel saai, dat pompen, tegelijkertijd, kijk mijn pik dan!

Dag 25 t/m 37

 • Ik ben nu wel benieuwd naar de andere pompen van Bathmate. Ik weet wel, dat ik er volgende keer een strap bij wil. Dat vasthouden is best onhandig. En oh ja, niet je zelf plotseling omdraaien in een te krappe douche, dat doet zeer en er plopt van alles op een onaangename manier.

 

Ik kreeg van Bathmate deze fantastische Hydromax X40 pomp voor een eerlijke review. Als je door mijn review graag ook een Bathmate Hydromax wil hebben voor jezelf, of voor de piemel van je partner. Bestel hem dan hier, daarmee help je tesstesst.nl ook nog eens.

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments