Bathmate Hydromax X40 #2

09-07-2017

Tijd voor een Hydromax X40 update

We zijn inmiddels een aantal weken verder sinds mijn eerste post, mijn pik, is, en dat is niet gelogen, langer, harder, dikker en steviger. Het verschil is merkbaar, en niet zo’n beetje ook.

Ik begreep de pomp β€œhype” niet zo, tot nu toe dan. Niet alleen is het pompen niet bepaald een onprettige ervaring, nee je krijgt er ook echt nog ee hardere, grotere, dikkere pik van. En ik heb dan het geluk dat volgens menig pomp-forum de Bathmate Hydromax X40 ook nog de beste pomp op de markt is.

Win/win noemen ze dat dan.

Een paar weken verder en dus een update van mijn dagboek. Wel in een wat verkortere versie, want, nou ja, er is routine, dus meestal gaat het gewoon goed. Hoewel ik het in het kader van de wetenschap (en omdat 7 uur in de ochtend gewoon echt heel vroeg is) ook wel eens een foutje heb gemaakt en de gevolgen daarvan dus ook heb ontdekt

Bathmate-hydromax-x40Lief dagboek

Dag 3:

 • Blijkbaar een kwestie van gewenning, ik probeer het eens zonder comfort insert

Dag 4:

 • De meningen en how to’s op het internet lopen nogal uiteen, mail gedaan naar bathmate
 • Comfort insert doet zijn naam wel eer aan
 • Het voelt wel bevrijdend allemaal

Dag 5:

 • Mijn erectie is inderdaad harder
 • Ik ben (nog) geiler en het gevoel na het pompen is aangenaam te noemen

Dag 6:

 • Uitgebreider gepompt, rustig aan gedaan, voelt goed

Dag 7:

 • Bathmate is uitermate behulpzaam wat betreft de vragen die ik had
 • Na toepassing van de tips pompt alles nog prettiger

Dag 8 t/m 12:

 • Het pompen wordt routine, en daarmee is het nieuw er af, het is een prettige leuke routine om te doen.

Dag 13

 • Ik heb niet zo goed opgelet, deze keer zat de Hydromax X40 niet zo goed en zoog mijn balzak en ook een bal mee naar binnen. AU! Nee, zeg maar gewoon FUCK AU! Dat moet je dus duidelijk niet meer doen.

Dag 14

 • Voorzichtig weer gaan pompen, het gaat steeds beter, en wordt eigenlijk steeds prettiger

Dag 15 t/m 25

 • Ergens is het ook wel saai, dat pompen, tegelijkertijd, kijk mijn pik dan!

Dag 25 t/m 37

 • Ik ben nu wel benieuwd naar de andere pompen van Bathmate. Ik weet wel, dat ik er volgende keer een strap bij wil. Dat vasthouden is best onhandig. En oh ja, niet je zelf plotseling omdraaien in een te krappe douche, dat doet zeer en er plopt van alles op een onaangename manier.

 

Ik kreeg van Bathmate deze fantastische Hydromax X40 pomp voor een eerlijke review. Als je door mijn review graag ook een Bathmate Hydromax wil hebben voor jezelf, of voor de piemel van je partner. Bestel hem dan hier, daarmee help je tesstesst.nl ook nog eens.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

3 Reacties

 1. Meerrrr info graag! Harde cijfers! Hebben we het over millimeters of centimeters? En dat harder, dikker, langer, is dat in erecte toestand of slap? Blijft het constant over de dag of loopt het weer terug?

  Sowieso, dat pompen, leidt dat tot een erectie? Kom je ervan klaar? Is het zo’n ding dat je elke ochtend met een keiharde paal en geil weer terug het bed in wil duiken?

  En praktisch: hoeveel tijd kost het nou extra onder de douche? Waar laat je het ding na het douchen? En moet je de pomp nog schoonmaken of ander regulier onderhoud plegen?

  Ik was nieuwsgierig naar de update, maar nu die er (ein-de-lijk :-p ) is, roept het alleen maar meer vragen op…

  Antwoord
  • Overigens, ik heb medelijden met je bal. Geen leuke pijnlijke verrassing. πŸ™

   Antwoord
  • Het is denk ik, al met al, op dit moment een halve cm in de lengte, de breedte is echt wel een dikke centimeter (diameter dan) En dat is allemaal in erecte toestand. Het effect blijft voor nu hetzelfde, maar als ik lees wat de “experts” er over zeggen is het wel de bedoeling dat je zo af en toe blijft pompen. Bij mij leidt het pompen niet tot een erectie en daarmee ook niet tot een orgasme. Het maakt mij wel geil, maar aangezien ik het vroeg in de ochtend doe en ook nog andere dingen moet doen duik ik niet meer mijn bed in.

   Praktisch gezien een uitgebreide sessie is een kwartier (3x 5 minuten met tussendoor de druk er af en je piemel masseren). Ik pomp niet altijd zo lang, gewoon één sessie van 5 minuten bleek ook genoeg. De pomp ruim je op, nadat je hem schoon hebt gespoeld. Hij is in het geval van de Hydromax X40 de maat van een 1,5 liter fles cola, dus hij staat bij mij in de kast. Vraag gerust hoor! Ik geef je graag antwoord πŸ™‚

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.