ToyJoy Luz Luminate

20-05-2018

Sextoy review by Tess: ToyJoy Luz Luminate

ToyJoy is een merk van Scala, een Nederlandse groothandel. Dit is typisch zo’n merk waar ik veel gemengde gevoelens over heb. Ze hebben echt wel een aantal super leuke toys, maar ook veel toys die gewoon goedkope kopieën zijn van andere toys. Er is zoveel te bedenken qua sextoys, dus waarom het ontwerp van een ander namaken? Ik vind dat echt niet zo sympathiek. Maar, deze Lovelight Collection is gelukkig geen kopie van een andere lijn. En ik vind het ook nog eens een toffe lijn. Ik kreeg deze vibrator in ruil voor mijn review.

Lovelight Collection

Toyjoy luz luminate Toyjoy luz luminate

 

Zoals de naam al doet vermoeden, geeft deze vibrator dus licht. Aan de zijkant van de toy heb je een soort gouden raampje zitten. Dat ziet er normaal al heel tof uit, maar zodra je de vibrator aan zet, gaan er gekleurde lampjes branden. Er zijn zeven verschillende standjes en elk standje heeft zijn eigen kleurtje. Het ziet er echt heel leuk uit. Je hebt er niks aan verder, maar het oog wil ook wat toch? Ik hou er van.

De verpakking van de ToyJoy Luz Luminate

Toyjoy luz luminate Toyjoy luz luminate

De verpakking van de Luz Luminate is best wel oke. Paars, net als het seksspeeltje dat er in zit, met een foto van het product. De doos heeft een magneetsluiting en je kan ‘m aan twee kanten openvouwen. Dan zie je ook gelijk plaatjes van de kleurtjes die deze sextoy allemaal kan krijgen door het lampje. Elke kleur hebben ze ook nog een grappige naam gegeven. Of misschien was het bedoeld als sexy namen, maar ik vind het grappig. Namen als Oh! Orange en Tempting Turquois, dat is toch leuk bedacht. De doos is ook stevig, dus je kan je toy er goed in bewaren. In de doos zit ook nog een usb oplaadkabeltje en een gebruiksaanwijzing. Ik vond het pinnetje van de oplader er echt heel lang uitzien in verhouding met hoe dik de vibrator is. Je moet het pinnetje door het siliconen heen prikken en in de eerste instantie lukte het me ook niet om ‘m er echt in te krijgen. Ik had ook het idee dat het helemaal niet klopte wat ik aan het doen was, dus ik durfde niet door te duwen. Maar volgens de gebruiksaanwijzing deed ik het echt goed. En inderdaad, ik kon gewoon doorduwen zonder iets stuk te maken. Maar het voelde wel raar. Tijdens het opladen gaat het lampje ook knipperen en ook best wel fel. Ik had ‘m naast m’n bed liggen maar dat was door de hoeveelheid licht niet zo’n succes.

De ToyJoy Luz Luminate is gemaakt van siliconen en daardoor dus echt bodysafe. Het siliconen voelt lekker glad en zacht aan en trekt niet echt stof aan. De vibrator voelt vrij flexibel. Hij is oplaadbaar en waterproof. Je bedient de Luz met één knopje en hij heeft zeven standjes, waarvan drie steady.

Lichtshow

Toyjoy luz luminate Toyjoy luz luminate

Als je ‘m aanzet, gaat het lampje alvast branden, maar hij gaat nog niet trillen. Je hebt wel gelijk al een soort lichtshow, want het lampje verandert nu al langzaam van kleur. Ik vind het echt leuk. Misschien ook wel omdat mijn aller eerste Tarzanvibrator ook gekleurde lampjes had. Maar je moet dus twee keer drukken voor hij echt gaat vibreren. Dat i wel apart, maar ik moet zeggen dat ik wel gelijk best onder de indruk was van de vibraties. Ik had ze minder krachtig verwacht, maar gelijk standje één is al best wel goed. De vibraties zijn niet super diep, maar ook zeker niet buzzy. Gewoon gemiddeld zou ik eigenlijk zeggen.

Er zijn dus ook vier vibratiepatronen. Die vond ik zelf niet echt interessant. Er zaten geen patronen bij waarvan ik dacht: oeh wow, dit is bijzonder. Maar standje drie, dus het hardste steady standje, vond ik echt wel lekker.

G-spot en clitoris

Toyjoy luz luminate Toyjoy luz luminate

Door de gebogen vorm is de Luz Luminate ook echt geschikt voor G-spot stimulatie. Hij raakte mijn G-spot inderdaad ook precies en goed. Hierdoor voelde het echt wel heel lekker als ik de vibrator bewoog. De combinatie van de beweging en de vibraties tegen mijn G-spot was echt heel goed. De vorm vind ik echt fijn, de bolling van het stuk wat je G-spot raakt, werkt gewoon goed.

Maar ook als clitorisvibrator vind ik dit seksspeeltje erg fijn. Ik gebruik vibrators zelf meestal op mijn clitoris omdat ik op die manier het makkelijkst klaarkom en dat meestal ook gewoon het fijnst en lekkerst vind. Krachtige en diepe vibraties vind ik het fijnst, zeker gecombineerd met pinpoint stimulatie. Door de vorm van de top kan je deze vibrator zowel voor pinpointstimulatie als voor stimulatie voor een wat groter gebied gebruiken. Dat vind ik dus echt wel leuk aan deze Luz Luminate, hij is echt wel veelzijdig.

Onhandig knopje

Toyjoy luz luminate Toyjoy luz luminate

Wat ik wel onhandig vond, is dat hij maar één knopje heeft. Ik wil zo vaak gewoon één standje terug en dat kan met één knopje dus niet zo makkelijk. Wat ook raar is, is dat als je na standje zeven nog een keer drukt, hij stopt met vibreren. Dan staat hij weer in het lichtshow-standje om het zo maar te noemen. Dan moet je dus nog een keer drukken voor hij weer gaat vibreren (op standje één). Als ik aan het masturberen ben, wil ik gewoon nooit dat een seksspeeltje ‘zomaar’ stopt met vibreren. Met één knopje ben ik eigenlijk verplicht om steeds door alle standjes heen te scrollen en dan zit ik niet op standje uit (maar niet echt uit) te wachten.

Conclusie

De ToyJoy Luz Luminate is een vibrator die er tof uit ziet met al die lichtjes en ook echt wel goed functioneert. De vibraties zijn prima, niet de aller diepste ooit, maar echt goed genoeg. Hij is zowel geschikt om je G-spot als je clitoris te stimuleren. Lekker multifunctioneel dus.

Je kan de ToyJoy Luz Luminate hier kopen bij Christine le Duc voor 54,90.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.