Sextoy review by Tess: NU Sensuelle Femme Luxe & Pearl

23-01-2018

Sextoy review by Tess: NU Sensuelle Femme Luxe & Pearl

Sextoy review by tess: nu sensuelle femme luxe & pearl

Eerder had ik al twee mini vibrators van NU Sensuelle getest, de Point en Joie. De Point is echt een vibrator(tje) die ik best wel vaak gebruik. Hij is lekker klein maar vibreert echt super hard en diep. Ik vind ‘m erg fijn in combinatie met een dildo vooral. Ik had van tevoren niet verwacht dat zo’n klein dingetje zo hard zou vibreren, ik was erg onder de indruk. Dus toen ik van Lisa van NU Sensuelle nog twee vibrators kreeg om te testen, was ik super benieuwd.

Balletje, balletje

Sextoy review by tess: nu sensuelle femme luxe & pearlIk kreeg de NU Sensuelle Femme Luxe en de NU Sensuelle Pearl. Ze zien er allebei heel anders uit, maar ze hebben allebei een bewegend balletje dat op en neer beweegt. Net zoals de Svakom Trysta. Bij de Svakom Trysta werd ik daar niet echt wild van, dus ik vroeg me af of deze beter zouden werken. Omdat de NU Sensuelle Pearl een stuk kleiner en eenvoudiger was, besloot ik die eerst te proberen.

NU Sensuelle Pearl

Sextoy review by tess: nu sensuelle femme luxe & pearlDe Pearl ziet er dus vrij eenvoudig uit. Een vrij dunne staaf van siliconen, maar de onderkant is van plastic. Dat ziet er wel mooi uit, want je hebt eerst een stukje zilver en dan zwart, en dat glimt allebei best wel, wat een mooi contrast geeft met het matte siliconen. Het geeft de vibrator een wat meer luxe uiterlijk. Bovenaan zit het balletje, verstopt onder een stukje dun siliconen met kleine nopjes. De Pearl heeft een hele leuke oplader waar hij in kan staan. Dat ziet er wel hip uit! Het is me niet helemaal duidelijk of deze vibrator waterproof is of niet. In de gebruiksaanwijzing staat dat de ‘base’ niet nat mag worden. Dat stond ook bij de NU Sensuelle Point, maar daar werd toen de lader (zelfde soort als de lader van de Pearl) bedoeld en de vibrator zelf bleek wel waterproof. Maar ik weet dus niet zeker hoe het bij deze vibrator bedoeld is.

Sextoy review by tess: nu sensuelle femme luxe & pearlOnderaan de vibrator heb je twee knopjes: één voor de vibratie en één voor het balletje. Het balletje kan op drie snelheden bewegen en er zijn tien vibratiestanden, waarvan 3 steady. Als je de vibratie uit zet en je zet hem daarna weer aan, dan gaat hij verder bij het standje waar je gebleven was. Dit hebben wel meer vibrators zo en ik vind het echt mega irritant. Ik wil meestal gewoon terug naar de steady standjes en over het algemeen kom je daar het snelst door gewoon even uit – aan te doen. Maar dus niet als je dan gewoon alsnog in het laatste standje terug komt. Ugh. Ik hou daar niet van. De vibraties zijn wel gewoon goed. Vrij diep en ook vrij hard.

Staat ‘ie aan?

Sextoy review by tess: nu sensuelle femme luxe & pearlMaar dat balletje dan hè. Toen ik het even op mijn hand probeerde, had ik al het idee dat dit ‘m gewoon niet ging worden. Want zelfs op mijn hand voelde ik het niet heel goed. Maar toen de vibrator in mijn kutje zat en ik het balletje aan deed, was ik verre van onder de indruk. Het was dat ik echt heel duidelijk hoorde dat het balletje aan stond (want dat geluid kan je echt niet missen hoor) maar ik voelde er gewoon niks van. Als ik de Pearl een beetje in een rare hoek duwde en echt hard duwde en ik me heel goed concentreerde, voelde ik in de verte wel iets bewegen. Maar meer dan dat was het dus ook écht niet.

Sextoy review by tess: nu sensuelle femme luxe & pearlIk word altijd een beetje onzeker van zulke toys. Is er iets mis met mijn vagina dat ik dit niet voel? Ik bedoel, ze moeten zo’n toy toch eerst wel getest hebben lijkt me. Voor je een sextoy op de markt brengt, wil je toch weten of het wel een goed ding is, of het werkt. Waarom werkt dit bij mij dan niet? Ik weet wel dat mijn G-spot stevige stimulatie nodig heeft als ik daardoor klaar wil komen, maar dat ik helemaal niks zou voelen, had ik dan ook weer niet verwacht.

Als je wel (erg?) gevoelig bent van binnen, is dit misschien heel lekker. Ik weet het niet. Bij mij werkt het in elk geval gewoon niet. Helaas.

NU Sensuelle Femme Luxe

Sextoy review by tess: nu sensuelle femme luxe & pearlEn door. De Femme Luxe. Ik hou van luxe, dus de naam klinkt gelijk al goed. Dit is een Tarzan vibrator, daar hou ik meestal ook wel van. De staaf is lekker dik, dus persoonlijk vind ik deze Femme Luxe er ook een stuk aantrekkelijker uit zien. Het leuke van deze vibrator vind ik dat het balletje hier in de clit stimulator zit. Dat heb ik nog niet eerder gevoeld, dus ik ben super benieuwd.

De Femme Luxe is ook gemaakt van siliconen, oplaadbaar en waterproof. In de clit stimulator zit ook hier onder een dunner laagje siliconen het balletje verstopt. Met ook weer nopjes op het silicone. De vibrator voelt erg lekker aan. Het silicone voelt lekker glad en zacht en trekt niet zoveel stof aan. Bij het handvat zitten een paar plastic stukjes in het zilver zodat hij er nog wat mooier uit ziet. Ook deze vibrator heeft weer twee knoppen: één voor het balletje (met 3 snelheden) en één voor de vibratie (10 standjes waarvan 3 steady).

Goede vibraties

Sextoy review by tess: nu sensuelle femme luxe & pearlOmdat de Femme Luxe vrij dik is, is het wel handig om hier wat waterbasis glijmiddel bij te gebruiken, zoals bijvoorbeeld JO Agapé. Deze Tarzan geeft wel gelijk een lekker gevuld gevoel. Ik hou er van. De vibraties zijn ook gewoon weer goed. NU Sensuelle weet duidelijk hoe dat moet. Wel vond ik het jammer dat de vibraties in de staaf zoveel sterker waren dan die in de clit stimulator. Dat is bij veel Tarzans het geval, terwijl ik juist liever sterkere vibraties bij mijn clitoris heb.

Maar ik was natuurlijk vooral benieuwd naar het balletje. Ook hier maakte dat balletje weer het inmiddels voor mij bekende snerpende geluid. Ik vind geluid niet erg als een toy dan ook super goed werkt. Dan stoor ik me er niet meer aan, want dan ben ik met andere dingen bezig. Maar dit is wel zo’n toy die je bijvoorbeeld in een studentenkamer met dunne muurtjes niet ongemerkt kan gebruiken.

One size fits all?

Sextoy review by tess: nu sensuelle femme luxe & pearlMaar goed, het balletje dus. Toen ik ‘m aanzette, was ik dit keer wel verrast. Dit voelde ik gelukkig wel, maar het voelde ook nog eens heel erg goed. Alleen rolde het balletje precies naast het plekje wat ik lekker vind. Ik ben het zo gewend met Tarzans dat de clit stimulator gewoon flexibel is, zodat je die precies kan plaatsen waar je dat zelf lekker vind. Dus dat wilde ik nu ook doen. Maar deze clit stimulator gaf geen millimeter mee. Wat is dit? Hier kan ik toch niks mee! Ik probeerde de vibrator in z’n geheel wat te draaien of verplaatsten, zodat mijn clit op de juiste plek gestimuleerd zou worden door het balletje. Maar het lukte gewoon écht niet. Argh! Dit was echt super frustrerend, want het voelde gewoon wel écht lekker, maar nét op de verkeerde plek.

NEE NIET DAAR!

Sextoy review by tess: nu sensuelle femme luxe & pearlAlsof je met iemand in bed ligt die je dan steeds net op de verkeerde plek aan het vingeren is. En dat je dan aan die hand trekt om ‘m iets op zij te verplaatsen, en dat ‘ie dan daarna die hand gewoon weer terug op het verkeerde plekje doet. Dat je dan zegt ‘iets naar links!’ en dat ‘ie ook dat gewoon niet doet. ARGH! Hou op gewoon! Ik voelde echt dat ik hier echt wel van zou kunnen klaarkomen. ALS het gewoon op het goede plekje zou gebeuren. En dat gebeurde niet. Dit is zo fucking zonde! Ik weet zeker dat als die clit stimulator gewoon iets flexibel zou zijn, dit echt één van mijn favoriete vibrators zou zijn. Maar nu gewoon dus niet. Helemaal niet. Dit is echt een marteling. Orgasm-denial. Zo niet leuk.

Conclusie

Over de NU Sensuelle Pearl kan ik duidelijk zijn: dat was gewoon echt een teleurstelling. Dat werkte echt helemaal niet en het is helemaal niet leuk als je de main feature van een sextoy gewoon niet eens voelt.

De NU Sensuelle Femme Luxe had echt zo geweldig kunnen zijn. Als je een kutje hebt waar deze Tarzan precies goed bij past, dan word je denk ik echt super blij van deze vibrator. Het gevoel was echt heerlijk, maar helaas niet op de goede plek. De staaf is lekker dik en het materiaal voelt heerlijk aan. Maar ja, hij moet wel goed passen, anders heb je er niks aan. Wat bij mij dus helaas het geval is.

Je kan de NU Sensuelle Pearl hier kopen bij Willie voor 81,95. 

Je kan de NU Sensuelle Femme Luxe hier kopen bij Willie voor 99,95. Maar ze zijn nu allebei in de aanbieding en dus (veel) goedkoper!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.