Nomi Tang Wild Rabbit

19-12-2017

Sextoy review by Tess: Nomi Tang Wild Rabbit

Nomi tang wild rabbit

Van Emma van Nomi Tang kreeg ik drie vibrators om te reviewen. Dit is de derde die ik ga testen: de Nomi Tang Wild Rabbit. Het leuke is dat dit drie echt hele verschillende vibrators zijn. Als eerste testte ik de Better than Chocolate 2, dat is een oplegvibrator, dus voor uitwendig gebruikt en gericht op stimulatie van voornamelijk de clitoris. Daarna testte ik de Getaway Plus, een G-spot vibrator die niet echt mijn juiste plekjes wist te raken. De Wild Rabbit is een duovibrator of een Tarzan vibrator. Die stimuleert dus je vagina en je clitoris. Dubbele stimulatie doet het bij mij meestal wel goed, dus ik was wel nieuwsgierig.

Chique verpakking

Nomi tang wild rabbitZoals ook de andere twee Nomi Tang sextoys, zat de Wild rabbit ook weer in zo’n mooie witte doos. Er zit ook nog een omdoos omheen met daarop aan de ene kant een foto van de vibrator en aan de andere kant alleen de merknaam. Maar de witte doos is echt een doos waarin je je vibrator gewoon kan bewaren. Lekker stevig, dat vind ik altijd handig. Van binnen ziet de doos er mooi en chique uit, hij is bekleed met een soort glimmend satijn. Ziet er gelijk al goed uit dus als je je vibrator daar in ziet liggen. De Wild Rabbit is gemaakt van siliconen en daardoor dus veilig voor je lichaam en niet poreus, dus je kan hem goed schoonmaken. Hij is ook waterproof en oplaadbaar met een USB lader.

Gleufjes en koele touch slider

Nomi tang wild rabbitDe Wild Rabbit heeft een vrij standaard vorm, veel rabbit vibrators zien er tegenwoordig zo uit. Het enige wat iets anders is, is de gleuf die je zowel op het staafgedeelte als op de clitorisstimulator ziet. Op de clitorisstimulator zie je dit bijna niet, omdat het een beetje verstopt zit, maar op de staaf ziet het er wel mooi uit. Het lijkt doet me zelfs een klein beetje aan een vulva denken. Verder vind ik de Wild Rabbit er gewoon mooi uitzien. De combinatie zwart met goud ziet er stylish en chique uit en de ronde opening bij het handvat ziet er ook mooi uit en is ook nog eens praktisch. Het siliconen voelt heel lekker zacht en glad aan en trekt ook maar weinig stof aan.

Zoals alle vibrators van Nomi Tang heeft ook deze vibrator naast het powerknopje een touch slider. Dit is een heel klein langwerpig touchpad waarmee je ‘m harder en zachter kan zetten door er met je vinger overheen te glijden. Ik vind het leuk! Met het power knopje kan je ook nog door de verschillende vibratiepatronen heen scrollen.

Flexibel

Nomi tang wild rabbitDe bovenkant van deze sextoy is vrij dik, dus wat waterbasis glijmiddel is zeker wel aan te raden. Het viel me gelijk op dat ik van die gleuf bovenop eigenlijk niks merkte, dus afgezien van dat dat er leuk uitziet, doet dat verder niks. De vorm van de staaf voelde wel heel goed, het dikkere gedeelte tegen mijn G-spot voelde fijn. De clitstimulator is heel flexibel, dus het was makkelijk om die precies tegen het goede plekje te krijgen. Dat vind ik ook echt wel een must voor een goede Tarzanvibrator. Ieders lichaam is anders, dus het is belangrijk dat het zo te buigen is dat het bij (bijna) iedereen de juiste plekjes raakt.

Bij standje één vibreren beide delen van de vibrator. Deze vibratie voelt echt goed. Diep genoeg en ook best hard in te stellen door middel van de touch slider. Maar er zijn ook vibratiepatronen waarbij beide delen afzonderlijk trillen en wanneer de clit stimulator alleen trilt, zijn die vibraties echt veel minder goed. Meer buzzy en zwakker. Blijkbaar draagt de motor van de staaf echt wat bij aan de vibraties van de clit stimulator. Ik heb nog niet eerder meegemaakt bij een vibrator dat je zo duidelijk dit verschil merkte.

Geen lekkere patronen

Nomi tang wild rabbitHierdoor vond ik dus veel patronen niet fijn, want bij een aantal patronen vibreren de staaf en de clitstimulator om en om. Dan voel je echt steeds duidelijk die buzzy vibratie van de clitstimulator en dat vind ik niet lekker. Nu kan ik heel goed zonder patronen, dus voor mij was dit niet heel erg. Het steady standje is toch eigenlijk bijna altijd het standje wat ik gebruik om mee klaar te komen en dat werkt bij deze Wild Rabbit prima.

Ik vind de Wild Rabbit wel echt makkelijk vast te houden en te bedienen, dat is echt fijn. Wat ook heel lekker was, was een beetje schommelend stoten met de vibrator. Door de ronde vormen aan de onderkant ging dat best makkelijk en de clitstimulator bleef ook gewoon nog op de goede plek zitten tijdens het stoten.

Conclusie

Ik vind de Nomi Tang Rabbit een prima vibrator. De patronen werkten voor mij niet omdat de clitstimulator wanneer die als enige aan staat te buzzy vibraties geeft. Maar gewoon het steady standje, waarbij je dus zelf de kracht kan bepalen door middel van de touch slider, vond ik super lekker. De clitstimulator is lekker flexibel en de staaf weet mijn G-spot goed te raken. Voor mij is dit tot nu toe de lekkerste Nomi Tang vibrator die ik getest heb.

Je kan de Nomi Tang Wild Rabbit hier kopen bij bol.com voor 86,89.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.