Calexotics Inspire Gyrating wand

23-06-2017

Sextoy review by Tess: de Calexotics Inspire Gyrating Wand

Calexotics inspire gyrating wand

Nadat ik een tijdje terug de Calexotics Inspire Ultimate Wand getest had en deze mij echt zo in positieve zin verbaasd had, was ik super benieuwd naar de andere toys uit de Inspire lijn van Calexotics. Dus toen ik van Easytoys deze Calexotics Inspire Gyrating Wand opgestuurd kreeg in ruil voor een eerlijke review, was ik zeker wel blij en vooral erg nieuwsgierig.

Calexotics inspire gyrating wandDe Gyrating wand zit in dezelfde verpakking als de Ultimate wand. Eenvoudig en erg roze. Ik kreeg er weer zo’n barbie gevoel bij. Ook deze sextoy heeft een lieflijk lichtroze kleurtje, zo licht dat hij bijna wit lijkt. Als ik ‘m zo op zijn uiterlijk zou beoordelen, zou ik niet zoveel van deze vibrator verwachten. Het komt allemaal zo schattig over, en meestal is bij een vibrator schattig qua uiterlijk ook schattig (en vooral niet indrukwekkend) qua vibraties. Maar, bij deze Inspire serie is dat echt wel anders.

Net als bij alle toys uit de Inspire serie, gaat ook bij de verkoop van deze sextoy een gedeelte van de opbrengst naar een goed doel: Living beyond breastcancer.

Deze vibrator geeft echt hele diepe vibraties. Gelijk het eerste standje zorgde al voor een grote grijns op mijn gezicht. Gyrating betekent eigenlijk ronddraaiend, dat is niet wat hij doet, maar bij sextoys geeft gyrating meestal wel aan dat het gaat om echte diepe trillingen, bijna schuddend. En deze Gyrating Wand doet dat ook echt. Dat betekent ook dat hij niet fluisterstil is. Je hoort de motor echt wel vrij duidelijk, maar zelf vind ik dit niet storend.

Nu ben ik erg fan van diepe vibraties, die doen het eigenlijk altijd wel voor mij, dus ik had al het idee dat deze wand, die ik trouwens helemaal niet zou omschrijven als een wand, mij wel blij zou maken. Hij is gemaakt van siliconen en voelt daardoor stevig maar toch wat zacht aan en is helemaal bodysafe en, heel belangrijk, niet poreus. Ook is hij waterproof, altijd een leuk extraatje.

Calexotics inspire gyrating wandDe gyrating wand heeft 10 standjes, en maar één knopje. Helaas. Ik vind één knopje altijd wel een beetje jammer. Ik ben zo iemand die altijd het vorige standje toch net lekkerder vond en dan moet je dus weer zo vaak op het knopje drukken om weer bij dat standje te komen. Hij heeft 3 steady vibraties, de andere 7 standjes zijn vibratiepatronen.

Ik zei altijd dat ik niet van vibratiepatronen hield, maar de laatste tijd ontdek ik dat ik sommige standjes toch echt wel kan waarderen. Ik heb nogal veel toys om te testen de laatste tijd (zo’n zware taak als sextoytester), en daar begin ik dus niet altijd echt al opgewonden aan. Ik heb gemerkt dat sommige vibratiepatronen me wel heel snel echt ‘aan’ kunnen krijgen. Vooral een standje wat vrij snel achter elkaar hard-zacht-hard-zacht doet, werkt eigenlijk altijd. Alsof het de bloedtoevoer naar mijn clitoris stimuleert, of gewoon de boel daar wakker maakt, hoe dan ook, voor mij werkt het heel goed.

Na zo’n patroon, ga ik meestal toch wel voor een steady vibratie, want om klaar te komen, vind ik dat toch het lekkerst en het fijnst. En bij de gyrating wand is de steady vibratie dus ook echt heel lekker, het kostte me, zoals ik al verwacht had, totaal geen moeite om klaar te komen.

Ik gebruik deze vibrator zelf het liefst gewoon als clitoris stimulator. Dat werkt echt heel goed. De kop voelt lekker aan, het siliconen is lekker glad en een klein beetje zacht. De vibraties zijn gewoon echt heel goed, dus klaarkomen kostte mij geen moeite. Natuurlijk kan je hem ook heel goed inwendig gebruiken. Dat heb ik ook geprobeerd en ook inwendig voel je deze vibraties echt heel erg goed. Maar omdat hij gewoon een rechte vorm heeft, stimuleert hij niet mijn G-spot en zelf heb ik dan niet heel veel met inwendige vibraties. Iedereen vindt wat anders lekker natuurlijk.

Calexotics inspire gyrating wandDe Inspire Gyrating Wand is oplaadbaar en wanneer hij helemaal opgeladen is, gaat hij zo’n 50 tot 80 minuten mee. Wat wel apart was, dat er wel drie gebruiksaanwijzingen in de verpakking zaten. Naast de echte gebruiksaanwijzing waren er nog twee algemene vibrator gebruiksaanwijzingen, waar je o.a. echt alle manieren ziet waarop je batterijen in een vibrator zou kunnen doen (altijd nuttig bij een oplaadbare vibrator) en waar uitgelegd wordt dat je de vibrator in je vagina of anus moet stoppen. Dus. Dat je dat ook gelijk weet.

De Calexotics Inspire Gyrating Wand heeft mij in elk geval echt niet teleurgesteld. Dit is de tweede toy uit de Inspire lijn die ik probeer, en allebei zijn ze echt heel goed. Als je van diepe, krachtige vibraties houdt, zit je echt goed met deze vibrator. En wat ook leuk is, de prijs is ook echt heel fijn, hij is te koop voor 44,95. Dat is echt wel een hele goede prijs voor een krachtige vibrator met diepe trillingen, die ook nog eens oplaadbaar, waterproof en van siliconen is.

Je kan deze leuke vibrator hier kopen bij Easytoys.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.