Sextoy Giveaway Dag 7

24-12-2018

Sextoy Giveaway Dag 7

Morgen is het kerst, dus vandaag is de laatste dag van onze sextoy giveaway week. En je kan vandaag ook wel weer echt drie awesome prijzen winnen. Deze sextoy giveaway is going out with a bang, met de beste sextoys!

Wat kan je winnen?

Je kan vandaag een Womanizer winnen! En niet zomaar een Womanizer, maar de Womanizer Premium. De beste Womanizer als je het mij vraagt, want hij staat niet voor niets op nummer 1 in mijn all time top 5 als beste sextoy!

Ook kan je een Zumio X winnen. Dit is de originele Zumio. Ik ben net even iets meer van van de nieuwe Zumio S, maar deze Zumio X is ook echt meer dan geweldig.

En als laatste kan je een We-Vibe Gala winnen. Deze toy staat op nummer 4 in mijn all time beste sextoys top 5. In elk pootje van deze vibrator zit een eigen motor. En beide motoren kunnen in een eigen ritme vibreren. En dat is ZO lekker!

Wat moet je doen?

Hier onder via de Gleam app kan je van alles doen, liken, volgen, dat soort dingen. Hoe meer je doet, hoe meer kans je maakt!

Giveaway 2018 Dag 7: Alles, maar dan ook alles

Je kan meedoen met deze giveaway tot en met 31-12-2018. We maken de winnaars begin januari bekend. Er zijn zeven giveaways, elke dag deze week word er รฉรฉn gepost. Je mag met alle giveaways meedoen. Je moet bij elke giveaway waar je aan mee doet de widget invullen.
De giveaway is open voor mensen met een adres in Nederland of Belgiรซ.

Nog meer giveaways

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien is dit maar 1 dag van giveaways. In totaal zullen er 7 dagen zijn, dus vergeet ook zeker niet aan onze andere giveaways mee te doen!

De links doen het natuurlijk pas als de giveaways ook daadwerkelijk actief zijn.

Overzicht van onze dagen:

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

11 Reacties

 1. Spannend, en super tog dat jullie deze aktie week georganiseerd hebben (met de partners)!

  Fijne dagen gewenst!

  Antwoord
  • Dankjewel Dearie, jij ook fijne dagen!!

   Antwoord
 2. is dit een widget??
  anyway heel heel heel graag wil ik de womanzer premium zodat ie me in ieder geval af en toe een gelukkig nieuwjaar kan bezorgen..

  Antwoord
  • Nee, dit is gewoon een reactie. Onder het kopje ‘Wat moet je doen’ vind je de Gleam app, daar moet je inloggen en dan kan je dus verschillende acties doen om mee te doen voor de prijs!

   Antwoord
 3. Leuke give aways!

  Antwoord
 4. Superleuke acties :)!

  Bedankt voor alle reviews dit jaar, en fijne feestdagen gewenst!

  Antwoord
 5. Super leuke actie hoor! Jullie in ieder geval fijne feestdagen en een knaller van een nieuwjaar gewenst!
  Deze social media kneus gaat effe de widget invullen…….

  Antwoord
 6. On the seventh day of Christmas-give-away my true love gave to me: five golden buttplugs, four vibrating cockrings, three magic wands, two bottles sliquid and a pretty lady in Cotelli lingerie! Merry Christmas ๐Ÿ˜€

  Antwoord
 7. Awesome awesome awesome en te veel om uit te kiezen! Voor jullie in elk geval veel dank voor alles dat hier te lezen valt ๐Ÿ™‚ dankzij jullie is mijn verlanglijstje in elk geval langer dan ooit!

  Antwoord
 8. Hahaha ik snap er natuurlijk weer helemaal niks van. #tanteklikdermaaropenhoopophetjuiste

  Doe ik nou mee?

  Iig veel succes en veel plezier allemaal
  X

  Antwoord
 9. Zoveel moois en een super leuke actie. En de info zo uitgebreid <3
  Dat jullie nog veel reacties gaan krijgen en in het nieuwe jaar weer mooie dingen mogen testen en ons leren en meenemen in de mooie wereld van toys, knuff

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.