Sextoy giveaway dag 6

23-12-2018

Sextoy giveaway dag 6

Op dag 6 van de sextoy giveaway kan je twee sekstoys winnen die je terug kan vinden in de top 7 beste sekstoys van 2018 door Jay. We kregen deze twee toys voor de giveaway van Motsu Toys.

Wat kan je winnen?

De Ondo! Nupu is een masturbator in de vorm van een mond. Deze masturbator is best wel budgetproof, maar toch heel fijn.
De Tenga Spinner is, zoals eigenlijk altijd bij Tenga, een innovatieve masturbator met een soort veer er in. Hoe dat precies zit, moet je maar even in Jay’s review lezen. Maar lekker is het in elk geval wel.

Wat moet je doen?

Wat mij betreft is de Womanizer Premium de beste sextoy ever. Volgens Jay is de Njoy Pure Wand de beste sextoy. Nu ben ik heel benieuwd wat jij nou de beste sextoy vind. In de Toppers en Floppers post lees je alles over de beste en de slechtste sextoys. Laat daar onder bij de reacties weten wat jouw favoriete sextoy is. Vul ook hier in de widget in voor welke toy jij meespeelt (je mag ook voor allebei meespelen) en onder welke naam je hebt gereageerd. Je kan bonuspunten scoren door deze giveaway of de Toppers en Floppers post te delen op social media. Vergeet ons dan niet te taggen!

Je kan meedoen met deze giveaway tot en met 31-12-2018. We maken de winnaars begin januari bekend. Er zijn zeven giveaways, elke dag deze week word er รฉรฉn gepost. Je mag met alle giveaways meedoen. Je moet bij elke giveaway waar je aan mee doet de widget invullen.
De giveaway is open voor mensen met een adres in Nederland of Belgiรซ.

Giveaway 2018 Dag 6: Wat is jouw favoriete seksspeeltje?

Nog meer giveaways

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien is dit maar 1 dag van giveaways. In totaal zullen er 7 dagen zijn, dus vergeet ook zeker niet aan onze andere giveaways mee te doen!

De links doen het natuurlijk pas als de giveaways ook daadwerkelijk actief zijn.

Overzicht van onze dagen:

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

5 Reacties

 1. Spinner! Tenga is zo’n innovatief bedrijf. Ik denk dat mijn partner het geweldig zou vinden!

  Antwoord
 2. Nopu because it’s look fun)

  Antwoord
 3. Ik wilde eigenlijk de Tenga spinner gister op Willie.nl kopen, maar deze was uitverkocht. Wat een toeval is het dat deze giveaway nu verschijnt! Ik zou dus graag meedoen voor de Tenga spinner giveaway

  Antwoord
 4. Voor mij is de fleshlight favoriet

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.