Seksspeeltjes Giveaway dag 4

21-12-2018

Seksspeeltjes Giveaway dag 4

Nog 4 dagen tot kerst en dit is ook dag 4  van de sextoy giveaway! Yay!

Wat kan je vandaag winnen in de seksspeeltjes giveaway?

Je kan de PDX Elite Talk Dirty Robator winnen. Een super deluxe pratende masturbator die je terugvind in Jay’s top zeven beste sextoys van 2018.

En je kan ook een sekstoys winnen die zowel bij mij als Jay favoriet is. Dat is best uniek, een toy die bij Jay op nummer 1 staat en bij mij op nummer 3. Deze Njoy Pure Wand is ook gewoon wel echt meer dan geweldig. Voor zowel de G-spot als de P-spot.

Wat moet je doen om kans te maken op deze sextoys?

Omdat we het super leuk vinden om van jullie te horen, is dat wat je moet doen voor deze giveaway. Laat van je horen! Hoe? Dat mag je zelf weten. Laat reacties achter op onze social media accounts (we zitten op Instagram, Facebook, Twitter en FetLife), reageer onder een review of artikel op de website, stuur een mailtje via het contactformulier of als je ons adres hebt, mag je zelfs een kaartje per post sturen. We vinden het vooral tof om leuke, inhoudelijke reacties te lezen. Dus iets meer dan ‘leuke review’ of ‘mooie foto’.

Vul hieronder in de widget in waar je hebt gereageerd of gaat reageren en met welke naam of welk account. Vul ook in voor welke sextoy je meespeelt. Allebei mag natuurlijk ook.

Giveaway 2018 Dag 4: Reageren!

Je kan meedoen met deze giveaway tot en met 31-12-2018. We maken de winnaars begin januari bekend. Er zijn zeven giveaways, elke dag deze week word er één gepost. Je mag met alle giveaways meedoen. Je moet bij elke giveaway waar je aan mee doet de widget invullen.
De giveaway is open voor mensen met een adres in Nederland of België.

Nog meer giveaways

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien is dit maar 1 dag van giveaways. In totaal zullen er 7 dagen zijn, dus vergeet ook zeker niet aan onze andere giveaways mee te doen!

De links doen het natuurlijk pas als de giveaways ook daadwerkelijk actief zijn.

Overzicht van onze dagen:

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Ooooo…… de Pure Wand is legendarisch! Op een enkele reviewer na, vindt iedereen dit ding fantastisch. Ik kan mijn g-spot nog niet zo goed vinden. Of het is gewoon een wispelturig geval, net als t baasje….. Misschien gaat t hiermee wel lukken!

  Antwoord
 2. Ooooo…… de Pure Wand is legendarisch! Op een enkele reviewer na, vindt iedereen dit ding fantastisch. Ik kan mijn g-spot nog niet zo goed vinden. Of het is gewoon een wispelturig geval, net als t baasje….. Misschien gaat t hiermee wel lukken!!!!

  Antwoord
 3. Ooohhh, gaaf! De Pure Wand heb ik. Ik word er heel gelukkig van, dus ik gun hem een ander. Maar die PDX Elite Talk Dirty Robator (holy crap… wat een mond vol) hebben we niet, terwijl ik toch denk dat mijn partner daar veel plezier aan zou beleven.

  Antwoord
 4. Ik herken wat Tess eerder heeft gezegd en geschreven over dido’s, dat ze in eerste instantie zoiets had van, hoezo een dildo, die trilt niet eens? Of, niet eens zozeer dat ik me niet voor kan stellen dat een dildo leuk kan zijn om te gebruiken, want dat kan ik zeker, maar vooral dat ik een beperkt budget heb en ik dus moet kiezen waar ik mijn geld aan uit geef. En dan blijf ik toch steeds meer geneigd om voor iets trillends te gaan. Helemaal omdat je een vibrator die bedoeld is voor interne stimulatie natuurlijk ook als dildo kan gebruiken als je ‘m niet aan zet, en andersom is dat toch lastiger. 😉

  Maar over de Pure Wand heb ik inmiddels zoveel positiefs gehoord, dat ik daar toch wel erg nieuwsgierig naar ben geworden. Hele hoge verwachtingen kunnen natuurlijk ook een averechts effect hebben, maar de Pure Wand klinkt echt zo’n beetje als de holy grail voor g-spot stimulatie. Ik heb met de aankopen die ik tot nu toe heb gedaan nog helemaal niet zo gefocust op mijn g-spot, maar ik vind het heerlijk als mijn vriend mijn g-spot stevig stimuleert met zijn vingers. Helaas is dat toch vrij snel al behoorlijk vermoeiend, en mezelf is die manier van stimuleren helemaal nog niet echt gelukt. Mede door de prijs zal de Pure Wand waarschijnlijk niet een van mijn eerstvolgende aankopen zijn, maar hoog op mijn verlanglijstje staat het dus zeker!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sextoy giveaway dag 6 | Tess Tesst - […] Giveaway Dag 4: Reageren! […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.