Sextoy Giveaway dag 3

Sextoy Giveaway dag 3

Op dag drie van deze giveaway hebben we weer twee leuke sextoys om weg te geven! Vandaag hebben we twee toys van Shotstoys gekregen om aan jullie te geven.

Wat kan je vandaag winnen?

De Chrystalino Superior, een glazen dildo die super geschikt is voor prostaat- of G-spot stimulatie. Jay schreef er een super enthousiaste review over en je vind deze glazen dildo ook terug in zijn top 5!

Ook kan je de Inflatable Silicone Vibrating Dong winnen waar ik een review over heb geschreven. Deze toy heeft me echt verrast, omdat ‘ie echt zo bijzonder voelde terwijl ik dat niet echt verwacht had.

Ook hebben we nog drie kadobonnen van 25 euro, zodat je zelf bij Shotstoys kan shoppen en iets uit kan kiezen wat je zelf leuk vindt.

Met de code Tess25 krijg je trouwens altijd 25% korting op alles bij Shotstoys!

Wat moet je doen om deze sextoy giveaway winnen?

Laat een leuke (inhoudelijke) reactie achter onder het artikel over het kopen van je eerste seksspeeltje dat vanmorgen op de site is verschenen. Bonuspunten als je het artikel of de giveaway deelt op social media of je eigen website. Vergeet me dan niet even te taggen!

Vul hieronder je gegevens in de widget in. Let op dat je dezelfde naam invult als waar je mee reageert op het artikel. Geef ook aan waar je voor meespeelt (je mag ook voor beide toys en de bonnen meespelen).

Giveaway 2018 Dag 3: Comments op een artikel

De andere giveaways

Natuurlijk kan je ook gewoon nog meedoen met de Giveaway Dag 1 en de Giveaway Dag 2! Je kan met alle giveaways meedoen tot en met 31 december. Je moet welk bij elke giveaway waar je aan meedoet de widget invullen. Begin januari maken we de winnaars bekend. De giveaways zijn open voor mensen met een (post)adres in Nederland en België.

 

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments