Sextoy Giveaway dag 3

20-12-2018

Sextoy Giveaway dag 3

Op dag drie van deze giveaway hebben we weer twee leuke sextoys om weg te geven! Vandaag hebben we twee toys van Shotstoys gekregen om aan jullie te geven.

Wat kan je vandaag winnen?

De Chrystalino Superior, een glazen dildo die super geschikt is voor prostaat- of G-spot stimulatie. Jay schreef er een super enthousiaste review over en je vind deze glazen dildo ook terug in zijn top 5!

Ook kan je de Inflatable Silicone Vibrating Dong winnen waar ik een review over heb geschreven. Deze toy heeft me echt verrast, omdat ‘ie echt zo bijzonder voelde terwijl ik dat niet echt verwacht had.

Ook hebben we nog drie kadobonnen van 25 euro, zodat je zelf bij Shotstoys kan shoppen en iets uit kan kiezen wat je zelf leuk vindt.

Met de code Tess25 krijg je trouwens altijd 25% korting op alles bij Shotstoys!

Wat moet je doen om deze sextoy giveaway winnen?

Laat een leuke (inhoudelijke) reactie achter onder het artikel over het kopen van je eerste seksspeeltje dat vanmorgen op de site is verschenen. Bonuspunten als je het artikel of de giveaway deelt op social media of je eigen website. Vergeet me dan niet even te taggen!

Vul hieronder je gegevens in de widget in. Let op dat je dezelfde naam invult als waar je mee reageert op het artikel. Geef ook aan waar je voor meespeelt (je mag ook voor beide toys en de bonnen meespelen).

Giveaway 2018 Dag 3: Comments op een artikel

De andere giveaways

Natuurlijk kan je ook gewoon nog meedoen met de Giveaway Dag 1 en de Giveaway Dag 2! Je kan met alle giveaways meedoen tot en met 31 december. Je moet welk bij elke giveaway waar je aan meedoet de widget invullen. Begin januari maken we de winnaars bekend. De giveaways zijn open voor mensen met een (post)adres in Nederland en Belgiรซ.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Heya! Het valt me op dat ik verder helemaal geen link kan vinden naar dat artikel! (buiten de link in dit bericht om). Het kan aan mij liggen, maar hij staat helemaal niet op de frontpage?

  Antwoord
  • De artikelen staan in een apart gedeelte van de site. Als je op een gewone computer of laptop bent, zie je bovenaan de site het menu, net onder de Tess Tesst banner met de afbeeldingen van Jay en mij.
   Als je op je mobiel bent, is het iets lastiger te vinden. Als je dan naar beneden scrolt, zie je bovenaan een menu verschijnen. Helemaal links zie je 3 streepjes onder elkaar staan dan en als je daar op klikt, zie je daar in het menu ook weer artikelen staan.

   Antwoord
 2. Oh shit! Nooit opgevallen… Wat slecht want ik kijk bijna dagelijks op deze site xD. Ahja, meer leesvoer! ;D Maar klopt het dat jullie nieuwe artikelen niet op de frontpage laten zien? Als dat zo is, dan wil ik als persoonlijke feedback geven dat ik het fijn vind als dat wel zo is ^^ Ik kijk meestal eigenlijk alleen naar de frontpage/homepagina voor nieuwe reviews enzo (ja, ik ben van de facebook generatie hahaha)

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sekstoy Giveaway Dag 5 | Tess Tesst - […] Giveaway Dag 3: Comments op een artikel […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.