Reviews over Sex toy reviews

Aneros Helix Syn Trident | Prostaatstimulator Review

Aneros Helix Syn Trident | Prostaatstimulator Review

Na het succes van de Aneros Helix Trident was ik benieuwd naar de Aneros Helix Syn Trident versie van dit product. Ik nam contact op met Aneros en zij zonden mij een exemplaar in ruil voor een eerlijke review. Meer van hetzelfde? De belangrijkste reden voor mijn...

Lees meer
Lelo Hula Beads

Lelo Hula Beads

Sextoy review by Tess: Lelo Hula Beads Misschien heb je me er al eerder over gehoord, maar eigenlijk hou ik dus helemaal niet van toys zoals de Lelo Hula Beads. Van die balletjes die je in je vagina doet en dan gaan ze trillen. Of balletjes met balletjes erin die dan...

Lees meer
HURTME: Leather and steel baton | BDSM Review

HURTME: Leather and steel baton | BDSM Review

Het is weer tijd voor een kinky review van mijn hand. Zoals je wellicht weet is Meo.de een van onze partners en kregen wij weer een leuke lading โ€œspeeltjesโ€ in ruil voor een eerlijk review. In deze lading zat dan ook de HURTME: Leather and steel baton. Seksspeeltje of...

Lees meer
KYO 7 Sins | Heupmasturbator review

KYO 7 Sins | Heupmasturbator review

Met enig gemopper en geklaag bracht de postbode mij de KYO 7 Sins, ik denk dat de postbode inmiddels deze site ook wel gegoogled heeft en wellicht een beetje jaloers is (hoi postbode!). Maar deze masturbator die ik van Motsutoys kreeg in ruil voor een eerlijke review...

Lees meer
Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator | Review by Jay

Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator | Review by Jay

Tess zag de Pipedream Extreme Toyz Roto-Bator bij en gezien de RGB-discolampjes vond ze dat ik hem moest testen. Ik kreeg de toy in ruil voor een eerlijke review. Rotobator Als je mijn review over de PDX talking rotobator hebt gelezen, dan weet je inmiddels dat...

Lees meer
Tantus Champion Super Soft Dildo

Tantus Champion Super Soft Dildo

Dildo review: Tantus Champion Super Soft Dildo Ja, ik hou van dildoโ€™s. Mijn dildoliefde bestaat nog niet zo heel lang, hoor. Voor ik seksspeeltjestester werd, had ik niks met dildoโ€™s. Ik vond ze maar suf. Waarom zou je een seksspeeltje kopen dat niet eens vibreert?...

Lees meer
Blush Noje G Slim Rechargeable

Blush Noje G Slim Rechargeable

Sextoy review: Blush Noje G Slim Rechargeable Blush vind ik een leuk merk. Ze hebben veel leuke toys en de meeste toys zijn ook van veilige materialen. Over de Noje serie had ik al een boel positieve verhalen gelezen, dus daar was ik wel erg benieuwd naar. Nรถje is...

Lees meer
Chrystalino Superior Glass Dildo | Dildo review by Jay

Chrystalino Superior Glass Dildo | Dildo review by Jay

Via Dries van Shots media kreeg ik de Chrystalino Superior Glass dildo, in ruil voor een eerlijke review. Glas? Dat is toch kwetsbaar? De titel van deze paragraaf is eigenlijk ook meteen de meest gestelde vraag die je krijgt als iemand nog niet zo op de hoogte is van...

Lees meer
Aneros Muze en Tempo

Aneros Muze en Tempo

Sextoy review by Tess: Aneros Muze en Tempo Aneros is een merk dat vooral bekend is van zijn prostaatstimulators. Maar ze hebben ook een aantal toys die unisex zijn. Zoals de Tempo ene de Muze en die kreeg ik opgestuurd door Saul van Aneros, in ruil voor mijn review....

Lees meer
Cuddle Bean van AnnaRae  | After care review by Jay

Cuddle Bean van AnnaRae | After care review by Jay

De Cuddle Bean is een kleinere, en eigenlijk ook gewoon andere versie van de Cumpanion. Ik kreeg van Anna Rae heel lief twee Cuddle Beans in ruil voor een eerlijk review. Anna Rae Ik ken Anna Rae eigenlijk al best een tijdje, ik weet het niet helemaal zeker, maar...

Lees meer

Reviews

De Beste Seksspeeltjes

Steun Tess Tesst