Calexotics Apollo Power Penis Pump | Penis Pomp review

19-12-2018

Toen ik via Willie.nl de Calexotics Apollo Power Penis Pump kreeg was ik best in mijn nopjes. Ik had het plezier van het penis pompen namelijk ontdekt toen ik via Bathmate mijn allereerst pomp kreeg, de Hydromax X40.

I have the power!

 

Als je zo oud bent als ik, dan herinner je He-Man (de tekenfilm) nog wel. Nu, Calexotics doet je geloven dat je zulke krachten (exclusief groene schijtlaars van een tijger) ook voor elkaar kan krijgen met de Apollo Power Penis Pump. In het YouTube filmpje dat beschikbaar is wordt dan ook gerept over de krachtige motor. En dat, is niet geheel gelogen.

De Calexotics Apollo Power Penis Pump nader bekeken.

De APPP bestaat uit een “oversized” doorzichtige cilinder, waaraan via een wat op siliconen lijkt slang de pomp unit zit. De Unit is voorzien van een digitale display die de pompkracht aangeeft. Onder de display zitten 2 knoppen. De cilinder is onderaan voorzien van een siliconen sleeve die ervoor zorgt dat er vacuum ontstaat. De sleeve kan je verwijderen en reinigen. Dat geld ook voor de cylinder als je deze van het slangetje loskoppelt.

De pompunit werkt op 4 AAA-batterijen.

Calexotics apollo power penis pump

Pompen jongen!

In tegenstelling tot de eerdergenoemde X40 maakt de Calexotics Apollo Power Penis Pump geen gebruik van water om je penis “op te pompen”, in die zin is de APPP een klassieke vacuümpomp.  Daarmee levert deze pomp dan ook een heel andere sensatie.

Wat ook anders is, is dat je een beetje glijmiddel moet gebruiken, op waterbasis, want siliconen zou, volgens de waarschuwing niet handig zijn in combinatie met de APPP.

Ik vond het niet hoeven pompen onder de douche wel fijn, dacht ik, ik bedoel je gaat relaxed liggen, pomp op je pik, aanzetten en aan de gang. Althans dat dacht ik.

Apollo! Wat doet u nu!?

Calexotics apollo power penis pump | penis pomp review

Dat de Apollo power had wist ik eigenlijk al. De pompunit geeft die indruk ook wel. Toen ik ging liggen, mijn pik en de rand van de sleeve voorzag van glijmiddel en mijn pik de cilinder in schoof had ik niet helemaal ZOVEEL kracht verwacht.

De handleiding die bij de Apollo zit is nogal summier, meer een van kijk daar gaan de batterijen erin. Dit knopje doet dit, dat knopje doet dat. En natuurlijk, alleen glijmiddel op waterbasis gebruiken.

Verder staat er niet veel, niet dat de pomp blijft pompen tot je weer op het knopje drukt, niet dat de pomp de druk in de cylinder elke keer helemaal tot de max oppompt als je niet oplet en ook niet dat je moest oppassen dat je jezelf niet een bloedblaar pompt, of andere schade aan je pielemuis veroorzaakt als je niet oplet.

Natuurlijk wist ik dat al, want ik had mij in het pompen verdiept toen ik mijn eerste pomp moest gaan reviewen. Maar ik vind het wel info die bij elke pomp geleverd moet worden. Zoals Bathmate dat dan ook WEL heeft gedaan.

Wat er ook niet bij stond is dat als je de Apollo Power Penis Pomp niet goed stevig tegen je lichaam drukt de sterke pomp niet alleen je pik naar binnen zuigt, maar ook andere stukken van je geslachtsdeel.

Bijvoorbeeld je balzak, incluis je ballen, en dat past niet, maar klemt wel. En dat doet meer zeer dan als je ze afklemt met bijvoorbeeld een cockring. Dat is natuurlijk ook het moment dat de knopjes niet goed reageren, want anders leer je je lesje waarschijnlijk niet.

Enfin, dat soort info mis ik wel bij deze pomp.

Calexotics apollo power penis pump | penis pomp review

Veel power kost ook veel power

Ik vind de bediening van deze pomp dus niet heel prettig, ondanks dat de pomp inderdaad zijn naam waar maakt en echt heel hard pompt, is dat zeker voor de beginnende pomper een groot nadeel. De potentie dat deze pomp je meer kwaad dan goed doet is ruim aanwezig.

Wat mij verder nogal stoort is dat de pomp daadwerkelijk batterijen vreet. Ik dacht eerst dat ik misschien te goedkope AAA-batterijen had gekocht, maar waar roze konijntjes weken, zo niet jaren op hun trommeltjes blijven rammen (snap nog steeds niet waarom je dat zou willen), zuigt de Apollo Power Penis Pomp ook met veel te veel kracht je batterijen leeg.

En wat nog irritanter is, zelfs als je hem niet gebruikt en de pomp uit is.

Gemiddelde levensduur bij verse batterijen? In 4 dagen, waarbij ik 2x heb gepompt of een week als ik maar 1x pomp. Dat zou voor een USB oplaadbare pomp misschien niet zo erg zijn, maar batterijen kosten ook geld en dit is niet bepaald een duurzame pomp.

Conclusie

Als je van niets ontziende zuigkracht houdt in een penispomp, dan is de Calexotics Power Penis Pomp de pomp voor jou. Houdt er wel rekening mee dat je buiten de investering in de pomp ook alvast een grote hoeveelheid AAA batterijen in huis haalt, want als je een beetje een pomp schema wil bijhouden heb je die echt nodig. Ben je een beginner, dan zou ik je toch aanraden om deze pomp over te slaan, en rustig te beginnen met een andere pomp.

[Update 05-07-2020] De Calexotics Power Penis Pomp wordt helaas niet meer verkocht. Kijk bij het assortiment penispompen van Willie.nl of er toevallig iets voor je tussen zit.

Je kan de Calexotics Power Penis Pomp kopen bij Willie.nl voor € 99,50

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Ik heb ook al een paar keer verschillende pompen gebruikt, leuk zolang de pomp luchtledig is ja dan is je sn…l wel hard maar zodra je het ventiel opent is het meteen gedaan. Uiteindelijk levert het totaal niets op. Hij word buiten de cylinder niet sneller stijf of groter door regelmatig gebruik van de pomp.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.