Sex Slave Sea Monster masturbator review

03-07-2024

De Sex Slave Sea Monster masturbator brengt zo begin juli 2024 weer een Japantoy review naar www.tesstesst.nl. Deze masturbator heeft van alle toys die ik de afgelopen driehonderdenzesenzestig dagen heb gereviewed toch wel een heel hoog, what the f*ck gehalte.

Weerhoudt mij dat van een review? Nee, zeer zeker niet, en daar ben ik eigenlijk wel heel blij om.

SPECS

  • Materiaal: TPE
  • Bodysafe? Nee, je weet inmiddels wel waarom wel en waarom niet, toch?
  • Aanbevolen glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
  • Gewicht: 550 gram
  • Lengte: 16 cm
  • Breedte: 8,5 cm
  • Hoogte: 9 cm
  • Tunnellengte: 14 cm
  • Merk: XTC Japan
  • Prijs: € 69,95 bij Motsutoys

Sex Slave Sea Monster masturbator

De Sex Slave Sea Monster masturbator is zoals je inmiddels waarschijnlijk wel al gezien hebt een echte Japanse fantasy toy. Het concept is (geloof ik) dat je denkt dat je een superaantrekkelijke zeemeermin aan de haak (of nou ja, paal) slaat en nu blijkt dat je eigenlijk seks gaat hebben met een zeemonster.

Wat fijn is aan de Sex Slave Sea Monster masturbator is dat je daar veel minder fantasie voor nodig hebt dan je initieel zou denken, want de toy heeft een hoop details die je eigenlijk direct overtuigen van dat feit, en ik moet zeggen heel overtuigend.

Deze “zeenimf” sextoy zoals XTC het zelf heeft, is niet alleen monsterlijk, maar ook nog eens heel vernuftig in elkaar gezet.

Zo heb je in totaal 6 zones van stimulatie en is dit heel duidelijk niet een rechttoe rechtaan masturbator, maar echt wel iets unieks.

Sex slave sea monster masturbator

Sex Slave Sea Monster masturbator in de doos

Zoals je inmiddels zou kunnen verwachten is de doos van de Sex Slave Sea Monster masturbator bijzonder kleurrijk en voorzien van een zeethema. Met een groot aantal Japanse leuzen en kreten en natuurlijk een mooi uitgetekend Hentai plaatje van de zeenimf.

In de doos vind je de Sex Slave Sea Monster masturbator in een biodegradable zakje en daarmee is dat ook alles wat er in de doos zit.

Sex Slave Sea Monster masturbator getest

Als ik iets geleerd heb in de afgelopen jaren is dat je een masturbator of andersoortige sextoy niet moet afschieten op zijn uiterlijk. Dat geldt trouwens ook de andere kant op, looks zijn gewoon heel subjectief.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat er wel een deel van de looks is wat niet heel subjectief is, en dat is het feit dat je, als je de tunnel wil penetreren effectief je piemel in de gapende muil van een monster moet doen.

Vreemd genoeg hielp het feit dat ik wist dat deze toy “gewoon” van TPE was niet bij de drempel die ik hiervoor moest nemen. Soms werkt mij hoofd raar, maar goed, dat is wat het is.

Toch ben ik wel echt heel blij dat ik over die drempel ben heen gestapt, want na deze stap werd ik begroet door een masturbator die echt geweldig is.

Sex slave sea monster masturbator

De stimulatie van de tentakels (ja ik schreef tentakels) aan de buitenkant van je penis en aan je ballen is heerlijk en doen mij denken aan de sensaties die de flapjes van de Niku-man delta teweegbrengen.

Verder is elk deel van de tunnel heel erg lekker, maar ben ik het meest gecharmeerd van de eindtunnel, en dan negeer ik even dat XTC toys dit de “Lustful Lock Chamber” (serieus mensen, waarom?) noemt.

Als we dus even niet over de naam nadenken is het laatste stukje van deze masturbator het stuk waar je een meer dan levensechte deepthroat sensatie kan creeeren, niet alleen vanwege de “sluitspier” die even weerstand biedt. Maar ook vanwege het feit dat de masturbator een in mijn ogen reële “choking” sound maakt die ik bijzonder geil vind.

Grappig wel dat een fantasy-toy zo een reëel iets kan nabootsen.

De Sex Slave Sea Monster masturbator heeft mij dan ook wel een van de betere orgasmes (veroorzaakt door een masturbator) gegeven en ik wil hem jullie dan ook echt met klem aanraden.

Ja de Sex Slave Sea Monster masturbator is een beetje out there. Maar als je daar eenmaal voorbij bent, holy mozes wat een fijne masturbator is dit.

Ik hoop dat er meer van dit soort ideeën vanuit XTC toys komt, want ik ben echt enorm fan.

Sex slave sea monster masturbator

De Sex Slave Sea Monster masturbator schoonmaken

Het grootste nadeel, maar dat heb ik wel al vaker gezegd, bij dit soort stevige geile gesloten masturbators is dat het schoonmaken van de tunnel wel echt wat meer werk is.

Aan de gang met tunnelpompjes, zeep of toycleaner en vooral daarna een hele hoop droog accessoires maken de schoonmaak van de Sex Slave Sea Monster masturbator en vooral dan ook de “Lustful Lock Chamber” (ik moet steeds bijna overgeven als ik dit tik) best wel een klusje

Maar soms moet je ook even wat werk doen om de beste toys te kunnen gebruiken.

Conclusie

De Sex Slave Sea Monster masturbator is echt een geweldige masturbator. De sensaties aan de binnenkant en de buitenkant van de masturbator geven je een ervaring die ik inmiddels bijna 400 seksspeeltjes voor de penis later niet zo vaak meemaak, en heel erg lekker vind.

De uitdaging bij deze masturbator zit hem dan ook niet in het gebruik (althans misschien dat je niet zo snel wil klaarkomen, want dat is dan weer WEL een uitdaging) maar wel in de schoonmaak, wat gewoon best wel een vervelend klusje is. Maar dat is eigenlijk simpelweg een noodzakelijk kwaad in dit geval.

Ik ga het mij in ieder geval niet laten weerhouden om de Sex Slave Sea Monster masturbator in mijn “regular rotation” van seksspeeltjes die ik zelf heel geil vindt toe te voegen.

Je koopt de Sex Slave Sea Monster masturbator bij Motsutoys voor € 69,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.