Sex au Naturel Clitoral Arousal Serum

28-10-2022

Een tijdje terug schreef ik over de glijmiddelen van de Sex au Naturel lijn. Super mooi en fijn! En nu kreeg ik van Bijoux Indiscrets, het merk achter Sex au Naturel, het Sex au Naturel Clitoral Arousal Serum.

Specs

Verkoopprijs: rond de 20 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Ik hou er van.

De verpakking en mijn eerste indruk van het Sex au Naturel Clitoral Arousal Serum

De voorkant en binnenkant van het sex au naturel clitoral arousal serum De zijkant van de verpakking van het sex au naturel clitoral arousal serum

Normaal ben ik niet zo’n fan van witte verpakkingen, maar bij een merk als Sex au Naturel past het natuurlijk prima. Op de ene kant van het doosje zie je het logo en op de andere kant een foto van het flesje Arousal Serum. Ook vind je natuurlijk de ingrediënten terug op de verpakking. Er zit trouwens wel glycerine in, maar omdat je dit serum niet in je vagina doet, vind ik dat niet zo erg. De ingrediënten zijn voor 95% natuurlijk, dat vind ik ook erg fijn.

In de binnenkant van het doosje vind je een QR-code. Als je die scant, ga je naar een pagina waar je uitleg vind over alle Sex au Naturel producten.

Ik vind het Sex au Naturel Clitoral Arousal Serum flesje er heel leuk uitzien. Het roze kleurtje is mooi en past bij de lijn. Ik vind het leuk dat het in zo’n lang flesje zit, meestal zitten zulke clitoris gels in meer tube-achtige verpakkingen.

De test van het Sex au Naturel Clitoral Arousal Serum

Het sex au naturel clitoral arousal serum  in mijn hand Een druppel van het sex au naturel clitoral arousal serum  op mijn vinger

Als ik het dopje van het flesje verwijder, ruik ik gelijk al een apart luchtje. Er lijkt ook iets van kaneel in te zitten. Ik vind het niet per se heel lekker ruiken, maar het is zeker niet vies.

Het is makkelijk om een druppel uit het flesje te krijgen door op de bovenkant te drukken. Het serum is, zoals je van een serum misschien ook zou verwachten, redelijk dun. Normaal is een product als dit meer een gel. Dat vind ik ook veel makkelijker, want meestal leg je dan eerst een druppel op je vinger en dan smeer je dat op je clitoris. Een gel blijft nu eenmaal wat makkelijker op je vinger zitten dan een serum. De eerste keer was het dan ook al bijna allemaal van mijn vinger afgedrupt, voor ik nog maar onderweg naar mijn clitoris was. Dan voel je je wel gelijk een beetje dom, maar oké.

Toen het eenmaal gelukt was om het Arousal Serum op mijn clitoris te krijgen, duurde het niet lang voor het begon te werken. Vaak moet je toch even geduld hebben, maar niet met dit serum. Binnen een halve minuut voelde mijn clitoris al heel lekker warm.

Ik blijf dat toch wel een raar fenomeen vinden, hoor. Dat mijn clitoris voelt alsof ‘ie voor een lekker haardvuurtje ligt ofzo. Nu vind ik dat dus echt heel lekker voelen. Niet direct super opwindend, maar wel echt super comfy. Maar, door die warmte ben ik me ook veel meer bewust van mijn clitoris. Dat is normaalgesproken niet iets wat ik zo voel. Als je echt opgewonden raakt, dan voel je natuurlijk wel van alles bij je vulva, maar echt specifiek dat ik m’n clitoris zo aanwezig voel, zonder verdere aanraking, dat vind ik toch wel iets bijzonders. En ook iets waar ik dus ook wel opgewonden van raak.

Intens

Sex au naturel clitoral arousal serum  naast een lipstick Mijn vinger op het pompje van het sex au naturel clitoral arousal serum

Ik weet niet zeker waar dat precies aan ligt dan, maar het werkt in elk geval voor mij wel. Het is niet zo dat ik door deze gel klaarkom. Dat zou leuk zijn, maar ik moet de eerste gel nog tegenkomen die dat voor elkaar krijgt. Ik blijf er gewoon van dromen. Maar, het voelt allemaal dus wel echt heel lekker. Vind ik. Want dat is het met al dit soort middeltjes die je op je clitoris smeert, de meningen zijn er ontzettend over verdeeld. Ik vind het heel lekker als het wel een beetje intens voelt. Maar ik weet van anderen dat ze het al snel pijnlijk vinden voelen. Dit serum vind ik wel best intens qua warmte. Daar moet je wel van houden, dus. Het effect duurt ongeveer twintig minuten.

De ingrediënten zijn met zorg gekozen. Zoals ik al zei, zijn ze voor 95% natuurlijk. Dat vind ik echt tof. Verder is de pH-waarde aangepast aan de pH-waarde van de vagina, wat ook echt prettig is. En, het zou er ook voor zorgen dat je zelf meer vocht aanmaakt, dat je zelf dus natter wordt, als je deze gel gebruikt. Ik vind zulke dingen altijd een beetje lastig om te beoordelen. Ik heb wel het idee dat het wat doet, maar nou ja, of dat nu komt door een specifiek ingrediënt of omdat ik het gewoon opwindend vind voelen/het een opwindend idee vind. Hoe dan ook, ik vind het lekker!

Conclusie

Het Sex au Naturel Clitoral Arousal Serum is wat dun, waardoor het niet super handig is om aan te brengen. Maar als het eenmaal op je clitoris zit, voelt het wel echt heel lekker warm. Het is vrij intens, maar ik hou daar echt van. Het effect begint bijna direct en neemt na een minuut of 20 weer af.

Je kan het Sex au Naturel Clitoral Arousal Serum hier bestellen op bol.com voor rond de 20 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.