SenseMax SenseVibe

10-12-2017

Sextoy review by Tess: SenseMax SenseVibe

Sensemax sensevibe

De SenseVibe van SenseMax is eigenlijk een Tarzanvibrator, of een duovibrator of rabbitvibrator, net hoe je het wilt noemen. Een vibrator die zowel je vagina als je clitoris stimuleert. Maar qua vorm ziet hij er echt heel anders uit dan een normale Tarzanvibrator. Dus ik was erg benieuwd hoe dat zou werken. Laurence van SenseMax stuurde mij een SenseVibe op in ruil voor mijn eerlijke review. Eerder reviewde Jay al de SenseMax SenseTube.

Hier kan je mijn minivlog over de SenseMax SenseVibe zien, om mijn geschreven review te lezen, scrol je iets verder naar beneden.

[youtube]rOddnZ0olbc[/youtube]

Goede doos, vage instructies

Sensemax sensevibeDe SenseVibe is oplaadbaar, gemaakt van siliconen en dus bodysafe, waterproof en zit in een mooie kartonnen verpakking. De doos is stevig en het ziet er fris en duidelijk uit. Je ziet precies wat je krijgt. Als je de doos opent, krijg je een soort uitvouwbare gebruiksaanwijzing. Met een simpel plaatje zie je wat de knopjes doen en aan de andere kant heb je wat instructies voor onderhoud. Wel vrij lastig te lezen met de witte letters op beige ondergrond.

Wat me gelijk opviel bij de instructies is dat er staat dat je geen zeep moet gebruiken wanneer je deze sextoy schoonmaakt. Sensemax sensevibeNu heb ik echt al heel veel sextoys van siliconen en die kan ik allemaal gewoon met water en zeep schoonmaken, dus ik heb echt geen idee waarom bij deze vibrator expliciet vermeld word dat niet te doen. Wat je wel moet doen volgens de instructies: DO clean your SenseVibe before and after every use – Sense Hygiene and warm water will do the trick. Ik heb echt geen idee of ze nu bedoelen dat warm water genoeg is omdat dit siliconen van zichzelf magisch hygienisch is, of dat je een product zou moeten gebruiken wat Sense Hygiene heet. Ik kan op de SenseMax website niks terug vinden over Sense Hygiene in elk geval. En voor zover ik weet, is het dus zeker wel de bedoeling om je siliconen sextoys met warm water en zeep schoon te maken.

Opbergcase en lader in één

Sensemax sensevibeIn de verpakking zie je de opberg case van de SenseVibe. Dit is niet alleen een opberg doosje, maar de SenseVibe wordt hier ook in opgeladen. Het USBoplaadkabeltje gaat in de achterkant van het opbergdoosje en dan plug je hem in je laptop of USBstekker om hem op te laden. Super handig! Het viel me wel op dat de vibrator echt best wel warm wordt bij het opladen.

Sensemax sensevibeIk vind dit opberg/oplaadsysteem er echt super tof uit zien. Het ziet er uit als een doosje van een (grote) zonnebril. Heel hip en discreet. Ik vind het wel erg jammer dat er in het doosje geen plek is voor het oplaadkabeltje. Ik wil dat niet altijd aan de achterkant er uit hebben hangen, want dat is niet mooi. Dus waar laat je het dan? Ik bewaar alles nu toch gewoon maar in de buitenverpakking, zodat ik in elk geval alles bij elkaar hou en ik niet straks het oplaadkabeltje kwijt ben.

De SenseVibe zelf voelt lekker aan. Het staafgedeelte is vrij flexibel, je kan hem best ver naar voren duwen. De vorm vind ik er ook mooi uitzien en het logo aan de onderkant vind ik er ook tof uitzien. Mijn SenseVibe had wel gelijk toen hij nieuw uit de doos kwam al een raar plekje. Op de onderkant van het staafgedeelte zat een stukje siliconen wat niet mat was, maar juist wat glimmend. Dit stukje voelde ook anders, trekkeriger, aan dan de rest. Geen idee wat dit is, ik heb dit nog niet eerder op siliconen toys gezien.

Hoe voelt ‘ie?

Sensemax sensevibeMaar hoe is de SenseVibe nou in gebruik? De SenseVibe heeft drie knopjes, een plus een min en een rond knopje in het midden om door de vibratiepatronen te scrollen. Er zijn acht standjes en maar liefst achttien snelheden. Wow, dat is écht heel veel!

Toen ik de SenseVibe met een beetje Sliquid had ingebracht, voelde het gelijk al lekker. Het siliconen voelt lekker glad en de vorm van de SenseVibe is goed. Hij is qua maat ook vrij gemiddeld, voor mij had ‘ie wel iets groter gemogen zelfs.

Ik zette met het plus knopje de vibraties aan en was gelijk al verrast. Dit zijn echt goede vibraties, lekker diep. En ik kon dus maar op het plus knopje blijven drukken om hem steeds harder te zetten. Ik was echt onder de indruk. Hij kan echt heel hard en heel diep vibreren. Dit voelde echt super lekker!

Niet comfortabel

Sensemax sensevibeWat ik wel lastig vond, is dat de vorm bij mijn lichaam niet zo prettig aansluit. De clitstimulator is natuurlijk helemaal niet buigbaar, dus hij raakte mijn clit wel net aan, maar echt niet op een plekje wat ik heel lekker vind. Je kan de staaf dus wel buigen, maar voor mij werkte dit in de praktijk niet lekker. Het voelde niet comfortabel om hem zo te buigen en op die manier te zorgen dat de clitstimulator op een betere plek zat. Als ik het gedeelte van de clitstimulator omhoog duw, duwt de staaf naar achter in mijn vagina. Terwijl ik juist wil dat die naar voren duwt want daar zit mijn G-spot. Druk tegen de andere kant voelt voor mij echt niet lekker.

Normaal bij Tarzanvibrators is de clitstimulator juist het stuk wat flexibeler is en voor mij werkt dat dus blijkbaar toch beter. Ook vibreert de clitstimulator duidelijk minder hard dan de staaf. Terwijl ik juist graag meer vibratie op mijn clitoris wil.

Diepe, heftige vibraties

Sensemax sensevibeMaar ook al werd mijn clit dus niet precies op de goede plek gestimuleerd, de diepte en heftigheid van de vibraties deed wel heel veel met me en ik kon daar ook zeker echt van genieten. Sommige vibratiepatronen vond ik ook echt super lekker. Er was één patroon waarbij het net leek of de vibraties door de hele vibrator heen en weer bewogen, dat voelde echt super leuk en lekker. Ook het patroon waarbij de vibrator heel pulserend voelde, vond ik heel fijn.

Wat ik irritant vond, is dat de SenseVibe het laatste standje onthoudt als je hem uit zet. Ik wil dat als ik hem weer aanzet, hij gewoon bij standje 1, steady vibratie, begint. Dat wil ik echt altijd. Daar zet ik een vibrator soms voor uit. Zodat ik gewoon makkelijk (nou ja, makkelijk..) terug bij het steady standje ben. Dat kan hier dus niet. Dus je moet door alle patronen heen scrollen voor je weer terug bij de steady vibratie bent.

Om klaar te kunnen komen, heb ik de staaf gewoon tegen mijn clitoris gehouden. In de staaf zitten echt duidelijk de beste vibraties, en die zijn dan ook echt super goed. Dus dit was echt heel lekker en hier kon ik ook makkelijk door klaarkomen.

Conclusie

Ik ben echt onder de indruk van de vibraties (in de staaf) van de SenseVibe. Die zijn gewoon echt heel erg goed. Ook zijn er een aantal vibratiepatronen die super stimulerend zijn, zelfs als je niet zo’n groot fan bent van vibratiepatronen. De vorm werkt voor mij iets minder helaas en de schoonmaakinstructies zijn gewoon onduidelijk. Een beetje mixed feelings dus over deze SenseVibe. Maar die vibraties zijn zooooo goed!

Je kan de SenseVibe hier kopen bij Bol.com

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Zo’n doosje met oplader zouden meerdere toys moeten hebben! ❤️

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.