SelfDelve Eggplant Dildo

04-06-2019

Dildo review door Tess: SelfDelve Eggplant

SelfDelve is een Duits bedrijf met super toffe, originele, handgemaakte siliconen dildo’s. Vorige maand schreef ik al een review over de SelfDelve Screw en deze keer, in de dildomaand, schrijf ik over de SelfDelve Eggplant. Een aubergine dildo dus. Hoe awesome is dat!

Auberginepiemel

Selfdelve eggplant dildo Selfdelve eggplant dildo

Dat een aubergine ook voor andere dingen dan eten gebruikt werd, daar kwam ik in de jaren 90 dankzij het tv programma ‘Seks voor de Buch’ al achter. (Als dit je niks zegt, Google eens op Seks voor de Buch Indiaan. Of misschien beter niet..) Tegenwoordig zie je de aubergine als emoji natuurlijk vaak gebruikt worden als het over een penis gaat. Wij hebben ook een super awesome aubergine schilderij in onze slaapkamer, gemaakt door Mignon van Studio Stout. Maar de aubergine als dildo is dus wel een logische keuze. Al kan je bij SelfDelve ook andere groenten en fruit kopen.

De verpakking van de SelfDelve Eggplant

Selfdelve eggplant dildo Selfdelve eggplant dildo

Net zoals de Screw dildo, zit ook deze aubergine dildo in een mooi blik. Super handig, want hier kan je je dildo prima in bewaren. Er zit een sticker op met het logo van SelfDelve en daarop staat ook wat er in zit. In het blik vind je behalve de aubergine ook nog een foldertje met meer informatie over de andere producten van SelfDelve en een zakje glijmiddel. Dit glijmiddel bevat glycerine, dus zelf gebruik ik dat niet en ik zou dat ook niet aanraden. Sommige vagina’s raken geïrriteerd door glycerine. Ik heb gewoon een van mijn eigen favoriete glijmiddellen gebruikt.
De dildo voelt heel lekker zacht aan. Als je ‘m indrukt met je vinger, dan deukt ‘ie ook echt in. Het materiaal voelt wel wat stroef aan (hij heeft wat ‘drag’) en trekt ook makkelijk stof aan. Even afspoelen voor gebruik dus ook.

De SelfDelve Eggplant  kan een trucje

Selfdelve eggplant dildo Selfdelve eggplant dildo

Deze aubergine dildo is dus gemaakt van siliconen, en dus helemaal bodysafe, maar er is iets heel speciaals met dit siliconen. Het kan verkleuren. Ik vind dit echt zo koel! Ik had dit in de eerste instantie niet door. De eerste keer dat ik de SelfDelve Eggplant gebruikte was het best donker, dus toen was het al helemaal niet opgevallen. Maar de tweede keer viel me al best snel op dat de kleur ineens anders leek. Ik maakte me heel even zorgen, ik dacht dat hij aan het afgeven was. Ik had al helemaal het idee dat ik ineens paarse verf in mijn vagina had. Maar toen ineens bedacht ik me dat ik op de site van SelfDelve ook een plaatje van een blauwe aubergine dildo had gezien en toen viel het kwartje. Ik hield de aubergine dildo onder de warme kraan en zag hoe hij van paars naar blauw verkleurde. Echt super koel!

De kameleon

Selfdelve eggplant dildo Selfdelve eggplant dildo

De eigenaresse van SelfDelve is zelf op het idee gekomen nadat ze het kindje van een vriendin eten aan het geven was met zo’n verkleurende lepel. Speciaal voor baby’s, zodat je aan de lepel kan zien of het eten niet te warm is. Door haar achtergrond als scheikundig laborant, lukte het haar om dit zelf op een veilige manier voor haar dildo’s ook te doen. Vanwege het verkleurende siliconen is het logo van SelfDelve ook een kameleon.

Dikke dildo

Selfdelve eggplant dildo Selfdelve eggplant dildo

Sinds ik die hele grote dildo van Ylva & Dite heb getest, ben ik een beetje aan het meten en vergelijken. Ik kreeg super veel reacties op het enorme formaat van de Ylva & Dite Hyperion, terwijl die vooral lang is natuurlijk. Qua omtrek is deze SelfDelve Eggplant net een stukje dikker, op het dikste punt is ‘ie 19 centimeter. Best een stevig formaat dus.

De op z’n kop aubergine dildo

Selfdelve eggplant dildo Selfdelve eggplant dildo

Bijna alle dildo’s die ik heb, beginnen bovenaan wat smaller en dan worden ze daarna pas wat breder. Deze aubergine dildo begint eigenlijk gewoon al heel breed. Tenzij je ‘m met de groene kant inbrengt, maar dat vond ik er niet aantrekkelijk uitzien. Elke keer vond ik dat ik dat ook moest proberen, maar ik wou het eigenlijk gewoon niet. Het is allemaal heel zacht, dus het zou makkelijk kunnen, maar dat puntje vind ik gewoon er niet zo uitzien alsof ik dat in mijn vagina wil stoppen.

Maar met dit formaat dildo vind ik het dus wel erg belangrijk om genoeg glijmiddel te gebruiken. Op waterbasis, want siliconenbasis glijmiddel gaat niet samen met siliconen seksspeeltjes. Zoals ik al een beetje verwacht had, voelde het inbrengen van de SelfDelve Eggplant ook echt wel anders. Het is best gek om gelijk zo’n breed punt te voelen. Het vergde ook wel iets aan voorbereiding, maar toen was het ook echt wel heel lekker.

Gevulde aubergine

Selfdelve eggplant dildo Selfdelve eggplant dildo

Ik vind het altijd een beetje viezig klinken als mensen het hebben over dat iets ze ‘goed gevuld’ laat voelen. Maar nou ja, dat is wel wat deze aubergine dildo doet. En dat voelt veel lekkerder dan dat het klinkt. Ik dacht dat ‘ie qua vorm niet zo heel stimulerend zou zijn, omdat ‘ie gewoon glad is, maar dat had ik mis. Het voelt bijna als een op z’n kop dildo. Meestal begint een dildo smal en dan wordt ‘ie breder, terwijl dat bij deze SelfDelve Eggplant dus eigenlijk precies andersom is. En ik had het dus niet verwacht, maar dat voelt heel fijn.

Comfortabel

Selfdelve eggplant dildo Selfdelve eggplant dildo

Wanneer je met de dildo beweegt, geeft dat dus echt een ander gevoel dan met een ander soort dildo. Ik vond het super intens, overweldigend misschien zelfs. Het formaat is echt wel groot, of dik eigenlijk, maar omdat de dildo zo zacht is, en ook echt een beetje mee veert, voelt het helemaal niet als too much. Bij  mij dan hè, bij iedereen is dat natuurlijk anders. Er zullen genoeg mensen zijn die niet aan dit formaat moeten denken, terwijl weer anderen ‘m misschien juist wat klein vinden. Maar ik was in de eerste instantie dus een beetje bang voor de dikte en dat het misschien pijn zou doen, maar het voelde op geen enkel moment toen ik er mee bezig was eng. Of pijnlijk. Het was gewoon helemaal goed. Ik vond het ook echt heel koel om te zien dat de SelfDelve Eggplant dus verkleurde als ik ‘m wat langer gebruikte.

Conclusie

Ik dacht eigenlijk, net als bij de SelfDelve Screw, dat deze SelfDelve Eggplant het vooral moest hebben van z’n uiterlijk. Een aubergine als dildo, dat is toch gewoon bet grappig. Een leuke gimmick. Maar deze dildo is echt heel lekker. Voor mensen die van wat grotere dildo’s houden dan. Het materiaal voelt echt heel lekker zacht, waardoor het naar mijn idee allemaal wat makkelijker gaat. Het kleurveranderende siliconen maakt het helemaal af, super koele extra.

Je kan de SelfDelve Eggplant hier bestellen bij SelfDelve voor 85 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Voor t eerst denk ik: oeh, die wil ik wel! 🙂

    Antwoord
    • Ha wat leuk! Deze heeft ook wel een hele hoge ‘wil ik hebben’-factor vind ik, alleen al qua looks. En dan is ‘ie ook nog eens echt heel lekker <3

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.