Sekstoy Giveaway Dag 5

22-12-2018

Sekstoy Giveaway Dag 5

Vandaag alweer dag 5 van de sekstoy giveaway week! Vandaag hebben we weer twee leuke prijzen, gekregen van Willie.nl en Tease & Please.

Wat kan je vandaag winnen?

Europe Magic Wand

Van Willie kregen we de Europe Magic Wand. Je vind deze wand vibrator op nummer zes in mijn top tien beste sextoys van 2018. De Europe Magic Wand is één van de bekendste wand vibrators en dat is ook niet voor niets, want hij is gewoon echt heel goed. Super krachtig, super diepe vibraties, precies wat je wilt in een wand vibrator.

Yourgasm

Van Tease & Please kregen we twee hele toffe spelletjes. Hier hebben we geen review over geschreven, maar Jay en ik vinden deze twee Yourgasm spelletjes wel echt awesome! Er is een versie voor mannen, of mensen met een penis en prostaat, en een versie voor vrouwen, of mensen met een vulva. Er zitten vijftig opdrachtkaartjes in dit spel en bij de penisversie een masturbatie-eitje en bij de vulvaversie krijg je een kleine bulletvibrator. Door middel van de opdrachtkaartjes kan je je eigen lichaam steeds beter leren kennen. Je krijgt allerlei opdrachten die te maken hebben met het ontdekken van je eigen lichaam en masturberen. Erotische spelletjes zijn meestal echt hit or miss, soms is het gewoon een beetje viezig allemaal of juist heel voor de hand liggend. Maar de opdrachten in de Yourgasm spelletjes zijn gewoon echt heel leuk en heel fijn. Wanneer je behoefte hebt aan wat extra input om je lichaam te ontdekken en er achter te komen wat je nu allemaal lekker vindt, of juist niet, dan is dit spelletje daar echt super geschikt voor.

Als je al een partner hebt, kan je de kaartjes ook uitwisselen en dingen samen of bij elkaar proberen. Net wat jullie samen fijn vinden. We geven de twee spelletjes als één pakketje weg.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijzen?

Heel simpel! Reageer op een willekeurige review of artikel op deze site. Elke reactie telt als één entry. Wel alleen leuke, inhoudelijke reacties, dus niet alleen ‘leuke review’ of ‘tof, wil ik wel winnen’. Maar verder zijn we niet streng hoor.

Vergeet ook niet hieronder even de widget in te vullen zodat we weten met welke naam je hebt gereageerd en voor welke van de twee prijzen je meespeelt (mag ook voor allebei).

Je kan meedoen met deze giveaway tot en met 31-12-2018. We maken de winnaars begin januari bekend. Er zijn zeven giveaways, elke dag deze week word er één gepost. Je mag met alle giveaways meedoen. Je moet bij elke giveaway waar je aan mee doet de widget invullen.
De giveaway is open voor mensen met een adres in Nederland of BelgiΓ«.

Giveaway 2018 Dag 5: Review reacties

Nog meer giveaways

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien is dit maar 1 dag van giveaways. In totaal zullen er 7 dagen zijn, dus vergeet ook zeker niet aan onze andere giveaways mee te doen!

De links doen het natuurlijk pas als de giveaways ook daadwerkelijk actief zijn.

Overzicht van onze dagen:

 

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

6 Reacties

 1. Wat leuk zo’n spelletje! Lijkt me leuk voor een chill avondje of als ik wat me time heb!

  Antwoord
 2. Die europe magic wand is gaaf. Dat is net een speeltje voor mij want ik ben niet zo van soft….:)

  Antwoord
 3. Ik wil sowieso voor de magic wand gaan! Ben me steeds meer in sekspeeltjes aan het verdiepen en wil kijken wat wel en niet bij mij past en het aller belangerijkste: wat ik lekker vind πŸ™‚ Ben benieuwd!

  Antwoord
 4. Die magic wand😍 Ooit bij iemand uit mogen proberen en sindsdien staat die bovenaan mijn wishlist.

  Antwoord
 5. Oeeeeh, die magic wand lijkt me echt een dream cumming true πŸ™‚

  Antwoord
 6. Dat spel voor vrouwen lijkt me echt super! Ben heel benieuwd naar wat ik ervan kan leren. Je bent immers nooit uitgeleerd. πŸ™‚

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.