Home 5 Seksspeeltjes 5 Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review

Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review

door | 11-09-2020 | Seksspeeltjes, Voor de Vulva, G-spot

Van Orion kreeg ik de Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator. Een tijdje terug testte ik de Sweet Smile Spirit dildo en dat vond ik echt een hele fijne. Zou een vibrator van dit merk net zo fijn zijn?

Specs

Materiaal: Siliconen met PU-coating
Oplaadbaar: Ja, met USB-oplaadkabeltje
Standjes: 7 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: Ik geloof het niet, er staat niks over op de verpakking
Verkoopprijs: 40 euro, hier te koop op bol.com
Is het wat? Mwah

De verpakking en de inhoud

IMG 20200831 231128 300x225 - Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review IMG 20200831 231234 300x225 - Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review

De verpakking van de Sweet Smile G-spot vibrator lijkt wel een beetje uit de vorige eeuw te komen. Eigenlijk kan het niet meer. De kleuren, de foto, gewoon nee. Het is niet echt een dure vibrator en dat straalt de verpakking ook wel uit.

In de doos vind je de Sweet Smile G-spot vibrator zelf, een algemene gebruiksaanwijzing en het USB-oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Sweet Smile G-spot vibrator

IMG 20200831 231518 300x225 - Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review IMG 20200831 231510 300x225 - Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review

Dit is een best wel kleine G-spot vibrator. Het eerste wat me opvalt is hoe fijn deze vibrator voelt. Siliconen kan best anders voelen, maar deze G-spot vibrator voelt echt heel lekker. Het siliconen voelt heel lekker glad en trek ook geen stof aan. Dat ligt waarschijnlijk aan de PU-coating. Ik denk dat best wel veel seksspeeltjes van siliconen zo’n coating hebben, maar meestal staat dat niet op de verpakking vermeldt.

De vibrator is vrij flexibel en heeft geen plastic onderdelen. Ik vind het erg fijn dat er hierdoor ook geen randjes zijn waar vuil tussen kan gaan zitten. Hij heeft één knopje aan de onderkant van de vibrator.

Hoe stimuleer je je G-spot?

IMG 20200831 231707 300x225 - Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review IMG 20200831 231809 300x225 - Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review

Mijn G-spot is echt heel makkelijk te stimuleren. Maar voor mij werkt beweging wel altijd beter dan vibratie. Hoe makkelijk mijn G-spot ook is, ik ben nog nooit klaargekomen door alleen vibraties tegen mijn G-spot. Maar de combinatie van vibraties en beweging, of beweging alleen, doet het meestal wel.

Het verschilt per persoon welke stimulatie werkt. Een G-spot vibrator is in elk geval wel heel geschikt om je G-spot te ontdekken, als je dat nog niet gedaan hebt. Je herkent G-spot seksspeeltjes over het algemeen door hun gebogen vorm.  Vaak hebben ze, net zoals deze  Sweet Smile G-spot vibrator, een wat dikker stuk aan de bovenkant.

De Test van de Sweet Smile G-spot vibrator

IMG 20200831 231538 300x225 - Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review IMG 20200831 231914 300x225 - Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review

Om te beginnen had ik een beetje ruzie met deze vibrator aan krijgen. Volgens de verpakking moet je drie seconden het knopje indrukken, maar dat werkt dus niet. Volgens mij is drie seconden drukken ook een soort travellock. Ik begrijp het niet helemaal, maar als je drie seconden drukt, gaat er een rood lampje (onder je vinger…) twee keer knipperen. Als je dan nog een keer drukt, gaat ‘ie aan. Soms dan, soms ook niet, en dan moet je het nog een keer doen, tot het lampje weer twee keer knippert en dán kan je ‘m aan klikken. Best vreemd. Het knopje is ook niet een knopje wat je makkelijk indrukt. Het is klein en je voelt het als een klein deukje op de onderkant van de vibrator.

Maar goed, toen ‘ie eenmaal aanstond, kon ik met een beetje glijmiddel (ik gebruikte Sliquid Sea, super fijn glijmiddel is dat) beginnen. De vibraties van de Sweet Smile G-spot vibrator zijn redelijk. Bij het eerste standje voelen de vibraties zelf een beetje diep, bij de hogere standjes wordt het iets meer buzzy. Wanneer de G-spot vibrator contact maakt met mijn lichaam, worden de vibraties iets minder.

De vibraties van de Sweet Smile G-spot vibrator

IMG 20200831 232207 300x225 - Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review IMG 20200831 232209 300x225 - Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review

Ik voelde al snel dat dit niet een vibrator is voor power queens. Hou je van hele heftige stimulatie, dan is dit niet de sextoy voor jou. Dit is gewoon een best wel lieve vibrator. Past ook wel bij het formaat, vind ik.

De vibraties voelden best wel oké tegen mijn clitoris. Ik kan niet zeggen dat ik er helemaal wild van werd, maar ik heb natuurlijk ondertussen ook zoveel sextoys. Een aantal daarvan zijn gewoon echt heel goed. Deze vibrator kwam niet verder dan ‘wel leuk’ voor mij. Ik kan wel klaarkomen van de vibraties tegen mijn clitoris. De vibratiepatronen vond ik leuk voor de afwisseling, maar om klaar te komen gaat mijn voorkeur toch altijd uit naar de steady vibraties.

G-spot stimulatie

IMG 20200831 232005 300x225 - Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review IMG 20200831 232154 300x225 - Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review

Natuurlijk is dit een G-spot vibrator, dus wil je ook weten hoe hij het doet bij mijn G-spot. De vorm is voor mij prima. Hij raakt mijn G-spot. Bij inwendig gebruik vond ik het wel onhandig dat hij niet zo lang is en je ‘m niet per se heel handig vast kan houden.

De kop is een beetje ei-vormig, dat voelt altijd erg fijn tegen mijn G-spot. Hij is wel flexibel, maar niet te flexibel. Hij beweegt lekker over mijn G-spot. Zoals ik eerder al zei, mijn G-spot is best wel makkelijk en ik kon dan ook best makkelijk klaarkomen op deze manier. Het was lekker, maar bij lange na niet de beste G-spot sextoy die ik heb gebruikt natuurlijk. Had ik ook niet verwacht hoor.

Andere G-spot vibrators in deze prijscategorie

IMG 20200831 231421 300x225 - Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review IMG 20200831 232131 300x225 - Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review

Deze Sweet Smile G-spot vibrator is niet zo duur, maar in deze prijsklasse heb ik ook wel andere G-spot vibrators getest die ik dan eigenlijk fijner vind. Bijvoorbeeld de Pillow Talk Sassy, dat is echt een hele toffe G-spot vibrator, die van heel zacht tot heel hard kan trillen, en op hier op Bol is die zelfs nog nét iets goedkoper dan de Sweet Smile G-spot vibrator.

Ook de Blush Noje G-slim vind ik eigenlijk fijner dan deze Sweet smile G-spot vibrator. De vibraties van de Noje zijn toch echt beter, en hij heeft maar liefst zes steady standjes.

Conclusie

Deze Sweet Smile G-spot vibrator is echt niet slecht. Hij is schattig en klein en hij voelt lekker. De vibraties zijn best oké. Hij is bodysafe en oplaadbaar. Allemaal best wel goede punten dus. Maar hij is niet zo bijzonder. Ik denk dat er andere G-spot vibrators zijn in deze prijscategorie waar je blijer van zou kunnen worden.

Je kan de Sweet Smile Rechargeable G-spot vibrator hier bestellen bij Bol voor 40 euro

Maar ik zou zelf echt liever voor de Pillow Talk Sassy kiezen, die kan je hier kopen bij Bol , voor nog geen 40 euro.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
Alle comments
Nuttige Links Categorieën

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Pin It on Pinterest

Share This