Home » Seksspeeltjes » Voor de Vulva » Duo Vibrators » ROMP Jazz – sextoy review

ROMP Jazz – sextoy review

door | 1-01-2021 | Seksspeeltjes, Voor de Vulva, Budget seksspeeltjes, Duo Vibrators

ROMP is een vrij nieuw merk, met allerlei super kleurige, vrolijke toys. Het is het goedkopere zusje van We-Vibe en Womanizer. Best wel tof dat ze ook voor mensen met wat minder budget nu toys maken. Eerder schreef ik al over de ROMP Switch en deze keer gaat mijn review over de ROMP Jazz. Ik kreeg de toy van WOW, het merk achter We-Vibe, Womanizer, ArcWave en ROMP. De plek waar all the good stuff vandaan komt dus. Dus ik was erg benieuwd naar deze budgetproof duovibrator.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 6 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 39,95 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ja, voor dit geld zeker wel

Verpakking en de inhoud

IMG 20201229 154654 300x225 - ROMP Jazz – sextoy review IMG 20201229 154734 300x225 - ROMP Jazz – sextoy review

Verpakkingen maken kunnen ze wel bij WOW, dus het verbaast me niets dat ook de verpakking van de ROMP Jazz er tof uit ziet. De toy zelf is rood met geel en de verpakking ook. Het ziet er fris en hip uit. Lekker herkenbaar ook, deze stijl. En voor winkels is het super handig dat de doos zowel staand als liggend neergezet kan worden, door de manier waarop de foto’s op de voor- en achterkant zijn geplaatst. Op de zijkant van de doos vind je wat nuttige informatie.

In de doos vind je natuurlijk de ROMP Jazz zelf, het (ook herkenbare) oplaadkabeltje, een gebruiksaanwijzing (met toffe art print op de achterkant), een leuk stickervelletje en een boekje met informatie over wat je kan doen als je wel of niet blij bent met dit seksspeeltje.

Mijn eerste indruk van de ROMP Jazz

IMG 20201229 154852 300x225 - ROMP Jazz – sextoy review IMG 20201229 154820 300x225 - ROMP Jazz – sextoy review

Ik ben echt wel fan van wat kleur voor sextoys. Dus dat deze sextoy twee kleuren heeft, vind ik helemaal leuk. De Jazz ziet er prima uit voor een duovibrator. Heel standaard maatje. De clitorisstimulator is heel flexibel, wat helpt bij het goed aansluiten bij je vulva. Op het deel wat je in de vagina in moet brengen, zitten een soort ronde ribbels. Ziet er leuk uit, maar als ik het zo zie, denk ik niet dat ik daar heel veel van ga merken. Daar zijn de ribbels niet dik genoeg voor.

De top van de ROMP Jazz is zacht en een beetje squishy. Bijna als een soort stootkussentje. Voelt lekker als ik er met mijn vingers op druk, maar ik weet niet of dit echt iets toevoegt tijdens gebruik.

De Test van de ROMP Jazz

IMG 20201229 155020 300x225 - ROMP Jazz – sextoy review IMG 20201229 154943 300x225 - ROMP Jazz – sextoy review

Tijd om de ROMP Jazz duovibrator te gaan testen. Natuurlijk met een beetje glijmiddel. Siliconen toys voelen van zichzelf niet super glad aan, juist een beetje trekkerig vaak. Een beetje glijmiddel zorgt er voor dat het allemaal makkelijker gaat. Het inbrengen en het bewegen met de toys. Maar glijmiddel kan sowieso er voor zorgen dat alles lekkerder voelt. Een fijn glijmiddel voegt voor mij heel veel toe. Ik gebruikte Sliquid Sassy, één van mijn favorieten.

Voor mij heeft de ROMP Jazz een prima formaatje. Lekker standaard, niet te groot, niet te klein. Zoals verwacht, voelde ik niet zoveel van de ribbels of de zachte top. Het voelt basic, wat prima is voor een duovibrator in deze prijscategorie. De clitorisstimulator raakt mijn clitoris best wel goed. Dus qua fit zit het wel goed met deze Jazz.

De ROMP Jazz heeft twee knopjes. Een power knopje en een knopje om door de standjes te klikken. Een aparte keuze, want als je dan toch twee knopjes doet, doe dan een omhoog en omlaag knopje. Er zijn tien standjes, dus dat is best wel veel voor maar één knopje vind ik.

De vibraties van de ROMP Jazz zijn best wel oké. Het inwendige deel trilt duidelijk harder en dieper dan de clitorisstimulator. Zoals bij de meeste duovibrators het geval is. Het is geen We-Vibe Nova 2 natuurlijk. Hele andere prijscategorie, dus hele andere verwachtingen.

De ROMP Jazz is best wel oké

IMG 20201229 155103 300x225 - ROMP Jazz – sextoy review IMG 20201229 155207 300x225 - ROMP Jazz – sextoy review

Dit is echt zo’n vrij gemiddelde duovibrator. Met wel een leukere look dan de gemiddelde duovibrator. Deze vibrator kost nog geen veertig euro, dus dan heb ik ook niet zulke hooggespannen verwachtingen. Ik denk dat deze ROMP Jazz precies doet wat je er van mag verwachten. Het is allemaal best wel oké. Best wel lekker zelfs. Ik vond het zelf het lekkerst om wat met de vibrator te bewegen. De clitorisstimulator bleef tijdens het bewegen niet de hele tijd mijn clitoris aanraken. Zoals ik al zei, dit is geen We-Vibe Nova 2, maar ik vond dat op zich niet erg.

Door de licht gebogen vorm van de schacht werd mijn G-spot op deze manier gestimuleerd en ik vond het eigenlijk wel wat hebben dat de clitorisstimulator dan ook steeds tegen mijn clitoris tikte. Op deze manier kreeg ik vrij makkelijk G-spot orgasmes, maar mijn G-spot is dan ook best wel makkelijk te pleasen, hoor.

Verschillende manieren om de ROMP Jazz te gebruiken

IMG 20201229 155708 300x225 - ROMP Jazz – sextoy review IMG 20201229 155728 300x225 - ROMP Jazz – sextoy review

Wanneer ik de duovibrator gewoon stil hield, vond ik het wel lekker voelen en kon ik er ook wel van klaarkomen, maar dat kostte me wel wat meer moeite. Ik had graag meer en diepere vibratie gewild in de clitorisstimulator.

Ook heb ik het inwendige deel nog uitwendig gebruikt, om mijn clitoris mee te stimuleren. Juist omdat deze vibraties zoveel beter zijn. En dat werkte ook heel erg goed. Dit zijn echt betere vibraties en dat maakte het klaarkomen een stuk makkelijker.

Zo kan je een duovibrator dus op verschillende manier gebruiken en dat maakt ‘m ook wel weer leuk en veelzijdig.

Conclusie

Voor nog geen 40 euro denk ik dat je echt wel een leuke duovibrator hebt aan de ROMP Jazz. Hij ziet er leuk uit en verder is ‘ie gewoon heel gemiddeld. De vibraties in de schacht zijn wel duidelijk beter dan de vibraties in de clitorisstimulator. Je kan ‘m op verschillende manier gebruiken, wat het lekker afwisselend maakt. Dus, niet spectaculair, maar als je eens een duovibrator wilt proberen, lijkt me deze prima geschikt voor een leuke prijs.

Je kan de Romp Jazz hier bestellen bij Easytoys voor 39,95 euro

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Nuttige Links Categorieën