Home 5 Seksspeeltjes 5 Voor de Vulva 5 Dildos 5 Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo

Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo

door | 6-04-2020 | Dildos, Voor de Vulva

Sextoy review: Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo

Geeky Sex Toys, alleen die naam klinkt toch al tof? In de online shop van Geeky Sex Toys vind je zo ontzettend veel toffe seksspeeltjes, zoals de LED Laser Sword Dildo. Als je tenminste ook van een beetje nerdy dingen houdt dan. Ik vind het helemaal leuk en ik was dan ook heel blij dat ik een toy uit mocht zoeken om te reviewen. Dat was nog best lastig, want het is allemaal zo leuk!

Geeky Sex Toys is gevestigd in Australië, maar ze verzenden wereldwijd. Yay! Nadat ik alle toys goed bekeken had, koos ik uiteindelijk voor de LED Laser Sword Dildo. Niet omdat ik per se zo’n Star Wars fan ben, maar een laser sword dildo, hallo, hoe koel is dat?!

Specs

Materiaal: Siliconen, dus bodysafe
Oplaadbaar: Het LED lichtje werkt op 2 AAA batterijen
Standjes: Het is een dildo dus hij trilt niet. Het lampje kan wel aan.
Waterproof: Nee
Verkoopprijs: 149 Australische Dollars, wat ongeveer 85 euro is
Is het wat? Ja!! I love it!

Zelf ontworpen en handgemaakt

De twee eigenaren van Geeky Sex Toys ontwerpen alle producten zelf, en maken ze daarna ook zelf, met de hand. De toys zijn gemaakt van veilige materialen en allemaal super origineel. Je kan niet alleen op productcategorie shoppen, maar ook op interesse. Ben je fan van Doctor Who? Check dan de Doctor Screw toys. Game of Moans, Pokemoan en Dick Pool zijn een paar van de andere interesses, maar er zijn er nog veel meer. Ik vind ze allemaal leuk!

De verpakking van de LED Laser Sword Dildo

IMG 20200401 175745 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo IMG 20200401 175808 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo

Mijn LED Laser Sword Dildo kwam niet in een verpakking zoals de meeste toys, maar hij zat gewoon in een zwart, stoffen zakje. Met Geeky Sex Toys labeltje er aan. Helemaal prima, en heel geschikt om de dildo in te bewaren ook. Het siliconen voelt een heel klein beetje sticky, dus een fijn waterbasis glijmiddel is wel aan te raden. Oh, en even afspoelen voor gebruik ook, want hij trekt ook wel stof aan. Als je ‘m na gebruik wilt schoonmaken, kan je, met wat moeite, de dildo van het handvat afhalen. Je moet met je vinger een beetje tussen het randje van de dildo en het handvat en dan met een draaiende en trekkende beweging kan je zo de dildo er af schuiven. Dan kan je de dildo goed schoonmaken, want die is natuurlijk wel waterproof. En met een vochtig doekje kan je het handvat schoonmaken.

Mijn liefde voor dildo’s

IMG 20200401 172547 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo IMG 20200401 172636 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo

Zoals je misschien al weet, ben ik best wel gek op dildo’s. Dat is iets wat pas de laatste jaren zo is, voorheen heb ik dildo’s altijd ernstig onderschat. Ieders lichaam is natuurlijk anders en zo vind ook iedereen iets anders lekker. Persoonlijk vind ik inwendige vibraties meestal niet zo bijzonder. Terwijl ik beweging inwendig meestal wel heel lekker vind. Laten dildo’s daar nou precies voor gemaakt zijn! En meestal in betere en meer stimulerende vormen dan vibrators. Dus yay!

Een lampje in je dildo

IMG 20200401 173607 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo IMG 20200401 173622 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo

De Geeky Sex Toys LED Laser Sword Dildo is dus ook een dildo. Maar wel een hele speciale dildo. Want er zit LED verlichting in. Hele goede LED verlichting! Wanneer je op het knopje op het handvat drukt, geeft de hele dildo blauw licht. Hij is er ook in andere kleuren, en die geven dan natuurlijk in die kleur licht, maar ik heb de blauwe versie. Het licht wat er vanaf komt is echt super tof en best wel fel. Echt door de hele dildo heen. Ik had van tevoren niet verwacht dat het er echt zo tof uit zou zien! Er gaan twee AAA batterijen in het handvat en daar kan je zo’n 30 uur plezier van hebben.

Ziet ‘ie er alleen tof uit, of voelt ‘ie ook goed?

IMG 20200401 174623 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo IMG 20200401 174556 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo

Alles aan deze Laser LED Sword dildo maakte me gewoon blij. Maar natuurlijk was ik wel heel benieuwd hoe de dildo zelf nu zou voelen. De dildo heeft een realistische look en zag er vrij basic uit. Ik had het idee dat deze LED Sword Dildo het meer moest hebben van zijn koele looks en idee dan van het gevoel wat ik van de dildo zou krijgen. Maar dat bleek gelukkig niet zo te zijn. Het siliconen voelt een heel klein beetje sticky, dus een fijn waterbasis glijmiddel is wel aan te raden. Oh, en even afspoelen voor gebruik ook, want hij trekt ook wel stof aan.

Die ribbel!

IMG 20200401 174359 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo IMG 20200401 174404 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo

Deze Geeky Sex Toys dildo bleek echt heel lekker te zijn. Het is een dildo met een super gemiddeld maatje. Maar hij heeft een hele goede, diepe ribbel onder de eikel. En ribbels op die plek zijn the best! Tot mijn verbazing wist deze ribbel mijn G-spot ook te stimuleren, dat had ik niet verwacht van zo’n recht model dildo. Maar het gebeurde en het was lekker. Heel lekker.

Lol met de lichtgevende dildo

IMG 20200401 175319 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo IMG 20200401 174740 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo

Zo blijkt maar weer dat een dildo die er gewoon vrij basic uit ziet, ook gewoon heel goed kan zijn. Nu heeft deze dildo dus dat LED lampje. En daar had ik al heel veel lol mee gehad alleen al door er zwaaiend met de dildo mee door de kamer te lopen. Ik heb er zelfs een keer, toen we nog gewoon buiten rond konden lopen, in het donker mee buiten gelopen in een donker steegje. Dat klinkt een stuk dubieuzer dan het was, trouwens. Maar in elk geval, ik had er lol mee. Maar ik had er van tevoren eigenlijk niet over nagedacht hoe het zou zijn als de dildo licht zou geven terwijl ik ‘m aan het gebruiken was.

In de eerste instantie voelde het heel raar. Onnatuurlijk zou ik zelfs zeggen. Iets waar fel blauw licht vanaf komt in je vagina stoppen. Alsof ik een radioactief voorwerp ging inbrengen. Mijn hoofd moest even schakelen, maar toen dat gebeurde, was het echt zo fucking koel.

Ik ben een masturberende Wonder Woman!

IMG 20200401 175701 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo IMG 20200401 180048 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo

Ik ben niet iemand die normaal gesproken opgewonden raakt van kijken hoe toys in en uit mijn vagina bewegen. Tenzij het de Geeky Sex Toys LED Laser Sword Dildo is. Want wat is dat fucking amazing, niet normaal. Omdat de dildo niet zo lang is, kan je ‘m echt helemaal inbrengen. En dan zie je het licht dus niet meer. Als je ‘m dan weer uit je beweegt, komt er gewoon zo’n fel licht uit je vagina. Echt, alsof mijn vagina ineens super-powers had. Het klinkt misschien raar, maar ik vond het echt super tof en voelde me gewoon als een masturberende wonder woman. Totaal onverwacht, maar dit voegt echt heel veel toe aan mijn masturbatiebeleving.

Super originele sextoy

IMG 20200401 174348 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo IMG 20200401 174002 300x225 - Geeky Sex Toys Blue LED Laser Sword Dildo

De LED Laser Sword Dildo is niet heel goedkoop, net zoals de meeste toys van Geeky Sex Toys, maar dit zijn nu echt toys waar ik dat wel van begrijp. Een toy ontwerpen en met de hand maken is gewoon iets wat veel tijd, en dus ook geld, kost. Als je dat bedenkt, valt de prijs zeker mee. Je hebt dan ook wel echt een super originele toy, die er niet alleen heel tof uit ziet, maar ook goed werkt. En je steunt er een kleine onderneming mee, dat is, in deze gekke tijd extra, ook veel waard.

Conclusie

Ik ben onder de indruk van de Geeky Sex Toys LED Laser Sword Dildo. Hij ziet er super tof uit en werkt perfect. Het LED licht verlicht echt de hele dildo en dat ziet er super gaaf uit. De dildo ziet er vrij basic uit, maar heeft echt een hele goede en stimulerende vorm, die zelfs mijn G-spot weet te raken. Masturberen met een lichtgevende dildo bleek onverwachts dus echt geweldig te zijn. Ik vind deze dildo een aanrader voor iedereen, of je nu een geeky Star Wars fan bent of niet.

Je kan de Geeky Sex Toys LED Laser Sword Dildo hier bestellen bij Geeky Sex Toys voor 149 Australische Dollar (ongeveer 85 euro)

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Nuttige Links Categorieën