Home 5 Seksspeeltjes 5 Senzi Pinpoint Vibrator

Senzi Pinpoint Vibrator

door | 3-04-2020 | Seksspeeltjes, Clitoris Vibrators

Sekstoy review door Tess: Senzi Pinpoint Vibrator

Zumio look-a-likes zijn toch wel de trend. Ik schreef daar al over in een leuke gezamenlijke post over sextoy trends. Maar, zoals je misschien weet, hou ik heel erg van mijn Zumio, dus ben ik natuurlijk altijd geïnteresseerd om soortgelijke toys uit te proberen. Van Easytoys kreeg ik de Senzi Pinpoint Vibrator. Ik zag duidelijke overeenkomsten met mijn geliefde Zumio, dus ik had goede hoop.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic, helemaal bodysafe
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 12 standjes, waarvan 2 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 59,95, hier te koop bij Easytoys
Is het wat? Ik twijfel

De verpakking van de Senzi Pinpoint Vibrator

IMG 20200318 173525 300x225 - Senzi Pinpoint Vibrator IMG 20200318 173536 300x225 - Senzi Pinpoint Vibrator

Deze verpakking is best wel origineel. Voor een seksspeeltje dan. Ik heb volgens mij nog niet eerder een sekstoy in zo’n doorzichtig plastic doosje gehad. Het ziet er een beetje uit als iets uit de telefoonwinkel. Maar ik vind het wel tof. Wat ik ook tof vind, is dat je een bewaar case er bij krijgt. Een langwerpig, plastic doosje in de kleur van de toy, waar de toy en de lader precies in passen. Lekker compact en een goede manier om de toy veilig en discreet op te bergen. Ik wou dat elke toy zo’n doosje had!

In de verpakking vind je behalve de toy en de case ook een USB-oplaadkabeltje en een korte gebruiksaanwijzing.

Pinpoint stimulatie

IMG 20200318 175045 300x225 - Senzi Pinpoint Vibrator IMG 20200318 175116 300x225 - Senzi Pinpoint Vibrator

Misschien ben je helemaal niet bekend met de Zumio (lees dan even mijn Zumio review) of vraag je je af wat pinpoint stimulatie nu eigenlijk is. Pinpoint stimulatie is stimulatie van een heel klein gebied. Meestal gaat het dan over de clitoris, of het stukje net naast of boven de clitoris. Een vibrator die geschikt is voor pinpoint stimulatie, heeft een smalle top. Dat kan in verschillende vormen, maar een vorm zoals de Senzi Pinpoint Vibrator heeft, is daar super geschikt voor, want kleiner kan eigenlijk niet.

Niet iedereen houdt van pinpoint stimulatie, sommige mensen stimuleren juist liever een groter gebied. Hier is niet echt een term voor. Een wand vibrator geeft meestal dat effect. Wat voor jou het beste werkt, moet je zelf ontdekken. Ik ben erg fan van pinpoint stimulatie, daar kwam ik achter toen ik het voor het eerst voelde. Ieders clitoris heeft weer een andere voorkeur.

De Zumio is niet zomaar een vibrator met pinpoint stimulatie, maar de Zumio werkt met een wat apartere techniek. De top van de Zumio roteert. Dat zie je bijna niet, het lijkt alsof hij gewoon heen en weer beweegt, maar het zijn dus hele kleine rondjes. Dit maakt de stimulatie van de Zumio zo intens en vooral héél erg lekker.

Nog niet zo lang gelden testte ik de Feelztoys Mister Sweetspot, die een soortgelijke vorm had. Maar de top van de Mister Sweetspot is helemaal flexibel, waardoor hij dus heen en weer zwiept. Dat was echt weer een andere sensatie. De Senzi Pinpoint Vibrator is gewoon hard en dus ook niet flexibel en lijkt meer op de Clit Stimulation die ik een tijd geleden heb getest.

De Test

IMG 20200318 174750 300x225 - Senzi Pinpoint Vibrator IMG 20200318 174203 300x225 - Senzi Pinpoint Vibrator

Toen ik de Senzi Pinpoint Vibrator aanzette viel het me gelijk op dat ‘ie best wel stil was. Dat is natuurlijk fijn, een stille vibrator. Maar ik vroeg me wel gelijk ook af hoe krachtig de trillingen dan zouden zijn. En dat bleek ook geen gekke vraag te zijn, want de vibraties zijn wel echt vrij buzzy. Je weet waarschijnlijk al dat ik normaal niet van buzzy vibraties hou. Maar met pinpointstimulatie kunnen ook buzzy vibraties wel werken. Ik denk dat dat te maken heeft met het feit dat de stimulatie zo direct is.

Bij een seksspeeltje als deze vind ik het altijd extra belangrijk om een beetje glijmiddel te gebruiken. Dat maakt het echt beter en lekkerder. En met dat drupje glijmiddel kon ik ook echt genieten van de Senzi Pinpoint Vibrator, ondanks de buzzy trillingen.

Verbeterpunten

IMG 20200318 173941 300x225 - Senzi Pinpoint Vibrator IMG 20200318 173422 300x225 - Senzi Pinpoint Vibrator

Er waren niet alleen steady standjes, maar ook patronen. Had van mij niet gehoeven, want ik vond die patronen allemaal niet lekker. Ik had veel liever meer steady standjes gehad. Want twee steady standjes is gewoon wel weinig. Helemaal omdat het verschil tussen steady standje 1 en steady standje 2 maar minimaal is. Als ik het voor het zeggen had, zou ik vijf steady standjes doen en misschien drie patronen, voor de liefhebbers.

Oh, en als ik het voor het zeggen had, zou ik de Senzi ook gewoon altijd bij standje één laten beginnen als je ‘m opnieuw aanzet. Want nu onthoudt ‘ie dus waar hij gebleven is, en gaat daar verder. Bij deze een oproep aan alle sextoy fabrikanten: stop met die irritante memory-functie bij speeltjes met één knopje! Ik kan me gewoon niet voorstellen dat er iemand is die dat fijn vindt. Je drukt al snel één keer teveel op het knopje en dan wil je terug naar het vorige standje. In plaats van dan 9 keer op het knopje te moeten drukken, zet ik de vibrator liever gewoon even uit en weer aan. Zeker als je terug wil naar een steady standje, is dat meestal de snelste manier. En die manier werkt zo dus niet meer. Super irritant. Hou er mee op!

Mijn orgasmes met de Senzi Pinpoint Vibrator

IMG 20200318 180814 300x225 - Senzi Pinpoint Vibrator IMG 20200318 174106 300x225 - Senzi Pinpoint Vibrator

Ik had dus wel een paar irritaties, maar ik heb ook wel orgasmes gekregen van de Senzi Pinpoint Vibrator. Geen wereldschokkende orgasmes, maar bescheiden orgasmes. Orgasmes die wel minder intens waren dan de orgasmes die ik normaal heb. Wat ik wel een bijzonder fenomeen vond. Ik denk dat dat toch komt door de buzzy vibraties, die niet in mijn hele clitoris doordringen. Normaal kom ik niet klaar met hele buzzy speeltjes, dus ik maak dat niet zo vaak mee.

Voor mensen met een hele gevoelige clitoris, denk ik dat deze Pinpoint vibrator wel heel fijn kan zijn. Maar als je van wat intensere stimulatie houdt, dan kan je beter iets meer geld uitgeven en voor de Zumio gaan. De Zumio blijft toch nog steeds mijn lieveling.

Conclusie

De Senzi Point Vibrator is eigenlijk niet te vergelijken met de Zumio. De vibraties zijn best wel buzzy, maar omdat de zo gericht zijn, werkt het wel. De twee steady standjes verschillen niet zo veel van elkaar en ik vond de patronen niet lekker. Mijn orgasmes waren wat meer oppervlakkig. Een vibrator die geschikt is voor mensen met een hele gevoelige clitoris of mensen die gewoon niet van hele intense stimulatie houden.

Je kan de Senzi Point Vibrator hier bestellen bij Easytoys voor 59,95

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
Alle comments
Nuttige Links Categorieën

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Pin It on Pinterest

Share This