Home 5 Seksspeeltjes 5 Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot

Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot

door | 16-03-2020 | Seksspeeltjes, Clitoris Vibrators, Vibrators, Sex Toy Review

Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot

Zoals je vast weet, ben ik groot fan van mijn Zumio S. Dat is echt één van mijn favoriete toys. En tegenwoordig zie je steeds meer Zumio look-a-likes, daar schreef ik ook al over in mijn post over trends in sextoys. Natuurlijk ik wil AL de Zumio look-a-likes proberen. Via Instagram kwam ik de Feelztoys Mister Sweetspot tegen en gelukkig wilde de groothandel achter dit merk, Eropartner, mij wel een exemplaar opsturen. Whoop!

Specs

Materiaal: Siliconen, dus bodysafe
Oplaadbaar: Ja
Standjes: Hij heeft tien standen, waarvan drie steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: Rond de 50 euro, hier te koop bij Bol
Is het wat? Hij is in elk geval avontuurlijk.

De verpakking

IMG 20200310 144643 300x225 - Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot IMG 20200310 144703 300x225 - Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot

Verpakkingen van sextoys, de een geeft er niks om, de ander vindt het wel belangrijk. Ik vind het wel heel tof als een vibrator een mooie verpakking heeft. Geeft toch even zo’n leuk gevoel als je ‘m dan uitpakt. En als de verpakking heel mooi en handig is, is het ook de perfecte plek om je seksspeeltje in te bewaren natuurlijk. Meestal vind ik de verpakkingen niet zo tof, omdat het zo dertien in een dozijn is. Maar de Mister Sweetspot verpakking vind ik dus echt heel erg tof! Yay voor Feelztoys, want dit doen ze echt heel goed. Deze verpakking is fris en vrolijk en origineel. Love it! Eerder was ik trouwens ook al een beetje verliefd op de verpakking van de Feelztoys Lea.

De verpakking is ook prima qua formaat, niet onnodig groot. Je vindt alle informatie die je nodig hebt op de verpakking. En hoera! Er staat niet alleen dat de Mister Sweetspot waterproof is, maar ook dat hij Ipx7 is. Dat betekent dus dat ‘ie tot 30 minuten tot 1 meter diep ondergedompeld kan worden.

In de verpakking vind je, naast de Mister Sweetspot zelf, het magnetische USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Mister Sweetspot

IMG 20200310 143734 300x225 - Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot IMG 20200310 150207 300x225 - Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot

Toen ik de Mister Sweetspot voor het eerst uit de verpakking haalde, was ik heel verbaasd over de flexibele top. Het steeltje aan de bovenkant is helemaal van siliconen en dus ook helemaal flexibel. Dat had ik niet verwacht. Bij de Zumio is de bovenkant gewoon hard, de Zumio S heeft wel een laagje siliconen over het puntje/balletje aan de bovenkant, maar de tip zelf is niet flexibel. Toch niet zo’n Zumio look-a-like als ik dacht dus!

Verder vind ik de Mister Sweetspot er wel oké uitzien, maar niet super sexy ofzo. Wat me gelijk opviel was het witte rondje op de onderkant. Ik dacht dat dat het knopje was, maar hier staat alleen het CE keurmerk op en het doet verder niks. Het knopje zit juist aan de andere kant. Dat is een beetje verwarrend.

Het zwiept!

IMG 20200310 145836 300x225 - Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot IMG 20200310 145807 1 300x225 - Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot

Toen ik ‘m aanzette, was ik toch nog meer verbaasd. Ik had het vast wel kunnen bedenken (maar dat had ik dus duidelijk niet gedaan), maar het steeltje aan de bovenkant begint dus als een gek heen en weer te zwiepen als je ‘m aanzet. Bij standje één zwiept ‘ie gewoon nog heen en weer, maar vanaf standje twee draait ‘ie eigenlijk een soort rondjes. Of nou ja, rondjes zijn het niet eens. Het is net alsof ‘ie een mandala aan het tekenen is. Het ziet er echt super vreemd, maar wel heel fascinerend uit. Je weet wel gelijk dat je glijmiddel moet gebruiken bij deze toy.

De Test van de Feelztoys Mister Sweetspot

IMG 20200310 144049 300x225 - Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot IMG 20200310 145044 300x225 - Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot

Ik moet eerlijk zeggen dat ik na al dit gezwiep wel een beetje bang was om de Mister Sweetspot te testen. Ik zag dat steeltje al hard tegen mijn clitoris zwiepen. Dat leek me toch vrij pijnlijk.
De eerste testronde was vrij snel klaar. Mede omdat ik op dat moment niet zoveel tijd had, maar vooral omdat ik de Mister Sweetspot op een standje had waarbij hij dus een soort cirkels maakte, en dat raakte dus allerlei plekken, maar niet mijn clitoris.

Een groot avontuur

IMG 20200310 145014 300x225 - Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot IMG 20200310 144729 300x225 - Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot

De tweede testronde ging dat beter. Met iets meer aandacht, het helpt als je niet bijna weg moet voor een afspraak, lukte het me prima om mijn sweetspot te vinden met de Mister Sweetspot. Al was het wel een groot avontuur. Want Mister Sweetspot is vrij onvoorspelbaar. Soms beweegt hij gewoon lekker heen en weer. Dan trilt ‘ie gewoon tegen de zijkant van mijn clitoris, precies zoals ik het lekker vind. Maar zodra ik mijn hand een klein beetje beweeg, krijgt hij de ruimte om echt te zwiepen. En je weet nooit welke kant hij op zwiept en wat hij raakt. En dat is best spannend. Word het lekker? Word het pijnlijk? Je weet het niet! Voor mensen die de combinatie van pijn en opwinding kunnen waarderen (zoals ik!) is dat best grappig. Maar als je niet van pijn houdt, wat ik me ook goed voor kan stellen, dan is dit misschien een beetje te spannend. Zeker bij de patronen was het spannend, omdat ‘de slag’ dan ook steeds verandert.

Hoe je de Mister Sweetspot vast kan houden

IMG 20200310 145127 300x225 - Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot IMG 20200310 145227 300x225 - Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot

Pas bij mijn derde testronde kwam ik er achter dat het helpt als je Mister Sweetspot vrij bovenaan vasthoudt. Zoals een pen. Het steeltje zwiept dan gelijk een stuk minder. Maar het knopje van de Sweetspot zit juist helemaal onderaan. Dus dat is niet zo handig. Maar als je eenmaal een standje hebt gevonden wat je lekker vindt, is het dus handiger om ‘m hoger vast te houden. Tenzij je avontuurlijk bent aangelegd natuurlijk.

Op deze manier vond ik Mister Sweetspot gewoon echt wel lekker. De vibraties voelen toch anders dan bij een normale vibrator. Ik hou sowieso heel erg van pinpoint stimulatie, en dat geeft deze Mister Sweetspot wel. En als je eenmaal door hebt hoe je ‘m onder control houdt, ook nog precies op de plek die jij wilt.

Ook vond ik die zwiepende tikjes tegen mijn buitenste schaamlippen eigenlijk erg lekker voelen. Het is een aparte sensatie en je moet er net van houden, maar ik vond het erg fijn. Het is echt een hele aparte vibrator, de Mister Sweetspot.

Conclusie

De Mister Sweetspot is echt anders dan ik verwacht had. Het is echt een vibrator waar je even aan moet wennen. Je moet ontdekken hoe je ‘m moet gebruiken. Als je niet bang bent voor een zwiep van de top tegen gevoelige delen, is het wel echt een leuk seksspeeltje. Maar als je daar niet van houdt of dat gewoon echt niet wilt, kan je beter voor de gewone Zumio gaan.

De Mister Sweetspot is hier te koop bij Bol.com voor rond de 50 euro

De Zumio kan je hier kopen op Bol.com, voor rond de 100 euro. 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments
Sandra
Sandra
16-03-2020 16:34

🤔 je moet er dus al echt wel wat moeite voor doen om er van te kunnrn genieten.

Anne
Anne
17-03-2020 18:15

O, wat een ding is dat, zeg, hahaha…..die foto’s! Niets voor mij maar wel fijn om ook weer even lekker te kunnen lachen 🙂

trackback
05-04-2020 18:15

[…] Feelztoys Mister Sweetspot […]

trackback
21-06-2020 17:40

[…] niet zo lang gelden testte ik de Feelztoys Mister Sweetspot, die een soortgelijke vorm had. Maar de top van de Mister Sweetspot is helemaal flexibel, waardoor […]

Nuttige Links Categorieën

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Pin It on Pinterest

Share This