Home 5 Seksspeeltjes 5 Easytoys Pointer Vibe

Easytoys Pointer Vibe

door | 21-02-2020 | Seksspeeltjes, Clitoris Vibrators, Vibrators, Sextoys

Sextoy review: Easytoys Pointer Vibe

De Zumio is één van mijn favoriete sextoys. Momenteel lijkt het een beetje een trend te zijn om de Zumio na te maken. Pinpoint-stimulatie is hot! En zo was daar ook de Easytoys Pointer Vibe. Ik kreeg ‘m van Megan van Easytoys in ruil voor mijn review.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic, dus bodysafe.
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 4 standjes, waarvan 2 steady en 2 patronen
Waterproof: Spatwaterdicht
Verkoopprijs: 47,95, hier te koop bij Easytoys (nu in de aanbieding voor 40,76)
Is het wat? Ja, maar het is geen Zumio

De verpakking en de inhoud

IMG 20200128 153851 300x225 - Easytoys Pointer Vibe IMG 20200128 153824 300x225 - Easytoys Pointer Vibe

Easytoys heeft meerdere eigen merken. De Pointer Vibe is gewoon van het Easytoys merk. De verpakkingen van dit merk zijn altijd super basic. De gebruiksaanwijzing staat op de achterkant van het witte doosje en in de doos vind je de sekstoy en het USB-oplaadkabeltje. Niks spannends aan, maar ook niks mis mee. Beetje saai, dat wel.

Zumio vs. Pointer Vibe

IMG 20200128 160025 300x225 - Easytoys Pointer Vibe IMG 20200128 160234 300x225 - Easytoys Pointer Vibe

Hoewel de Zumio echt helemaal geweldig is, is ‘ie natuurlijk best duur. Of nou ja, duur, je krijgt er ook heel wat voor, maar het is veel geld. Dus het zou best fijn zijn als er een Zumio look-a-like zou zijn die qua gevoel dicht bij de Zumio in de buurt komt.

De top van de Zumio heet de SpiroTip, dat is omdat de top roteert. Dat lijkt op het eerste gezicht niet anders dan wanneer zo’n top gewoon vibreert, maar toch voelt het wel echt anders.
De Easytoys Pointer Vibe is wel echt een vibrator, maar omdat de top iets los zit, geven de vibraties een beetje eenzelfde effect.

Het handvat en de knopjes van de Pointer Vibe

IMG 20200128 160248 1 300x225 - Easytoys Pointer Vibe IMG 20200128 155155 300x225 - Easytoys Pointer Vibe

Het handvat van de Pointer Vibe is van siliconen en de top is van ABS-plastic. Ik begrijp niet zo goed waarom het handvat van siliconen is. Ik vind dit dus alleen maar onhandig. Dit betekent dat je geen siliconen glijmiddel bij deze vibrator kan gebruiken. Terwijl het deel wat je daadwerkelijk gebruikt toch van ABS is. Ik had het handvat liever ook van ABS-plastic gezien. Dat trekt ook een stuk minder stof aan.

De Pointer Vibe heeft drie knopjes. Een powerknopje, een plusknopje en een minknopje. Best veel knopjes voor een seksspeeltje met maar vier standjes.

De test van de Easytoys Pointer Vibe

IMG 20200128 155103 300x225 - Easytoys Pointer Vibe IMG 20200128 154939 300x225 - Easytoys Pointer Vibe

Ik was heel benieuwd of de Pointer Vibe net zo lekker zou voelen als de Zumio. Of dat het überhaupt een beetje hetzelfde zou voelen.

Ik gebruikte lekker veel glijmiddel. Pjur Woman Nude, want die is lief voor mijn vagina en glijdt heel fijn.  Glijmiddel is sowieso fijn bij seksspeeltjes, maar bij stimulatie als deze is het ook echt nodig.

De Pointer Vibe voelt dus echt best wel lekker. Als je van pinpoint stimulatie houdt (stimulatie van een klein gebied), net zoals ik, dan zit je echt wel goed met deze vibrator. Ik hou heel erg van dit gevoel. De top van de vibrator net naast mijn clitoris, voelt gewoon echt wel goed. Een vibrator zoals deze vind ik het lekkerst als ik ‘m een beetje ruimte geef. Dus niet duwen, maar juist net een klein beetje afstand maken. De top beweegt een beetje heen en weer, en met die ruimte gaat dat het beste. Hoe meer je duwt, hoe minder het effect juist is.

De vibraties voelen vrij buzzy, maar met zulke pinpoint stimulatie vind ik dat helemaal niet erg. Het lijkt wel of vibraties van dit model vibrator altijd vrij buzzy voelen. Maar met de Zumio is dat dan weer niet, maar dat komt dan waarschijnlijk door de andere techniek. Nou ja, hoe het ook werkt, de Pointer Vibe voelt dus wel gewoon heel fijn en lekker. Maar het is zeker niet zo lekker als de Zumio. Als de Zumio een 10 is, is de Pointer Vibe een 7-. Ruim voldoende, maar echt geen perfectie.

De stimulatie van de Pointer Vibe is goed. Het is super intens, vooral omdat het zo’n heel klein gebied stimuleert. Wanneer je heel gevoelig bent, is dit denk ik al snel too much. Maar als je, net als ik, van wat heftigere stimulatie houdt, dan vind je dit vast ook lekker.

De standjes

IMG 20200128 160805 300x225 - Easytoys Pointer Vibe IMG 20200128 160609 300x225 - Easytoys Pointer Vibe

Wat ik jammer vind, is dat de twee steady standjes van de Pointer Vibe niet heel veel lijken te verschillen van elkaar. Ik merk wel iets verschil, maar het is maar minimaal. En zeker omdat er maar twee steady standjes zijn, is dat echt wel jammer.

Ik had me verheugd op de vibratiepatronen, want dat heeft de Zumio niet, maar dat was een beetje een anticlimax. Ik vind vibratiepatronen bij deze vibrator zeker niet bijzonder voelen. Dat het er ook maar twee zijn, vind ik eigenlijk een beetje raar. Sowieso, waarom heeft deze Pointer Vibe maar vier standjes? Dat is eigenlijk best ouderwets.

Conclusie

Als je houdt van pinpoint stimulatie, of dat eens wil proberen, is de Easytoys Pointer Vibe zeker een aanrader. De stimulatie is intens, maar niet zo intens en geweldig als de Zumio, maar zeker wel lekker. Het is jammer dat hij maar twee steady standjes heeft en de patronen voegen voor mij niet heel veel toe. Toch ben ik best wel tevreden met wat je krijgt voor deze prijs.

Je kan de Easytoys Pointer Vibe hier bestellen bij Easytoys voor 47,95 (maar hij is nu in de aanbieding!)

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
Alle comments
Nuttige Links Categorieën

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Pin It on Pinterest

Share This