verge 150x1501 - We-vibe Verge

We-vibe Verge, de zoveelste cockring?

Toen Tess mij zei dat er nieuwe We-vibe vibrators onderweg waren om te testen, keek ik enthousiast, want ik weet dat ze enorm fan is van We-vibe. Wat ik niet wist is dat er deze keer ook Cockringen (of is het cockrings?) mee kwamen van we-vibe.

Ik was verbaasd en redelijk sceptisch. Want het bleken vibrerende cockringen te zijn. De wat ervarener seksuele ontdekker zal, net als ik, op dat moment denken, oh ja, dat heeft nog niemand ooit verzonnen! Maar, We-vibe zou We-vibe niet zijn als ze hun reputatie niet helemaal waar zouden maken, dat is met de We-vibe Verge dan ook zeker gelukt.

Perineum!

Mocht je denken “Nee Jay, het is toch Pyreneeën?” Dan moet ik je helaas teleurstellen en tegelijkertijd iets uitleggen en diep gelukkig maken. Het is namelijk niet zo dat ik heb getest op een bergtop ergens tussen Frankrijk en Spanje, nee, ik heb het over het perineum, het gebied tussen je balzak en je anus, en als je een meisje bent, tussen de onderkant van je vagina en ja, wederom, je anus.
Dit stukje lichaam is voor veel mensen onbekend, maar is onderdeel (samen met je prostaat) van een plekje dat door sommige seks-guru’s je P-spot wordt genoemd. Zeg maar de G-spot voor als je een piemel hebt. Ik had de mijne al ontdekt, en ben inmiddels redelijk verslaafd aan perineum stimulatie. Mocht je het nog nooit gedaan hebben, speel er eens mee tijdens het masturberen, je zal mij meermaals willen bedanken.

De Verge, mijn perineum en mijn ballen

Toen ik het doosje met daarin de We-vibe Verge in handen kreeg was ik blij verrast, het was meteen duidelijk dat deze cockring ook mijn perineum zou stimuleren. Je snapt dat ik meteen aan de slag wilde.

Het is aan te raden, wil je deze couples toy gaan gebruiken, je eerst een paar keer oefent met omdoen. Is dat dan super ingewikkeld? Nee, zeer zeker niet, maar cockringen omdoen is iets wat wel enige ervaring vereist, vooral omdat de We-vibe Verge niet rekt. De eerste paar pogingen om de Verge om te doen waren geen succes, mijn eigen eerste poging, met een instelling van “niet lullen maar doen” was geen succes, ik probeerde, ondanks de instructies mijn ballen door de ring te forceren (met te weinig glijmiddel) en dat deed zeer, heel erg, nee, zeg maar gewoon fucking veel pijn. Het duurde 3 pogingen voordat, met behulp van, dit fijne glijmiddel, mijn beide ballen besloten toch mee te werken (was alsnog een klein beetje au gezien de eerste poging), maar hij zat!

Woo-hoo!

De nieuwere producten van We-vibe kenmerken zich vooral doordat ze bestuurbaar zijn via bluetooth en de We-Connect app die te downloaden is in de diverse playstores. Daarbij heeft de We-vibe verge, een aantal default standjes (die je zonder app kan gebruiken), is hij volledig waterdicht en is hij via USB oplaadbaar. Het koppelen van die apparaten en jouw telefoon is overigens iets dat je VOOR het gebruik wil doen, niet daarna (nee echt, geloof mij), maar gaat reuze simpel.

Enfin, de We-vibe Verge cockring zat om mijn penis en mijn ballen heen, en zat strak, maar comfortabel (dat is een beetje het idee bij cockringen). Ik voelde hoe de Verge zachtjes tegen mijn perineum aanduwde. Ik startte We-Connect en sloeg aan het testen. De app maakte snel verbinding met de Verge en ik genoot eigenlijk direct, wat ook wel bleek, want ik kreeg gelijk een stijve (yay! Goooo perineum!), een extra bonus is dat deze cockring in tegenstelling tot andere vibrerende cockringen je penis wel doet vibreren, wat vast enorm aangenaam is voor je partner.

De app geeft je genoeg opties qua soorten stimulatie, en als je net zoals ik, weet wat je echt superlekker vindt, perineum-wise, kan je via de app zelf je vibraties “tekenen”. Al snel had ik iets getekend, benoemt en mijn nieuwe favoriete vibratiestandje was geboren, ik noemde het WOO-HOO. En dat is eigenlijk ook meteen de sensatie en het eindoordeel van deze cockring. WOO-HOO! Zelfs na mijn heerlijke orgasme bleef de stimulatie aangenaam.
Ik maakte mij wel zorgen over het afdoen, na het gekloot (pun intended) van het omdoen, maar dit ging, toen mijn penis weer “slap” was in een keer goed, gewoon de stappen in omgekeerde volgorde uitvoeren, en vooral, rustig aan!

We-vibe Verge conclusie

Zoals alle toys tot nu toe van We-vibe, is de We-Vibe weer spot on wat betreft nieuwe, geile, fijne sensaties en de eeuwige zoektocht naar nog betere /andere orgasmes, en natuurlijk couples toys.
Het omdoen en afdoen van de Verge vergt net zoals bij alle niet flexibele cockringen enige oefening. Maar daarna is eigenlijk alleen maar genieten.
Al met al, een echte aanrader!

Je kan de We-Vibe Verge hier kopen bij Easytoys voor 99 euro.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments
trackback
01-06-2017 19:22

[…] is lekker bezig de laatste tijd. Ze hebben net twee nieuwe toys uitgebracht, de Verge en de Pivot, dat zijn beiden vibrerende cockringen voor mannen, in verschillende uitvoeringen. En […]

trackback
27-06-2017 16:10

[…] aanhouden, eerst je ballen, dan je (slappe!) piemel er doorheen, dit alles zonder een centje pijn, dat heb ik weleens anders meegemaakt! Het is overigens goed om te vermelden dat je wel de juiste maat ring moet kopen, daar de JNaja ook […]

Mar
Mar
25-03-2018 05:04

Het gaat alleen over jezelf, Maar wat vond je vrouw van de vibrerende cockring tijdens de sex ???

trackback
19-09-2018 12:15

[…] zijn natuurlijk uitzonderingen op, zoals de We-vibe Verge, die wel moeilijk om te doen is, maar echt wel zorgt voor fijne perineum […]

Bob Walberg
Bob Walberg
11-02-2020 19:38

Jay, welke vond je nu beter: de Verge of de JNaja?

Nuttige Links Categorieën

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Pin It on Pinterest

Share This