Vlog: Seksspeeltjes van AliExpress in de fik

14-04-2019

Vlog: Seksspeeltjes van AliExpress in de fik

Gisteren schreef ik een artikel over de vijf seksspeeltjes die ik had besteld op AliExpress. Je kan die post hier vinden. Omdat ik altijd roep dat mensen vooral geen speeltjes op AliExpress moeten bestellen, besloot ik om het nu eens echt uit te zoeken. Ik wilde ondervinden of de sextoys die je op AliExpress vind echt zo slecht zijn als ik dacht. Dus ik bestelde vijf speeltjes. En niet zomaar vijf speeltjes, nee, vijf siliconen speeltjes. Siliconen is een bodysafe materiaal en je weet ondertussen van hoe belangrijk ik dat vind. Bij alle vijf de speeltjes stond in de productomschrijving dat ze gemaakt zouden zijn van siliconen. Zoals je in mijn blogpost kon lezen, had ik daar wel ernstige twijfels over. Ik heb ondertussen heel wat siliconen sekstoys in mijn handen gehad, maar deze Ali toys voelden, en roken, toch echt heel anders. Bijna alle vijf stonken ze echt.

De Flame Test

Nu is er een hele simpele test om te kijken of een sekstoy van siliconen gemaakt is: de Flame Test. Super simpel, gewoon de fik er in! En dat is precies wat Jay en ik doen in deze vlog. We steken deze AliExpress speeltjes in de fik om te zien of ze echt van siliconen gemaakt zijn. Siliconen brandt namelijk niet. Als je siliconen probeert aan te steken, lukt dat niet. Er kan wat rook ontstaan en een beetje (grijze) as of verkleuring, maar de toy zal niet branden, niet vervormen, niet smelten, niet bubbelen of andere rare dingen doen.

Drama-Ali

Afgezien van het dubieuze materiaal, waren deze AliExpress sextoys trouwens ook echt niet goed. Ze waren allemaal een stuk kleiner dan je zou verwachten, de afwerking was dramatisch, om over de vibraties maar niet te beginnen. Maar dat kan je dus allemaal in mijn andere post lezen.

Ben je benieuwd of deze AliExpress speeltjes branden, of niet, check dan de vlog door hier onder op de afbeelding te klikken.

Aliexpress sex toy test

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou je mij echt heel blij maken door dat nu te doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

Help Tess Tesst gratis

Als je een sextoy gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou ik het echt heel fijn vinden als je dat via mijn linkjes hier onder doet. Ik krijg dan een klein percentage van jouw aankoopbedrag, zonder dat dat jou iets kost. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis! Ik krijg geen persoonlijke gegevens te zien over jou en jouw bestelling.

Bol.com

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.