Seksspeeltjes testers alliantie

29-09-2021

Nee, deze keer geen gids, geen les over hoe je iets doet en nee ook geen seksspeeltjes review.

Deze post gaat over de samenwerking tussen een internationale groeps seksspeeltjes testers die zich hebben verenigd.

De noodzaak van oprechte seksspeeltjes reviews

Je zal dit waarschijnlijk natuurlijk wel al weten, je bent immers op onze website dit stukje aan het lezen, maar als jij wil weten of een seksspeeltje iets voor jou is, lees je graag de mening en reviews van mensen die er echt iets van af weten. Goede, gedegen en oprechte informatie delen met jou onze lezer is voor Tess Tesst dan ook enorm belangrijk.

En waar wij in Nederland en België samen met Luna van Climaximaal en Miss Poppie van Misspoppie.be ons best doen jullie van die informatie te voorzien zijn er een enorme hoeveelheid internationale seksspeeltjes testers die dat ook doen.

Omdat het onze passie is, omdat wij graag jou veilige seksspeeltjes laten gebruiken en jou vooral ook een goede keuze te laten maken.

Reviews op het internet

Wellicht heb je wel eens gezocht op een review van een seksspeeltje en ben je op allerlei pagina’s terecht gekomen die de indruk wekken dat ze reviews schrijven, maar eigenlijk alleen maar bezig zijn om reclame te maken voor een bepaald product of een bepaald merk.

Dit soort review sites worden uitgebaat door mensen die vooral uit zijn op winstbejag en zelfs door bedrijven die voornamelijk hun eigen producten sponsoren. En hoewel daar in Nederland en Europa best wel wat regels over zijn komt het in veel landen vaak voor dat de “echte” reviewers ondergesneeuwd raken door deze commerciële giganten en kunstmatig gegenereerde content.

Alliance of independent sex toy testers

Sextoytesters unite

En dus zijn een groot aantal seksspeeltjestesters samen gaan werken om jou onze lezer van een lijst te voorzien van reviewers en testers waarvan jij zeker kan zijn dat ze jou de van de juiste informatie voorzien. Zo lees je ook eens een andere mening, en zo kan je voor jezelf een mooi gewogen gemiddelde maken om te bepalen of een seksspeeltje of ander product nou echt iets voor jou is.

Je weet ook zeker dat de websites van de alliantieleden niet schrijven “voor mannen of voor vrouwen” maar zoveel mogelijk genderneutraal schrijven. Het gaat dus om speeltjes voor de penis, speeltjes voor de vulva of speeltjes voor de anus. En natuurlijk zijn er nog heel veel meer seksspeeltjes en andere zaken waar wij, maar ook anderen over schrijven.

Elk beest je heeft zijn naampje

Omdat we een internationaal gezelschap van over de hele wereld zijn hebben wij ons samenwerkingsverband de Alliance of independent sex toy testers genoemd. Omdat de meesten van ons ook gewoon Engels spreken (en schrijven) is er gekozen voor Engels als voertaal. En nee, we gaan niet ineens dingen in het Engels schrijven op Tess Tesst, dit is gewoon de naam van onze alliantie.

They’re making a list, and checking it twice

De groep testers en bloggers stemt democratisch over zijn leden, zo blijft de lijst “op orde” en zal deze hopelijk steeds langer worden. Maar in een democratische groep kan het ook wel eens zo zijn dat er iemand uit de alliantie verdwijnt. Dat hopen we natuurlijk niet. Maar dat kan wel voorkomen.

Waar is de lijst van de Alliance of independent sex toy testers te vinden?

Op alle websites van de leden van deze alliantie is (binnenkort) een pagina te vinden waar jij de website van andere leden kan vinden. Op Tess Tesst staat deze pagina hier.

De informatie op die pagina wordt op basis van de meest recente info steeds bijgewerkt, dus kom af en toe nog eens kijken en wellicht vind je nog eens een leuke nieuwe blog of review site om ook eens te lezen.

Vragen, opmerkingen?

Wellicht dat deze post enorm veel vragen bij je oproept, dan stel ze vooral via een berichtje op onze socials of natuurlijk via ons contactformulier. Of je dropt gewoon een comment hieronder.

Wil je lid worden? Lees dan even op onze pagina hoe dat werkt.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.