Seksspeeltjes met app of afstandsbediening | Vlog

19-05-2019

Deze keer spreken Jay en Tess over allerlei toys met app of een afstandsbediening. De vernieuwingen bij seksspeeltjes gaan steeds sneller, en waar je vroeger eigenlijk nooit een toy met een afstandsbediening kon krijgen, kan je inmiddels de toy van je partner vanaf de andere kant van de wereld bedienen.

Van draad, naar draadloos, van radiogolven naar bluetooth en van standaard afstandsbediening naar Smartphone applicaties. En qua afstand van minder dan een meter tot een paar duizend kilometer ver.

De mogelijkheden van toys voor lange afstandsrelaties breiden zich steeds verder uit, wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd wat de toekomst nog meer gaat brengen.

Je kan onze nieuwste seksspeeltjes vlog bekijken op youtube, dat doe je door op de afbeelding hier beneden te klikken, en als je dan toch op youtube bent, abonneer op ons kanaal en like onze video’s, je helpt ons er enorm mee!

 

 

We hebben natuurlijk ook een lijstje met seksspeeltjes reviews voor je voor de categorie Toys met app

Help Tess Tesst gratis

Als je een bdsm toy,  sekstoy, glijmiddel of lingerie setje gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou ik het echt heel fijn vinden als je dat via mijn linkjes hier onder doet. Ik krijg dan een klein percentage van jouw aankoopbedrag, zonder dat dat jou iets kost. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis! Ik krijg geen persoonlijke gegevens te zien over jou en jouw bestelling.

Bol.com

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.