Secret Kisses Handblown Double Ended Dildo

24-05-2024

Glazen dildo’s, ik ben fan! Vroeger vond ik het maar een eng idee, z’n glazen ding in mijn vagina. Ik was bang dat hij stuk zou gaan, in mij. Dat wil je natuurlijk niet! Maar glazen dildo’s worden van speciaal glas gemaakt, waardoor ze zo goed als onbreekbaar zijn, dus geen reden om je zorgen te maken. Deze Secret Kisses Handblown Double Ended Dildo ziet er ook nog eens heel mooi uit. Ik kreeg ‘m van Willie.

Specs

Materiaal: glas (bodysafe)
Oplaadbaar: nee
Standjes: je moet ‘m zelf bewegen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 47,95 euro, hier bij Erotouch
Is ’t wat? Hij voelt superlekker, maar…

Waarom ik zo van glazen dildo’s hou

Glazen dildo’s zijn dus niet eng of gevaarlijk. Natuurlijk moet je wel oppassen dat je ‘m niet laat vallen. Als ie ongelukkig terecht komt, kan hij wél stuk gaan. Als je een glazen dildo hebt laten vallen, check ‘m dan even goed. Zitten er barstjes in of is ie gechipt, dan is ie niet meer veilig om te gebruiken. ik vind glas echt een heel fijn materiaal voor een dildo. Het glas is hard waardoor het vaak heel geschikt is om mijn G-spot te stimuleren. Ook is het materiaal heel glad, waardoor een glazen dildo vaak makkelijker is om in te brengen. Ik ben hierbij nog steeds fan van glijmiddel, trouwens. Glas neemt ook snel een andere temperatuur aan. Van zichzelf voelt het vrij koud aan, wat lekker verfrissend kan zijn in de zomer. Je kan je glazen dildo ook even in een bakje koud water leggen, of zelfs in de koelkast. Hou je meer van warm? Dan leg je ‘m even op je verwarming of in een bakje warm water. Test wel even aan de binnenkant van je elleboog of ie niet té warm geworden is voor je ‘m gebruikt. Mogelijkheden genoeg met een glazen dildo dus! En vaak zijn ze ook niet al te duur, dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.Ik heb al best wat glazen dildo’s getest. Sommige zijn wat meer basic qua looks, maar er zijn ook echte kunstwerkjes bij.

Shady verf?

De Secret Kisses Handblown Double Ended Dildo vind ik er ook echt wel mooi uitzien. De dildo is ondoorzichtig zwart met gouden versieringen. Ik dacht dat glas altijd op z’n minst een beetje transparant was, maar dit glas is echt ondoorzichtig. Er lijkt ook niet een laagje zwarte verf of een wrap omheen te zitten. Maar het goud is duidelijk wél verf. Toen ik de dildo voor het eerst uit de verpakking haalde, zat er al een beschadiging in een stukje gouden versiering. Ik ben daarna zelf ook met de botte kant van een schaar over de verf heen gegaan, en die komt dan heel makkelijk los. Na melding hiervan bij Willie, kreeg ik een nieuw exemplaar en begreep ik dat de leverancier had laten weten dat het goud onder zeer hoge temperatuur gebrand wordt en dat het niet zou afbladderen en dat het product na fabricage waarschijnlijk beschadigd is geraakt. Maar het tweede exemplaar wat ik ontving, had op bijna dezelfde plek een soortgelijke beschadiging in de gouden verf.

Nu ga je normaal natuurlijk niet met (de botte kant van) een schaar over je dildo krabben, maar ik weet niet of bijvoorbeeld een piercing eenzelfde soort effect zou geven.

Ik vind dit zelf niet echt een fijn idee. Ik weet niet hoe makkelijk de verf loskomt. Ik weet ook niet of het gevaarlijk is als zulke verf in je vagina terecht komt. Ik zou dus aanraden om deze dildo altijd met een condoom te gebruiken, om te voorkomen dat er verfstukjes in je lichaam belanden.

Willie zelf vertrouwde deze verf ook niet, en heeft daarom besloten deze dildo niet meer te verkopen. Wil je een andere glazen dildo die je G-spot stimuleert én er tof uitziet? Check dan deze Glamour Glass dildo bij Willie, nu voor maar 25 euro!

De test van de Secret Kisses Handblown Double Ended Dildo

Ik heb de Secret Kisses Handblown Double Ended Dildo zonder condoom getest, omdat ik op dat moment nog niet door had hoe makkelijk de gouden verf losliet. Als ik ‘m weer zou gebruiken, zou ik ‘m niet meer zonder condoom gebruiken.

Natuurlijk gebruikte ik een fijn waterbasis glijmiddel zonder irriterende ingrediënten voor mijn vagina. Bij een glazen dildo kan je trouwens ook siliconen glijmiddel gebruiken als je dat fijner vindt.

Ik vind het gladde, harde, koude gevoel van een glazen dildo echt heel fijn aanvoelen. Als ik met de bol aan het uiteinde van de dildo over mijn vulva glij, voelt alleen dat al heel erg lekker. De koelte, het gladde, dat voelt voor mij echt heel fijn. Net zoals dat seks met een partner niet alleen om penetratie hoeft te draaien, is dat met masturberen ook zo. Het kan heel lekker zijn om te ontdekken hoe de toy voelt op verschillende plekjes, je hoeft ‘m niet (gelijk) in te brengen. Het kan heel leuk zijn om gewoon een beetje te experimenteren met andere manieren van masturberen.

Door de vorm is deze dildo ook erg geschikt voor G-spot stimulatie. Hij lijkt qua vorm ook wel een beetje op de epische Njoy Pure Wand. Omdat de dildo een curve heeft en het uiteinde een bol is, is het heel makkelijk om je G-spot te raken. En dat ging bij mij dan ook heel goed. Door de curve maakt de dildo als vanzelf een soort wiegende beweging en de bol bewoog precies over mijn G-spot. Nu heb ik best een makkelijke G-spot. Door wat stevige wrijving op de juiste plek krijg ik al heel snel een G-spot orgasme. En stevig wrijven op de juiste plek gaat met deze Secret Kisses Handblown Double Ended Dildo echt heel makkelijk en goed. En lekker. Vooral heel lekker.

Deze Secret Kisses glazen dildo doet precies wat ik van een G-spot dildo verwacht. Als je je G-spot ook nog niet (helemaal) hebt ontdekt, kan dat met deze dildo ook heel goed. Omdat ie zo glad heeft, maar door de bol toch een beetje een soort van ribbel heeft, voelt hij echt goed voor mijn G-spot. De dildo is ook niet zo groot. Je G-spot ligt ook niet zo diep in de vagina, dus dat past heel mooi.

Conclusie

De Secret Kisses Handblown Double Ended Dildo voelt echt heel goed. Hij weet mijn G-spot met gemak te raken en te pleasen.  Hij doet alles wat ik van een goede G-spot dildo verwacht. Maar ik maak me wel zorgen om de gouden verf die te makkelijk loskomt, dat lijkt me geen goed idee in een vagina. Als je deze dildo gebruikt, dan zou ik aanraden om er een condoom omheen te doen.

Je kan de Secret Kisses Handblown Double Ended Dildo hier bestellen bij Erotouch voor 47,95 euro

Wil je een andere glazen dildo die je G-spot stimuleert én er tof uitziet? Check dan deze Glamour Glass dildo bij Willie, nu voor maar 25 euro!

 

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.