Screaming O Trident

25-01-2021

Sommige toys zien er voor mij gelijk al intrigerend uit. Dat had ik met de Screaming O Trident ook. Deze kleine vibrator heeft drie bolletjes en lijkt dus een beetje op een drietand. Leuk concept, maar werkt het ook? Ik was heel benieuwd. Van Screaming O zelf kreeg ik deze vibrator in ruil voor mijn review.

Specs

Materiaal: Siliconen (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 20 standjes, waarvan 10 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: Meestal rond de 59,95, hier te koop bij Bol.com
Is ’t wat? Lekker heftig!

De verpakking en de inhoud

De screaming o trident in de verpakking. Het is een zwarte doos die voor het grootste deel uit een doorkijkje bestaat, zodat je de hele toy ziet liggen in de doos. De achterkant van de verpakking van de screaming o trident. Je ziet een tekening van de toy en wat tekst.

Nou voor de verpakking hoef je deze Screaming O Trident niet te kopen. De verpakking is super basic. Een donkergrijze doos waarvan de voorkant vooral uit een doorkijkje van plastic bestaat zodat je de toy al ziet liggen. Op de zijkanten en achterkant van de doos vind je wat nuttige informatie. Maar het ziet er gewoon niet bijzonder uit verder.

In de verpakking vind je natuurlijk de Screaming O Trident zelf, een USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Screaming O Trident

De screaming o trident naast een lipstick. Hij is een stukje langer dan de lipstick, maar niet heel veel groter. Close-up van de drie balletjes van de screaming o trident

Zoals ik al zei, was ik gelijk geïntrigeerd toen ik de Trident voor het eerst zag. Ik hou van pinpoint stimulatie, dus een sextoy met een balletje aan de top vind ik altijd wel interessant. Maar deze vibrator heeft drie balletjes. Ik was heel benieuwd hoe dat zou voelen. Wat me gelijk opvalt is hoeveel stof deze sextoy aantrekt. Bijna direct nadat ik ‘m heb afgespoeld, zitten er alweer allemaal kleine stofjes op. Die extra opvallen door de zwarte kleur.

De bovenkant van de Trident, waar de drie balletjes zitten, is heel flexibel. Je kan er dus van uit gaan dat de balletjes een beetje zullen zwiepen wanneer de vibratie aangaat. Eerder heb ik wel vibrators met flapjes getest, zoals bijvoorbeeld de Fun Factory Volta en de Svakom Siren. Maar deze twee toys hadden allebei langwerpige, puntige flapjes. En de Screaming O Trident heeft dus meer bolletjes op een stokje. Ik had het idee dat dat best wel eens nog lekkerder zou kunnen zijn.

De onderkant van de vibrator heeft twee knopjes. Een pijltje omhoog en een pijltje naar beneden. Gelukkig dat er twee knopjes zijn, want met twintig standjes wil je wel heen en weer kunnen gaan tussen de verschillende standen.

De test van de Screaming O Trident

De screaming o trident ligt en daar boven zie je mijn hand met een flesje sliquid sassy. Close-up van de onderkant van de screaming o trident waar de twee knopjes zitten.

Ik kan je eigenlijk sowieso aanraden om altijd een fijn glijmiddel te gebruiken bij je sextoys, maar bij sextoys zoals deze, die dus (een beetje) kunnen bewegen, is glijmiddel extra belangrijk. Ik gebruikte natuurlijk weer Sliquid, want ik ben fan! Sliquid is een goed glijmiddel zonder irriterende ingrediënten, wat helaas lang niet van elk glijmiddel te zeggen is.

De Screaming O Trident is best wel een heftige toy. Zoals verwacht bewegen de balletjes dus heen en weer door de vibratie. Dit effect is het best merkbaar als je maar heel weinig druk uitoefent op de toy. Eigenlijk wanneer je ‘m net naast je clitoris laat zweven.

Sommige mensen drukken heel graag met een vibrator tegen hun vulva. Met bijvoorbeeld een wandvibrator geeft dat meestal ook een heel fijn effect. Maar met zwiepende toys (dat klinkt zoveel onaardiger dan dat het voelt) werkt het veel beter om dus juist niet te drukken, want met druk gaat het effect eigenlijk verloren.

Ik voelde vooral het grote balletje tegen mijn clitoris aan trillen en zwiepen. De twee kleine balletjes voegden niet echt wat toe. Maar dat grote balletje deed ook wel echt wat het moest doen. Ik vind het echt super lekker voelen. Pinpointstimulatie gecombineerd met de beweging die ik voel van het zwiepen is echt super intens en ik hou daar heel erg van.

Drie bolletjes

De screaming o trident in mijn hand. De screaming o trident met daar naast het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Maar de Trident heeft natuurlijk niet één, maar drie bolletjes. Hoewel ik met de stimulatie van het ene bolletje heel tevreden was, ging ik natuurlijk toch nog op zoek naar manieren om ook gebruik te kunnen maken van de andere twee bolletjes.

Het lijkt me echt awesome als ik een grotere clitoris had en ik mijn clitoris precies tussen de drie bolletjes zou kunnen plaatsen. Als je een grotere clitoris hebt dan ik (de glans, het uitwendige deel van mijn clitoris is echt wel klein en redelijk verstopt) denk ik dat dit echt hemels zou voelen. Maar dat blijft speculatie, want met mijn clitoris kan dat niet.

Maar wat ik wel lekker vond, was om met lekker veel glijmiddel gewoon wat heen en weer te bewegen met de Screaming O Trident. Wanneer de bolletjes over mijn schaamlippen glijden en een beetje zwiepend trillen, voelt dat ook echt heel lekker. Niet klaarkom-lekker, maar wel ik-krijg-nu-zin-om-klaar-te-komen-lekker. Super leuk als opwarmertje dus. Wel echt genoeg glijmiddel gebruiken, anders voelt het echt zoveel minder lekker. Glijmiddel maakt alles beter! (Oké, niet echt alles, maar je snapt m’n punt.)

Twintig standjes

Nu heeft de Screaming O Trident dus twintig standjes. Ik vind twintig standjes een beetje over the top. Het lijkt me typisch zo’n verkooptrucje. Dat je dan in de winkel staat en op de doos ziet staan dat er maar liefst twintig verschillende standen zijn op deze kleine vibrator! Nou! Dat moet wel indrukwekkend zijn dan. Maar in de praktijk denk ik dat maar weinig mensen echt behoefte hebben aan twintig standjes.

Tien steady standjes klinkt echt geweldig, maar eigenlijk houdt het vooral in dat de stapjes tussen de verschillende standjes gewoon vrij klein zijn. Voor mij voegt het niet heel veel toe. Maar wat wel fijn is, is dat de vibratie wel lekker diep en hard voelt. En daar hou ik van.

De eerste paar standjes zijn natuurlijk wat zachter, maar voor mensen met een hele gevoelige clitoris is dit denk ik wel al snel te veel. Maar mijn clitoris en ik, wij worden hier dus heel blij van.

De patronen doen me niet zoveel. Bij luchtdruktoys vind ik patronen super fijn. Bij vibrators komt het zelden voor dat ik patronen fijn vind. En zo dus ook bij deze Trident. Ik heb ze geprobeerd, maar ik werd er niet warm of koud van. Wat prima is, want ik kan met de steady standjes heel goed uit de voeten. En ik heb een heleboel intense orgasmes beleefd met de Screaming O Trident.

Conclusie

De Screaming O Trident is echt een hele lekkere toy wanneer je houdt van intense pinpoint stimulatie. Het is niet een sextoy waar je hard mee moet drukken. Hoe minder je drukt, hoe lekkerder het wordt. De bolletjes trillen en zwiepen lekker tegen je clitoris. Bij mij raakte alleen het grote bolletje mijn clitoris, maar dat mocht de pret niet drukken, want dit is echt een toy die ik er vaker bij zal pakken!

Je kan de Screaming O Trident hier bestellen bij Bol.com, meestal rond de 59,95 euro, maar de prijzen wisselen nogal eens op Bol.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.