Screaming O Charged Positive Vibe

25-05-2018

Sextoy review by Tess: Screaming O Charged Positive Vibe

Een tijdje terug kreeg ik een pakketje vol met leuke toys om te testen. In mijn unboxing video kan je zien wat er allemaal in zat en welke reviews er dus nog aan komen. Ik had nog nooit een toy van het merk Screaming O getest, of zelfs gevoeld, dus ik was daar wel echt super benieuwd naar. Screaming O heeft, voor zover ik weet, alleen vrij kleine toys in hun assortiment. De uitstraling is altijd lekker fris en fun. Op hun website vertellen ze dat ze alle materialen die ze gebruiken laten testen omdat ze geen toxische materialen willen gebruiken en iedereen bodysafe sextoys gunnen. Helemaal super, daar ben ik echt helemaal voor, alleen dan is het wel jammer dat niet al hun toys ook bodysafe zijn, aangezien ze ook poreuze materialen gebruiken. In mijn beleving is een poreuze toy niet bodysafe, in elk geval niet als je ‘m vaker dan één keer gebruikt. Maar, de Screaming O Charged Positive Vibe is gelukkig helemaal bodysafe, want hij is gemaakt van ABS plastic met een PU coating.

De verpakking en specs 

Screaming o charged positive vibe Screaming o charged positive vibe

De verpakking van de Charged Positive Vibe is eenvoudig en fris. Leuk dat de kleur die gebruikt wordt hetzelfde is als de toy die je koopt. Je kan door een doorkijkje al zien hoe de toy er in het echt uitziet, op de zijkanten van de verpakking vind je handige informatie (met slechte vertalingen – zo heeft hij 20 gerommel vibratie functies) en op de achterkant nog wat foto’s en extra informatie. Helemaal goed dus. Het is alleen geen verpakking die heel stevig is en je krijgt er geen bewaarzakje bij, dus je moet zelf regelen hoe je je toy op gaat bergen. Maar aangezien dit gewoon een ABS toy is, is het ook niet zo dat hij makkelijk beschadigd of veel stof aantrekt.

De Screaming O Charged Positive Vibe is dus bodysafe, oplaadbaar en waterproof. Hij heeft 20 verschillende standjes, waarvan drie steady en 17 vibratiepatronen. Dit is wel echt wat je noemt een mini vibrator, hij is echt wel klein, zeg maar net iets groter dan een lipstick. Je krijgt er ook iets bij waarvan ik eigenlijk niet zou weten hoe ik dat moet noemen. Volgens de verpakking heet het in het Engels een ‘ergonomic finger cradle’. Een soort houdertje dat om de vibrator heen zit zodat je makkelijk je vingers er tussen kan plaatsen. Ook is het tegelijkertijd een standaard voor je vibrator, wat handig zou zijn tijdens het opladen. Nu heb ik best wel veel vibrators, maar ik heb nog nooit het idee gehad dat ik echt een standaard mis voor bij het opladen. Nou ja, alleen bij magnetische opladers misschien waarvan de magneetjes te slap zijn. Maar ik weet niet eens of zo’n standaard daar heel veel bij zou helpen. Ik moet wel zeggen dat ik het er toch wel koel uit vind zien, als hij zo in die standaard op mijn nachtkastje staat.

Het houdertje

Screaming o charged positive vibe Screaming o charged positive vibe

Maar goed, het houdertje dus. Het is inderdaad makkelijk om je vingers er tussen te schuiven (als je niet hele dikke vingers hebt) en op die manier kan je makkelijk de vibrator bewegen. Het houdt ook best we lekker vast, maar ik weet eigenlijk niet wat nu precies de toegevoegde waarde is, behalve dat het gewoon ‘wel leuk’ is. Als ik de Screaming O vibe gewoon zelf met mijn vingers vast hou, kan ik ‘m ook prima bewegen. De vibraties voel ik juist met het houdertje iets meer in mijn vingers dan wanneer ik ‘m gewoon normaal vast hou. Ik denk dat je dit gewoon moet zien als een leuk extraatje. En misschien als je met de vibrator over het hele lichaam van iemand anders wil ‘glijden’ dat het dan wel handig is. Maar aangezien dat niet iets is wat ik doe, heeft het voor mij niet zoveel toegevoegde waarde en tegelijkertijd vind ik het toch wel leuk dat je het er bij krijgt.

Eén knopje, twintig standjes

Screaming o charged positive vibe Screaming o charged positive vibe

Je bedient de Screaming O Charged Positive Vibe (wat een lange naam toch) met één knopje. En hij heet dus 20 standjes. Dat vind ik eigenlijk nooit zo handig, want je blijft maar drukken op dat ene knopje en vind maar moeilijk het standje terug wat je net zo lekker vond. Je moet bij dit seksspeeltje ook nog eens vrij hard drukken, dus dat is niet ideaal. Zeker niet als je vingers in het houdertje zitten trouwens.

Positief over de Positive Vibe

Screaming o charged positive vibe Screaming o charged positive vibe

Maar! Nu komt de reden waarom ik toch super positief ben over deze Positive Vibe. Hij trilt namelijk echt briljant goed! Ja natuurlijk stond op de verpakking dat ‘ie ‘powerful’ was en dat hij ‘deep rumbling’ vibraties geeft. Maar hee, wie gelooft tegenwoordig nou nog wat er op een verpakking staat? Maar in dit geval is het gewoon echt waar. Ik was echt helemaal verbaasd. Toen ik ‘m aan zette begon hij gelijk SUPER hard te trillen. Ik dacht dat dit vast standje drie zou zijn, want (helaas) zijn er tegenwoordig steeds meer sextoys die bij standje drie beginnen te vibreren, maar nee, dit was gewoon nog maar standje één. Echt. Wow. Het voelt allemaal gewoon echt heel goed, de vibraties, de vorm, het materiaal. Door de vorm is deze vibrator ook erg geschikt voor pinpoint stimulatie, dus dat je een klein gebied stimuleert. Dat is mijn favoriete vorm van stimulatie, dus yay! Je kan natuurlijk ook wat meer de zijkant van de toy gebruiken als je juist een iets groter gebied wil stimuleren.

Vroeger dacht ik altijd dat kleine vibrators nooit zo hard konden trillen. Maar vibrators als de We-Vibe Tango en de NU Sensuelle Point hebben natuurlijk al lang het tegendeel bewezen. Maar toch had ik het van Screaming O nooit verwacht. Het ziet er allemaal zo schattig uit en ik had het een beetje ingeschat voor beginners. Maar dit is echt heftig! Voor sommige mensen misschien zelfs een beetje te heftig. Als je iets minder harde vibraties wilt, dan is dit niet het seksspeeltje wat je zoekt. Maar kan het je niet hard genoeg? Dan moet je deze echt hebben. Mijn clit werd er in elk geval heel blij van.

Patronen en standje drie

Screaming o charged positive vibe Screaming o charged positive vibe

Nu heb ik steeds mixed feelings over vibratiepatronen. De Screaming O Charged heeft er maar liefst 17. Dat vind ik echt overdreven, ik betwijfel echt of er iemand is die op zoveel patronen zit te wachten (doe liever meer steady standjes!). Maar, er zaten best wel patronen bij die ik lekker vind. Ik denk dat wanneer de vibraties heel krachtig en diep zijn, ik patronen gewoon sneller lekker vind. Niet om mee klaar te komen, maar het gaat ook niet alleen maar om het klaarkomen als je aan het masturberen bent vind ik (meestal dan).

Je zou deze vibrator ook inwendig kunnen gebruiken, al vind ik ‘m daar zelf echt wel heel erg klein voor. Voor mij doet dat dan ook echt niet zoveel. Ik vind inwendige trillingen als ze mijn G-spot niet raken sowieso niet zo heel bijzonder. Maar als clitoris vibrator vind ik deze Screaming O echt helemaal te gek. Het is echt power to the max en ik hou daar echt heel erg van. Ja natuurlijk is het soms fijn om lekker zachtjes te beginnen en het rustig op te bouwen. Maar soms is het ook gewoon fijn als het er gewoon in knalt. Gewoon gáán! En hoe. Ik hou er van.

Normaal ga ik bij vibrators eigenlijk altijd voor standje drie, maar nu vond ik standje drie echt wel heel heftig en hield ik het meestal bij standje één of twee. De vibraties trillen lekker diep door en het duurt met deze sextoy bij mij niet zo lang voor ik klaarkom, in alle heftigheid. Ik ben echt onder de indruk.

Conclusie

Ik had het eigenlijk niet verwacht, maar ik ben echt super onder de indruk van deze Screaming O Charged Positive Vibe. Het houdertje vind ik leuk, maar niet zoveel toevoegen. Maar het draait natuurlijk om de vibraties en die zijn echt super! Wanneer je wat gevoeliger bent en je houdt niet van hele harde vibraties, dan is dit geen seksspeeltje voor jou, want zelfs standje één is al super krachtig. Als je wel een powerqueen (of king) bent, is deze vibrator zeker een aanrader.

Je kan de Screaming O Charged Positive Vibe hier kopen bij Bol voor 42,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Screaming O Charged Positive Angle en Bestie Bullet | Tess Tesst - […] werd ik al eens verrast door een minivibrator van het merk Screaming O. Deze keer kreeg ik weer twee kleine…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.