Screaming O Charged Positive Angle en Bestie Bullet

10-04-2020

Sextoy review: Screaming O Charged Positive Angle en Screaming O Bestie Bullet

Eerder werd ik al eens verrast door een minivibrator van het merk Screaming O. Deze keer kreeg ik weer twee kleine vibrators, van Screaming O zelf. Ik was benieuwd of ik van deze Bestie Bullet en de Charged Positive Angle ook zo blij zou worden.

Specs

Materiaal: ABS-plastic, dat is niet poreus en niet giftig dus helemaal bodysafe. De Bestie heeft een PU-coating.
Oplaadbaar: Ja, met USB-oplaadkabeltje
Standjes: De Bestie heeft 10 standjes, waarvan 5 steady. De Positive Angle heeft 20 standjes, waarvan 10 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: Allebei onder de 40 euro, hier en hier te koop bij bol.com
Is het wat? Ja, ik ben niet ontevreden

De verpakking van de Screaming O Bestie en Positive Angle

De voorkant van de verpakkingen van beide screaming o vibrators De achterkant van de verpakkingen van de vibrators

De verpakkingen zijn allebei helemaal in dezelfde stijl. Ik vind ze allebei niet zo bijzonder. Het zijn allebei ook geen dure seksspeeltjes, dus mijn verwachting voor de verpakking is dan ook niet heel hoog. Het ziet er wel oké uit.

Wat wel gelijk opvalt is dat op de zijkant van beide doosjes een plaatje van een afstandsbediening staat met daarbij de tekst: ‘Remote ready! Free offer inside!’. Er zit dus nog geen afstandsbediening bij deze toys, maar als je dat wilt, dan kan je via de Screaming O website gratis een afstandsbediening aanvragen. Zoiets heb ik nog niet eerder meegemaakt. Helaas viel het me net pas op, ik had eerder het doosje (en de gebruiksaanwijzing) nog niet echt goed bekeken. Ik heb nu net pas de afstandsbediening aangevraagd en zo te zien moet die dan helemaal vanuit Amerika worden opgestuurd. Zeker nu in deze tijd zal dat vast nog langer duren dan normaal. Maar zodra hij binnen is (als ‘ie echt komt, want ik moet zeggen dat ik wel zo mijn twijfels heb), zal ik het hier nog even melden.

Verder vind je in de doos dus de gebruiksaanwijzing en een USB-oplaadkabeltje.

Screaming O Bestie Bullet

Je ziet de bestie bullet van screaming o van boven, zodat je de vorm goed kan zien. En het logo is ook zichtbaar. Je ziet de onderkant van de bestie bullet, met één driehoekig knopje. De onderkant is vierkant.

De Bestie Bullet, ik moet toch wel lachen om die naam. Vooral omdat ik teveel Big Bang Theory gekeken heb, denk ik. Ik heb in mijn leven wel meerdere bullet vibrators gebruikt, maar nog geen één met een vorm zoals de Bestie. Altijd leuk als een merk een eigen draai aan een vrij standaard vibratortype geeft. De Bestie is aan de onderkant vierkant en aan de bovenkant rond. Het doet me een beetje denken aan een paaltje zoals je die wel eens op straat zou kunnen zien. Maar dan klein. En met vibraties. Goed verhaal dit weer ja. Op de bullet zie je het logo van Screaming O. Een O met een paar kleine streepjes er op. Geen idee waarom deze O haar heeft. Ik vraag het me al langere tijd af.

Onderop heeft de Bestie één knopje. Een driehoekig knopje. Ook al zo apart. Met dit knopje kan je door de tien standjes klikken. Hij begint met vijf steady standjes en dan komen er vijf vibratiepatronen. Tijdens het testen had ik het regelmatig dat ik niet oplette en dacht dat er nog een steady standje zou komen, maar dan belandde ik ineens in de patronen. En dan moet je of de Screaming O Bestie uitzetten zodat je weer bij steady standje één kan beginnen, of je klikt best wel vaak door om weer terug te komen bij steady standje vijf. Niet ideaal, maar hee, het is een kleine en niet zo dure vibrator, dus wat verwacht je dan?

De test van de Screaming O Bestie Bullet

Je ziet duidelijk de ronde, bolle voorkant, of bovenkant van de bestie bullet van screaming o Close-up van het o-logo op de bestie bullet

De vibraties van de Bestie zijn echt wel goed. In de hogere standjes echt heel krachtig en ze zijn in elk standje best wel diep, zeker voor zo’n kleine vibrator.

Zelf ben ik altijd wel fan van pinpointstimulatie, dus stimulatie van een heel klein gebied. Dat gaat met deze Bestie Bullet wat minder goed, omdat de kop zo rond is. Nu is het wel een kleine sextoy, dus het is niet alsof je hele vulva gestimuleerd wordt met deze kop, maar heel gericht is het ook niet. Nu schijn ik wel in de minderheid te zijn, of nou ja, zo blijkt uit een paar Instagram polls, dus je kan je afvragen hoeveel waarheid daar in zit. Maar de meeste mensen gaven aan liever een wat groter gebied te stimuleren juist.

Maar, los van het feit dat deze vorm mijn voorkeur niet heeft, is dit wel een hele fijne, krachtige bullet vibrator. Ik voelde de vibraties wel vrij goed in mijn vingers, dus als je deze vibrator voor langere tijd gebruikt, is dat wel storend. Maar voor mij had deze Bestie Bullet genoeg kracht om mij vrij snel te laten klaarkomen. Dus dan was het gevoel in mijn vingers nog wel goed te doen.

Ik vind het fijn dat deze bullet vibrator vijf steady standjes heeft, in plaats van de drie die je tegenwoordig meestal ziet. Ik moet wel zeggen dat ik maar weinig verschil merkte tussen standje vier en vijf. De vibratiepatronen waren ook best lekker. Het is niet helemaal mijn ding, behalve om een beetje mee op te warmen, maar ik ben zeker wel slechtere vibratiepatronen tegengekomen.

De Screaming O Positive Angle

Je ziet de onderkant van de screaming o charged positive angle, met twee knopjes. Je ziet ook dat de vibrator ovaal is. Je ziet de 2 screaming o vibrators met daar tussen een lipstick.

Toen ik de Positive Angle vasthield, merkte ik pas het verschil tussen wel en geen PU-coating. De Screaming O Bestie heeft duidelijk een beetje een wat zachter aanvoelend toplaagje. De Screaming O Positive Angle is gewoon echt van ABS-plastic. Het voelt net wat harder, het is shiny en helemaal glad. De Bestie voelt wat lekkerder als ik ‘m vast hou, maar het gladde van de Positive Angle glijdt weer lekkerder.

De vorm van de Screaming O Charged Positive Angle is ook weer heel apart. Ook dit is een kleine vibrator, maar de vorm is niet rond, maar ovaal. Volgens de verpakking houdt dat makkelijker vast. De top van de vibrator is een soort hellend vlak. Dit geeft aan de bovenkant een mooie hoek die je heel goed kan gebruiken voor pinpointstimulatie. Daar word ik nou blij van. Je kan de top gewoon plat ook prima gebruiken voor de stimulatie van een wat groter gebied.

De test van de Screaming O Charged Positive Angle

Ik hou de screaming o positive angle in mijn hand en je ziet goed hoe de top er uit ziet. De screaming o vibrators liggen op hun gebruiksaanwijzing. Je ziet de verschillende patronen die getekend zijn.

Ook bij het testen merkte ik duidelijk het verschil in afwerking van het materiaal. Met een beetje fijn glijmiddel glijdt deze minivibrator heerlijk over mijn vulva. ABS-plastic is een materiaal wat veel mensen een beetje goedkoop vinden. Veel mensen denken ook dat het, omdat het goedkoop is, niet veilig is. Maar het is zeker wel veilig, en het voelt ook echt prima. Omdat het materiaal hard is, worden de vibraties ook beter doorgegeven.

De vibraties lijken net iets minder diep dan de Bestie Bullet. Omdat de Positive Angle tien steady standjes heeft, terwijl de Bestie er ‘maar’ vijf heeft, had ik verwacht dat de Positve Angle ook harder zou trillen dan de Bestie, maar dat is niet het geval. Maar alsnog zijn de vibraties echt wel ruim voldoende.

De vorm van de Positive Angle vibrator vind ik echt heel fijn. Ik vond het heel lekker om te beginnen met de top gewoon plat op mijn clitoris. Een wat meer gespreide stimulatie. Daarna gebruikte ik het hoekje voor pinpoint stimulatie en dat werkte net zo goed als ik al gehoopt had. Pinpoint stimulatie voelt voor mij altijd al heel snel heel intens, en zo was dat deze keer ook. Super fijn!

Wat ook fijn is, is dat deze Screaming O vibrator twee knopjes heeft! Je kan dus gewoon één standje terug als je per ongeluk een keer teveel geklikt hebt. Yay! Dat vind ik dus véél handiger. Ook vond ik deze vibrator veel comfortabeler om vast te houden. Ik voelde minder vibraties in mijn vinger en hij ligt lekkerder in de hand.

Hoewel deze Screaming O Positive Angle wel klein is, kan je hem met wat moeite ook wel inwendig gebruiken. Omdat je ‘m ook nog vast moet houden, is het deel wat je in kan brengen niet heel groot. En de omvang is ook niet zo groot. Maar stel je nou voor dat dit je eerste seksspeeltje is, of je enige seksspeeltje dat je zou kunnen inbrengen, dan is dat wel leuk om eens te doen, of te proberen. Ik kan niet zeggen dat het een geweldige ervaring is. Maar als ik even terugdenk aan wat ik leuk vond toen ik net begon met masturberen, dan kan ik me wel voorstellen dat het wel leuk is om deze optie in elk geval te hebben. Het kan.

Conclusie

Ik vind de Screaming O Bestie Bullet een goede bulletvibrator. De vibraties zijn vrij diep en krachtig en het is fijn dat hij vijf steady standjes heeft. Minpunten zijn dat hij maar één knopje heeft en dat je de vibraties goed in je vingers voelt.

De Screaming O Charged Positive Angle vnid ik een hele leuke minivibrator, met een fijne vorm. Je kan de top zowel gebruiken voor pinpointstimulatie als voor sttimulatie van een groter gebied. Dat werkt allebei prima. Het is fijn dat hij twee knopjes heeft en de vibraties zijn ook ruim voldoende.

Beide vibrators zijn heel fijn geprijsd, dat is natuurlijk altijd leuk! Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de Screaming O Positive Vibe toch nog altijd de beste vind.

Je kan de Screaming O Bestie Bullet hier bestellen bij Bol voor 36,95 

Je kan de Screaming O Charged Positive Angle hier bestellen bij Bol voor 39,95 

En mijn favoriet de Screaming O Positive Vibe kan je hier bestellen bij Bol voor 42,95 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Hmmm, vraag me af waarom er dan niet meteen een afstandsbediening bij geleverd wordt, als ze die toch gratis opsturen als je erom vraagt 🤔

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.