Satsifyer A-mazing 1

08-08-2022

De A-spot, had jij er wel eens van gehoord? Ik had er wel van gehoord, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik me er nooit in verdiept had. (Oh, the pun.) Tot ik deze Satisfyer A-mazing 1 kreeg, een A-spot vibrator. Ik kreeg β€˜m van Satisfyer.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, dus bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standjes, waarvan 5 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: rond de 35 euro, hier te koop bij bol.comΒ 
Is ’t wat? Ja, zeker!

De verpakking en de inhoud

De satisfyer a-mazing 1 naast de verpakking De satisfyer a-mazing 1 in de doos, met daarvoor de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje.

Over de verpakking kan ik eigenlijk kort zijn, want dat zit altijd wel goed bij Satisfyer. Het ziet er fris en hip uit. Ook moet je de verpakking openmaken door een kartonstrookje weg te scheuren. Daardoor weet je dus zeker dat jouw vibrator nog niet eerder uit de doos gehaald is. Het maakt het wel iets onhandiger om deze doos als bewaardoos te gebruiken, want hij sluit net niet meer helemaal mooi.

In de verpakking vind je naast de Satisfyer A-mazing 1 ook drie boekjes, verpakt in een plasticje. De gebruiksaanwijzing, garantieinformatie en veiligheidsinformatie. Ook krijg je natuurlijk een USB-oplaadkabeltje in de verpakking er bij, die Γ³Γ³k in een plastic zakje verpakt zit.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer A-mazing 1

De satisfyer a-mazing 1 in mijn hand. De satisfyer a-mazing 1 naast een lipstick

Deze A-spot vibrator ziet er best wel apart uit. De bovenkant is veel smaller dan de rest van de vibrator, alsof er een soort ouderwetse antenne op zit. Dit bovenkantje is ook best wel flexibel. De kleur van de Satisfyer A-mazing 1 vind ik heel tof, ik zou het grijsblauw noemen.

Net zoals veel vibrators van Satisfyer heeft ook de A-mazing zo’n ring-handvat. Dit hebben ze natuurlijk een beetje afgekeken van Fun Factory, die dat overigens wel mooier en beter doet, maar daar betaal je dan ook (veel) meer voor. Het idee is dat je makkelijk één (of meer) vingers in de ring kan steken als je de vibrator gebruikt en dat het dan makkelijker vasthouden is. Ik snap het idee, maar ik vind het niet per se meer of minder comfortabel dan een normaal handvat.

De knopjes van de Satisfyer A-mazing 1 zitten aan de voorkant van de ring. Er is een powerknopje en dan nog een plus- en minknopje waarmee je door de standjes kan klikken. De A-mazing heeft twaalf standjes en wanneer je bij het laatste standje bent aangekomen en je klikt door, gaat β€˜ie niet automatisch weer naar het eerste standje.

Het siliconen van deze Satisfyer vibrator voelt ook weer lekker glad aan. De flexibele top voelt ook een klein beetje zacht, de rest van de vibrator voelt heel stevig.

De A-spot

De satisfyer a-mazing 1 in mijn hand met mijn vinger door de ring. De onderkant van de satisfyer a-mazing 1

De A-spot is een stuk minder bekend dan de G-spot. Zelf hou ik heel erg van G-spot stimulatie en mijn G-spot laat zich ook makkelijk stimuleren. Mijn A-spot had ik eigenlijk nog niet ontdekt, al moet ik zeggen dat ik er ook nog nooit naar gezocht had.

De A-spot zit een stukje dieper dan de G-spot. Het ligt in de buurt van de baarmoedermond, ook aan de voorzijde (dus kan van je buik). De G-spot voelt een beetje ribbelig (zoals een walnoot), maar de A-spot voelt juist glad. Met je vingers kan het moeilijk zijn om de A-spot te bereiken, omdat deze dus wat dieper ligt.

Niet iedereen vind stimulatie van de A-spot lekker en net zoals de G-spot, kan β€˜ie ook lastig te vinden zijn.

De test van de Satisfyer A-mazing 1

De satisfyer a-mazing 1 in mijn hand De satisfyer a-mazing 1 en een flesje sliquid

Ik was wel echt benieuwd of ik mijn A-spot zou vinden en of het lekker zou voelen. Natuurlijk gebruikte ik een beetje waterbasisglijmiddel (I love Sliquid!). Toen ik de A-mazing helemaal ingebracht had, voelde dat gelijk heel goed. Er ontsnapte een β€˜oeh’ uit mijn mond, omdat het zo verrassend voelde. Het voelde dus ook gelijk alsof ik een heel apart plekje raakte, dus dat beloofde wat.

De vibraties van de Satisfyer A-mazing 1 zijn Γ©cht heel goed. Er zitten twee motoren in deze vibrator, die je helaas niet los van elkaar kan bedienen. Maar ondanks dat dat niet kan, voelt het allemaal wel echt goed, want de motoren versterken elkaar, dus de vibraties zijn ook echt amazing.

Na het eerste verrassende gevoel, werd het niet nog veel beter. Dat klinkt misschien jammer, maar eigenlijk was het dus wel heel fijn. Ik had het niet wow-gevoel zoals ik heb wanneer mijn G-spot wordt gestimuleerd. Maar van mijn G-spot weet ik ondertussen ook precies wat voor soort stimulatie ik fijn vind: wrijving en niet per se vibratie. Mijn A-spot ben ik pas net aan het ontdekken en ik weet nu dus dat ik vibratie daar fijn vind voelen, maar ik word er nog niet wild van. Ik kan geen orgasme krijgen van vibratie tegen mijn A-spot.

Wat ik ook ontdekt heb, is dat wanneer ik de Satisfyer A-mazing 1 combineer met luchtdrukstimulatie op mijn clitoris (ik gebruikte de We-Vibe Melt, omdat die het makkelijkst samen gaat met inwendige toys), dat ik dan super intense orgasmes krijg. Blended orgasmes zijn natuurlijk een ding, en dat merkte ik hier ook weer.

De Satisfyer A-mazing 1 als clitorisvibrator

De satisfyer a-mazing 1 zonder gebogen top De top van de satisfyer a-mazing 1 gebogen

Maar natuurlijk kan je de A-mazing 1 ook gewoon gebruiken om je clitoris mee te stimuleren. Die smalle punt is best wel geschikt voor pinpointstimulatie. Het is niet de allersmalste punt, je kan β€˜m bijvoorbeeld zeker niet vergelijken met iets als de Zumio, maar het is zeker wel heel lekker. Ik hou van stimulatie van een klein gebied, en zeker met deze goede, diepe vibraties voelt dat gewoon heel erg lekker.

Je kan ook het bredere deel van de vibrator gebruiken om je clitoris te stimuleren, als je juist houdt van het stimuleren van een wat groter gebied van je vulva/rondom je clitoris. Het puntje van de vibrator trilt dan ongeveer bij de ingang van je vagina, wat ik zelf ook echt wel lekker vind voelen. Er is een patroon waarbij de vibraties een beetje van de top naar het dikkere gedeelte lijken te lopen en die voelt dus extra lekker als je β€˜m op deze manier gebruikt.

Conclusie

De Satisfyer A-mazing 1 is een hele toffe vibrator om je A-spot mee te ontdekken. Ook wanneer het A-spot-gebeuren misschien niet helemaal jouw ding blijkt, is dit nog steeds een hele fijne, lekkere en multifunctionele vibrator, waar je dan zeker geen miskoop aan hebt!

Je kan de Satisfyer A-mazing 1 hier bestellen bij bol.com voor rond de 35 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.