Satisfyer Wand-er Woman – review

24-07-2020

Een wand vibrator van Satsifyer, daar was ik nou echt benieuwd naar. Zoals je misschien weet, ben ik niet per se fan van het merk Satisfyer, al is dat de laatste tijd wat aan het bijtrekken. Maar Satisfyer heeft in het verleden echt zoveel toys gekopieerd, ik vind dat niet echt chic. Maar de laatste tijd lijken ze toch wel hun eigen stijl gevonden te hebben. En vooral héél veel nieuwe toys uitgebracht te hebben. Ik kreeg de Satisfyer Wand-er Woman van Satisfyer

Specs

Materiaal: Siliconen dus bodysafe
Oplaadbaar: Ja, met USB-kabeltje
Standjes: 10 standen, waarvan 1 steady, met elk 5 intensiteiten
Waterproof: Ja (IPX7 – tot 30 minuten max 1 meter onderdompelen)
Verkoopprijs:Β  33 euro, hier te koop bij Bol
Is ’t wat? Ik ben niet enthousiast.

De verpakking en de inhoud

Satisfyer wand-er woman – review De satisfyer wand-er woman in de doos

Ik vind de nieuwe stijl verpakkingen van Satisfyer heel erg mooi. Leuke kleurtjes, toffe tekeningen, het ziet er gewoon mooi en hip uit. Wel jammer dat er ‘women’ staat in plaats van ‘woman.

In de verpakking vind je de Satisfyer Wand-er Woman zelf, een USB-oplaadkabeltje (apart in plastic verpakt) en de gebruiksaanwijzing, garantie informatie en veiligheidsinformatie (ook apart in plastic verpakt). De gebruiksaanwijzing vond ik vrij onduidelijk, maar het is geen rocket science om deze Satisfyer Wand-er Woman te bedienen, dus dat is niet zo’n ramp.

Satisfyer Vibes

De satisfyer wand-er woman op de verpakking, daar voor ligt de gebruiksaanwijzing in het plastic hoesje en het usb-oplaadkabeltje De gebruiksaanwijzing van de satisfyer wand-er woman

Zoals ik al schreef, staat Satisfyer er om bekend toys van andere merken (goedkoper) na te maken. De Satisfyer Vibes zijn zo’n mooi voorbeeld van gekopieerde toys. Maar, ze zijn wel echt goed. De Satisfyer MasterΒ is qua prestaties (de look vind ik niet mooi) één van mijn favoriete vibrators. De vibraties zijn zo diep en krachtig, dat is gewoon precies wat ik wil in een vibrator. En juist omdat de Satisfyer Vibes al zo krachtig waren, was ik erg benieuwd naar deze Wand-er Woman. Want als een gewone vibrator al zo diep en krachtig trilt, hoe zal dat dan wel niet bij een wand zijn van hetzelfde merk? Ik was excited.

Wands-for-all!

Satisfyer wand-er woman naast een lipstick, voor het formaat Close-up van de knopjes van de satisfyer wand-er woman

Behalve over de naam dan. Het is natuurlijk super grappig, Wand-er Woman. Heel leuk bedacht. Maar een wand is nu juist zo leuk voor iedereen: man, vrouw en iedereen daar tussenin of daarbuiten. Het maakt niet uit wat voor geslachtsdelen of gender je hebt, een wand kan altijd lekker zijn. Ik ben gewoon wel een beetje klaar met toys die suggereren dat ze alleen voor één bepaald gender zijn. Dat je een toy maakt die speciaal geschikt is voor een bepaald geslachtsdeel, vind ik echt helemaal prima. Dat is vaak ook praktischer. Maar het verschil tussen geslachtsdelen en gender mag ook in de sextoy business best wat meer doordringen.

Vreemd geluid uit de Satisfyer Wand-er Woman

Satisfyer wand-er woman in mijn hand Satisfyer wand-er woman in mijn hand

Maar goed, terug naar de Wand-er Woman. Ik had er wel zin in. Maar toen ik β€˜m aanzette, was ik toch een beetje verbaasd over het geluid wat er uit kwam. Ik heb best wel wat wands gebruikt in mijn leven, maar dit geluid was toch nieuw voor mij. Van een wand verwacht ik wel een bepaalde mate aan geluid, dus het volume was niet echt verrassend. Maar het geluid klinkt heel vreemd, blikkerig. Alsof er onderdelen niet vast zitten die wel vast horen te zitten. Die dan een beetje mee rammelen door de vibraties. Het is niet een geluid wat mij het vertrouwen gaf dat dit een goede ervaring zou gaan worden. En daar zat ik ook niet naast.

De vibraties komen er niet lekker uit

Satisfyer wand-er woman – review De onderkant van het handvat van de satisfyer wand-er woman

De vibraties voelen vreemd. Ik voel dat ze wel redelijk diep zouden moeten zijn, maar het lijkt alsof ze teveel geabsorbeerd worden door de Wand-er Woman zelf. Op de een of andere manier komen ze er niet lekker uit. De stimulatie voelt matig, zeker voor een wand vibrator. Ik ben veel meer onder de indruk van de vibraties van de Satisfyer Vibes Master dan de vibraties van deze Wand-er Woman. En dat is toch wel vreemd.

Er zijn vijf steady standjes. De eerste vier klinken allemaal zo blikkerig, de vijfde klinkt weer anders. Die klinkt wel vrij hard, maar die heeft dat blikkerige niet meer. Maar ik ben gewoon niet onder de indruk. Dan zijn er nog de patronen, maar ook daar ben ik niet van onder de indruk. Ze zijn niet heel bijzonder en zeker niet bijzonder lekker.

Extra laagje siliconen

De satisfyer wand-er woman met het extra laagje siliconen er naast Satisfyer wand-er woman met het kapje er naast

Over de kop van de wand zit een extra laag siliconen. Dit is een soort hoesje of attachment die je er ook af kan halen. Wanneer je dat doet, voelt de kop iets harder en voel je de vibraties iets beter. Maar nog steeds niet geweldig. Ik vind dit wel een leuke optie, dat je zelf kan kiezen of je dat extra laagje wilt of niet. Het voelt toch anders, qua vibraties, maar ook hoe het tegen mijn vulva voelt. Maar de vibraties moeten toch eerst wel echt goed zijn.

Heavy shit, die Satisfyer Wand-er Woman

Satisfyer wand-er woman voor de verpakking met de typfout Satisfyer wand-er woman op de verpakking, je ziet de mooie illustratie

Wat me ook opviel, is dat deze Satisfyer Wand-er Woman wel echt zwaar aanvoelt. Ik heb nog niet eerder last gehad van het gewicht van een (wand)vibrator, dit was echt de eerste keer. Het lijkt ook alsof vooral de top, het gedeelte waar de kop zit, heel zwaar is, terwijl de achterkant juist heel licht is. Misschien ligt het daar aan, dat hij helemaal niet in balans is.

Ook heeft het handvat een flinke omvang, waardoor hij niet fijn in de hand ligt. Ik heb geen kleine handen, maar deze wand voelt echt te groot voor mijn handen. Het gedeelte waar de knopjes zitten is waar ik β€˜m ook vast wil houden, of eigenlijk net daar boven, zodat mijn duim op de knopjes rust, maar dat is precies het dikste gedeelte van de wand. En het zwaarste gedeelte ook.

De vorm van de Satisfyer Wand-er Woman

De kop van de satisfyer wand-er woman in mijn hand Close-up van de magneetjes van de satisfyer wand-er woman

Wand vibrators hebben allemaal wel ongeveer dezelfde vorm, maar er zijn toch altijd wel kleine design verschillen. Ik hechtte daar nooit zoveel waarde aan, omdat ik nog nooit een wand gehad had die echt niet comfortabel was om vast te houden. Maar nu ik de Satisfyer Wand-er Woman heb gebruikt, weet ik dat de vorm er dus wel degelijk toe doet en dat er dus ook vormen zijn die gewoon echt niet fijn zijn. Zeker in combinatie met een zwaar, ongelijk verdeeld gewicht is dit voor mij wel echt een issue.

Nu kost deze Wand-er Woman bij Bol ook maar 33 euro, wat Γ©cht heel goedkoop is voor een wand vibrator. Maar ik zou je toch adviseren om net iets meer uit te geven voor een seksspeeltje dat gewoon wel echt goed is.

Conclusie

Ik loop niet warm voor deze Satisfyer Wand-er Woman. De vibraties komen niet goed door, hij ligt niet lekker in de hand, hij klinkt raar, de patronen zijn ook al niet echt fijn. Hij is wel gemaakt van siliconen en dus bodysafe, en hij is oplaadbaar. Dat zijn dan dingen die ik wel belangrijk vind. Maar verder? Ik zou β€˜m overslaan en lekker voor de Satisfyer Master gaan, of als je een fijne wand vibrator zoekt de Rosy Gold Nouveau wand.

Je kan de Satisfyer Wand-er Woman hier bestellen bij Bol voor 33 euro
Maar je kan beter de Satisfyer Vibes Master hier bestellen bij Bol voor 38 euro
Of de Rosy Gold Nouveau Wand hier bij Bol voor 45 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Ik lees van een buitenlandse reviewer een review over sextoy die uit Nederland zou komen namelijk Obii van Biird (https://www.biird.co/products/obii?variant=31863747575855).
  Jullie kunnen niet achterblijven om deze te reviewen?
  Ik zou graag weten wat jullie ervan vinden. Hij/zij ziet er alvast superschattig uit πŸ™‚

  Antwoord
  • Ik voel me gelukkig niet verplicht om alle nieuwe/leuke toys te reviewen πŸ˜‰ maar toevallig heb ik de Obii al in huis en komt volgende maand de review online. Hij ziet er idd cute uit, de rest moet nog blijken!

   Antwoord
   • Alles is inderdaad niet mogelijk, maar gezien het er eentje uit Nederland zelf is πŸ™‚ Geen hint of hij/zij goed is?

    Antwoord
 2. Zo blij dat ik hier nog even keek en op jouw link van bol.com voor de Rosy Nouveau Wand kom, dat is met 40 euro echt de helft van wat op bijv. EasyToys gevraagd werd! Nu heb ik hem meteen besteld πŸ™‚ Thnx!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.