Satisfyer Vibes Yummy Sunshine – review

27-08-2021

Satisfyer komt de laatste tijd best wel vaak met nieuwe toys, maar er zijn natuurlijk ook een boel al bestaande seksspeeltjes van Satisfyer die zeker de moeite zijn. De Satisfyer Vibes serie is bijvoorbeeld zo’n hele goede lijn, waar ik eerder al heel enthousiast schreef over de Satisfyer Vibes Master. Vandaag vertel ik je over de Satisfyer Vibes Yummy Sunshine.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (allebei echt bodysafe)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 12 standen, waarvan 6 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: vanaf ongeveer 30 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ja, super!

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

De satisfyer vibes yummy sunshine in mijn hand. De satisfyer vibes yummy sunshine naast een lipstick

Ik heb geen foto’s van de verpakking gemaakt, want mijn Yummy Sunshine zat nog in een oude Satisfyer verpakking. Over de nieuwe Satisfyer verpakkingen heb ik al vaak genoeg geschreven. Die zien er gewoon helemaal leuk uit. In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Vibes Yummy Sunshine zelf, het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Vibrators zie je vaak in standaard kleuren, roze, paars en zwart. Ik vind het dus heel leuk om seksspeeltjes in andere kleuren te zien. Dus het gele van deze Satisfyer Vibes Yummy Sunshine vind ik echt helemaal leuk. De onderkant van de vibrator heeft een soort ring waar je je vinger doorheen kan doen. Hij heeft drie knopjes, een powerknopje en een harder en zachter knopje.

De vorm van de vibrator ziet er heel interessant uit met die ribbels en kromming. Hij doet me wel erg denken aan een andere bekende vibrator…

De Satisfyer Vibes Yummy Sunshine vs de Fun Factory Tiger

De satisfyer vibes yummy sunshine in mijn hand. Close-up van de knopjes van de satisfyer vibes yummy sunshine

Eerder heb ik het al gehad over hoe de hele serie Satisfyer Vibes wel heel erg ‘geinspireerd’ lijkt door de Fun Factory vibrators.  Zo lijkt deze Satisfyer Vibes Yummy Sunshine wel heel erg op de Fun Factory Tiger. Ik denk dat je ondertussen wel weet dat ik niet zo’n fan ben van het kopiëren van sextoys. Maar ik begrijp ook echt heel goed dat niet iedereen een even groot budget heeft voor seksspeeltjes en dat daarom de goedkopere versies juist ook heel interessant kunnen zijn. Inmiddels heeft Satisfyer ook een heleboel wél originele ontwerpen, gelukkig.

De Test van de Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

De satisfyer vibes yummy sunshine en een flesje sliquid waterbasis glijmiddel. De achterkant van de satisfyer vibes yummy sunshine

Wat ik aan de Satisfyer Vibes zo fijn vind, is hoe goed de vibratie is. En dat is bij deze Satisfyer Vibes Yummy Sunshine ook het geval. De vibraties zijn gewoon heel goed. Best wel diep en heel krachtig. Dit is echt zoals ik zou willen dat elke vibrator zou trillen.

Natuurlijk gebruikte ik wat waterbasis glijmiddel bij de Yummy Sunshine. Glijmiddel vind ik bij seksspeeltjes heel belangrijk, maar dan wel een goed waterbasisglijmiddel, zonder glycerine en parabenen. De ribbels van de Yummy Sunshine vond ik iets te subtiel, die deden niet super veel voor mij. Maar de kromming aan de bovenkant is wél weer heel erg goed. Deze vorm weet mijn G-spot heel goed te stimuleren. Voor G-spot stimulatie heb ik eigenlijk helemaal geen vibratie nodig, zolang de vorm van de toy maar goed is. En dat heeft de Satisfyer Vibes Yummy Sunshine dus echt. Ook zonder de vibratie aan vind ik het al helemaal goed!

Maar, wat best bijzonder is voor mij, is dat ik de vibratie echt wat toe vind voegen. Normaal doet inwendige vibratie mij niet zo heel veel, maar de Yummy Sunshine trilt zo goed en lekker, dat ik de vibratie juist wel heel graag gebruik. En wanneer ik deze G-spot vibrator ook nog zelf beweeg, is het helemaal een feestje! Stimulatie to the max!

Onderaan de vibrator zit nog een deel wat een beetje uitsteekt. Dit deel kán tegen je clitoris trillen, maar daar moet je de vibrator wel wat voor buigen. De Satisfyer Vibes Yummy Sunshine is best flexibel, dus wanneer die in je zit, kan je ‘m best buigen. Maar bij mij raakt ‘ie dan mijn G-spot helemaal niet meer. En de motor zit duidelijk ook niet in dat bobbeltje, dus ik vind dat niet zo heel veel toevoegen.

Ik heb de Yummy Sunshine wel ook uitwendig gebruikt, door gewoon de top van de vibrator tegen mijn clitoris te houden. Dit voelt ook heel lekker, omdat de vibraties dus zo awesome zijn. Je kan de vibrator natuurlijk tegen elk lichaamsdeel houden wat jij lekker vindt voelen. Let alleen op dat ‘ie niet geschikt is om anaal in te brengen, want hij heeft geen brede basis.

Conclusie

Hoewel de Satisfyer Vibes Yummy Sunshine natuurlijk helemaal nageaapt is van de Fun Factory Tiger, is het wel echt een hele goede vibrator. Ik vind ‘m er leuk uitzien, maar veel belangrijker, hij doet het heel goed. De vorm is heel fijn voor G-spot stimulatie, maar hij is ook heel geschikt voor clitorale stimulatie (niet tegelijkertijd). De vibraties zijn écht heel erg goed. En zes steady standjes is echt helemaal fijn. En dat voor een hele redelijke prijs. Echt wel een aanrader deze Satisfyer Vibes Yummy Sunshine.

Je kan de Satisfyer Vibes Yummy Sunshine hier bestellen bij bol.com, gemiddeld voor zo’n 50 euro, maar soms is ‘ie er ook rond de 30 euro te vinden.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.