Satisfyer Vibes Power Flower en Charming Smile

01-03-2019

Sextoy review by Tess: Satisfyer Vibes Power Flower en Charming Smile

Satisfyer is een merk waar ik niet echt fan van ben. Ideeën en designs jatten van andere merken en daar dan een goedkope versie van maken. Niet echt sympathiek natuurlijk. Maar toch maken ze tegenwoordig best wel goede seksspeeltjes, dat kan ik niet ontkennen. En niet iedereen kan of wil veel geld aan een seks toy uitgeven. Dus ik ben blij dat er goedkopere opties zijn. Ik had het alleen wel toffer gevonden als de mensen van Satisfyer gewoon een eigen ontwerp zouden maken. Natuurlijk was ik wel benieuwd naar de Satisfyer Vibes. De meeste vibrators uit de serie zijn regelrechte copycats van de bekende Fun Factory vibrators, zoals je bijvoorbeeld hier goed kan zien in deze tweet van Erika Lynae. Ik kreeg de Satisfyer Vibes Power Flower van Satisfyer zelf en de Satsifyer Vibes Charming Smile van Rimba.

Looks & Specs van de Satisfyer Vibes

Satisfyer vibes power flower en charming smile Satisfyer vibes power flower en charming smile

De verpakking van de Satisfyer Vibes vind ik niet heel aantrekkelijk. Maar het is in elk geval geen witte doos met alleen een foto van de toy die er in zit. Maar het ultra blije meisje naast de vibrator, in twee kleuren doet ’t ook niet voor mij. Op de verpakking vind je in meerdere talen de specs van de vibrator. Hij heeft twaalf standjes, waarvan zes steady en zes patronen. Sommige patronen lijken wel op elkaar. De Sastisfyer Vibes zijn oplaadbaar met het bijgeleverde magnetische USB oplaadkabeltje en ze zijn ook waterproof. Je kan ze meenemen onder de douche, of maximaal een half uur in bad. Ze zijn gemaakt van siliconen en dus bodysafe. De vibrators hebben elk drie knopjes: een power knopje en twee knopjes om door de standjes te klikken.

De Satisfyer Vibes Power Flower

Satisfyer vibes power flower en charming smile Satisfyer vibes power flower en charming smile

De Power Flower, of de nep-Volta zoals ik ‘m noem (de Fun Factory versie met twee flapjes heet Volta), heeft drie flexibele flapjes aan de bovenkant. Wanneer je de vibraties aanzet, gaan de flapjes flapperen en kan je ze bijvoorbeeld tegen je clitoris aanhouden. Of, zoals Satisfyer het zelf zegt: “De vibratie van zijn fladderende lustlamellen laat je knop vliegensvlug tot bloei komen.” Neem gerust even een momentje om dat op je in te laten werken.

Wanneer je de Power Flower aanzet, begint ‘ie gelijk op standje drie. De vibraties zijn echt wel heel krachtig, dus zelf zou ik het fijner vinden als ‘ie gewoon op standje één zou beginnen. Mijn clitoris is best wel wat gewend, maar deze lustlamellen zijn toch wel wat heftig voor mijn knop.

Mijn knop kwam snel tot bloei. Denk ik.

Satisfyer vibes power flower en charming smile Satisfyer vibes power flower en charming smile

Maar ik moet eerlijk zeggen, ik was wel onder de indruk van de vibraties van deze Satisfyer Vibes Power Flower. Ik had niet zoveel verwacht van deze copycat, maar eerlijk is eerlijk, hij doet ’t gewoon echt goed. Echt heel goed. Ik had geen moeite om klaar te komen met deze vibrator. Mijn knop kwam inderdaad vliegensvlug tot bloei. Of nou ja, ik neem aan dat ze daarmee bedoelen dat je er snel mee zou kunnen klaarkomen. Nu is klaarkomen nooit een wedstrijdje en bij de één duurt het gewoon langer dan de ander en dat is prima. Maar bij mij duurt het, met de goede tools, meestal niet zo lang, en zo ook bij deze Satisfyer Vibe dus. Omdat ‘ie gewoon echt best wel awesome is eigenlijk.

Super flapjes

Satisfyer vibes power flower en charming smile Satisfyer vibes power flower en charming smile

Ik vond die flapjes van deze Satisfyer Vibes ook gewoon echt heel lekker en apart voelen. Je kan een puntje wat lichter tegen je clitoris (of net er naast) laten trillen, maar je kan ook juist een wat breder stukje van een flapje tegen je clitoris en het gebied er omheen houden. Ik vond het ook fijn om met de drie puntjes mijn buitenste schaamlippen te masseren. Terwijl ik normaal best wel clitorisgericht ben en niet zo bezig ben met de rest van mijn vulva. Dat is dus precies wat een sextoy voor mij extra interessant maakt. Dat je er dingen mee gaat doen en proberen die je normaal misschien niet zo snel zou doen. En er dan ook nog achter komt dat je dat heel lekker vindt. Een sextoy die uitnodigt tot experimenteren is sowieso extra tof, maar als ‘ie dan ook op meerdere manieren lekker voelt, krijgt ‘ie wel bonuspunten van mij hoor.

De Satsfiyer Vibes Charming Smile

Satisfyer vibes power flower en charming smile Satisfyer vibes power flower en charming smile

Seksspeeltjes hebben wel vaker suffe namen, maar Charming Smile… echt?  Satisfyer zelf kan het uitleggen: “De naam van deze lieve brenger van gelukzaligheid is een ode aan het goede humeur. Dat is namelijk niet ver weg als hij met zijn ergonomische kromming bij jou om de hoek komt: wanneer jij je overgeeft aan zijn charme, brengt hij jou in vervoering.” Meer ga ik daar niet over zeggen.

Waar deze vibrator een kopie van is, weet ik eigenlijk niet. Misschien heeft Satisfyer deze vorm wel zelf bedacht, maar dat denk ik eigenlijk niet. De Charming Smile heeft een mooi maatje, niet te groot, maar de dikte vind ik wel echt prima. Hij is gebogen, zodat hij je G-spot zou kunnen raken. Wat ‘ie ook doet bij mij.

Hoge verwachtingen van de Charming Smile

Satisfyer vibes power flower en charming smile Satisfyer vibes power flower en charming smile

Na het testen van de Power Flower waren mijn verwachtingen wat hoger voor deze Charming Smile. Maar dat maakte ‘ie niet helemaal waar. Deze Satisfyer Vibes Charming Smile is echt een prima vibrator, maar ik vond ‘m wel minder lekker en minder speciaal dan de Power Flower.

Dat kwam vooral omdat de vibraties bij deze vibrator iets minder krachtig waren. Ik had het idee dat de vibraties hier iets moeilijker door het siliconen heen kwamen. Ook had ik hier meer last van mijn vingers die ook wel mee trilden. Dat voelde na een tijdje wel wat irritant.

Prima vibrator

Satisfyer vibes power flower en charming smile Satisfyer vibes power flower en charming smile

Om mijn G-spot te stimuleren was ‘ie best oké. Dit is niet mijn favoriete G-spot toy, want ik heb gewoon echt betere, maar hij deed het zeker. En als ik dan kijk naar de prijs van deze Satisfyer Vibe, dan denk ik dat je hier echt geen miskoop aan hebt. Behalve je G-spot stimuleren, kan deze Charming Smile natuurlijk ook gewoon je clitoris stimuleren. Ook hier is ‘ie best wel geschikt voor. Het zijn niet de allerkrachtigste of allerdiepste vibraties, maar ze zijn zeker goed te noemen.

Echt of nep? Fun Factory of Satisfyer Vibes?

Satisfyer vibes power flower en charming smile Satisfyer vibes power flower en charming smile

Ik ben dus zeker over de Power Flower heel enthousiast, maar, het is wel een namaak, of een nepperd. Ik heb de Fun Factory Volta niet getest, dus ik weet niet of die net zo lekker, lekkerder of misschien wel minder lekker is. Maar ik heb wel vaker vibrators van Fun Factory gebruikt en ik ben echt super tevreden over de kwaliteit daarvan (van de oplaadbare versies in elk geval). Fun Factory vibrators zijn altijd helemaal netjes afgewerkt, ze zijn degelijk en gaan echt jaren mee, ze werken gewoon goed, de vibraties zijn super, gewoon alles is helemaal goed. Deze Satsfyer Vibes zijn nog nieuw, dus ik kan niet zeggen hoe lang ze mee zullen gaan. Ik heb wel gezien dat de afwerking wat minder perfect is dan bij Fun Factory. Op mijn Charming Smile zat een rood stipje wat er echt niet af ging, geen idee wat dat is. En aan één van de flapjes van de Power Flower zat ook een (heel klein) extra stukje siliconen. Geen schokkende dingen, maar bij Fun Factory zie ik zulke dingen nooit.
De knopjes van de Fun Factory vibrators vind ik makkelijker en fijner te bedienen dan die van de Satisfyer Vibes. Bij Fun Factory is het hele onderste gedeelte van hard plastic. Dat vind ik fijner vasthouden dan het onderstuk van de Satisfyer Vibes, waarbij één deel van flexibel siliconen is. Dus je merkt het wel. Maar een vibrator van Satsifyer Vibes heb je dan ook al voor minder dan 50 euro, terwijl je voor een Fun Factory vibrator wel het dubbele betaald.

Conclusie

Eigenlijk had ik graag gehad dat deze Satisfyer Vibes gewoon slecht waren, maar dat zijn ze niet. Zeker de Power Flower vind ik echt een hele lekkere en goede vibrator. Hij ziet er een beetje vreemd uit, maar hij heeft me écht verrast en ik zal ‘m zeker vaker gebruiken.
De Charming Smile is iets minder bijzonder, maar als je gewoon een fijne G-spot vibrator zoekt, is ‘ie ook gewoon echt heel goed. En dan zijn ze allebei (of eigenlijk alle Satisfyer Vibes, want er zijn er nog meer) ook nog eens heel vriendelijk geprijsd voor wat je krijgt.

De Satisfyer Vibes zijn te koop tussen de 34,95 en 49,90.

Je kan de Satisfyer Vibes Power Flower kopen hier bij Bol.com

Je kan de Satsifyer Vibes Charming Smile hier bestellen bij Bol.com;

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fun Factory Big Boss G5 vs. Satsifyer Vibes Master | Tess Tesst - […] had het er al eerder over in mijn review over de Satisfyer Vibes Power Flower en Charming Smile. De…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.