Satisfyer Vibes Petting Hippo

01-07-2022

De Satisfyer Vibes serie is al lang niet meer nieuw, maar nog steeds wel echt heel goed. Ik heb al meerdere vibrators uit deze serie getest en eigenlijk zijn ze allemaal goed. Deze keer schrijf ik over de Satisfyer Vibes Petting Hippo, die ik al best een tijd geleden van Satisfyer zelf kreeg.

Specs

Materiaal: ABS en siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standjes, waarvan 6 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: Rond de 37 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ja, echt wel!

De verpakking en de inhoud

De satisfyer vibes petting hippo voor de (oude) verpakking. De knopjes van de satisfyer vibes petting hippo en het oplaadkabeltje

Omdat deze Satisfyer Vibes Petting Hippo al zo lang in mijn kast ligt, zit β€˜ie nog in de oude Satisfyer verpakking. Die is echt niet zo mooi, dus terecht dat ze die vervangen hebben. De nieuwe verpakkingen van Satisfyer heb ik de laatste tijd al vaak over geschreven. Die zijn helemaal leuk. Fris en hip, helemaal goed.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Vibes Petting Hippo zelf, een gebruiksaanwijzing, een boekje met veiligheidsinformatie en een USB-oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Vibes Petting Hippo

De satisfyer vibes petting hippo naast een lipstick De satisfyer vibes petting hippo in mijn hand.

Ja, wat kan ik zeggen. Een vibrator die er uit ziet als een nijlpaard. Ik kan precies nul redenen bedenken waarom je dit zou willen voor een vibrator. Ik denk dat er weinig mensen zullen zijn die dit een sexy look vinden. Maar, zoals ik al eerder schreef, is deze hele Satisfyer Vibes lijn natuurlijk wel heel erg β€˜geΓ―nspireerd’ door de Fun Factory vibrators. En deze Petting Hippo is denk ik de Satisfyer variant van de Fun Factory Patchy Paul. Die er uit ziet als een rups. Ook niet het meest sexy dier. Maar de Patchy Paul is wel echt een iconische vibrator. En hij ziet er schattig uit. Maar dat geldt ook wel voor deze Satisfyer Vibes Petting Hippo, hoor. Hij is wel cute.

Het gezichtje, wat dus wel echt schattig is, is in het siliconen gemaakt. Je hebt daar dus een paar groefjes, waarvan je gelijk al ziet dat dit moeilijk schoon te maken gaan zijn. En dan nog die twee kleine oortjes die net een beetje rare puntjes geven precies op de kromming. Ik ben benieuwd hoe dat gaat voelen.

Het kleurtje vind ik een beetje vreemd, ik zou het bordeaux rood noemen, maar dan een beetje flets. Het siliconen voelt wel lekker zacht en glad aan, dat is fijn. Onderop de vibrator heb je een handgreep met opening, dat houdt makkelijk vast.

De test van de Satisfyer Vibes Petting Hippo

De satisfyer vibes petting hippo gebogen in mijn hand. De achterkant van de satisfyer vibes petting hippo

Ik gebruikte waterbasis glijmiddel zonder glycerine en parabenen, zodat ik er geen irritaties van krijg.Β  Ik koos voor mijn favoriet Sliquid. Toen ik de vibrator aanzette, merkte ik gelijk dat, net zoals de andere Satisfyer Vibes, ook de Petting Hippo echt awesome vibraties heeft. Krachtig en diep, precies wat je wil van een vibrator. Qua formaat vond ik β€˜m er zo op ’t eerste gezicht vrij gemiddeld uitzien, maar tijdens gebruik had ik toch echt het gevoel dat deze vibrator wel wat dikker is dan gemiddeld. Ik zou mezelf niet als een size queen omschrijven, maar ik hou wel van een beetje formaat. En daar voldoet deze Petting Hippo dus wel echt aan.

Hij heeft natuurlijk zo’n enorme kromming door die kop van het nijlpaard. Hierdoor raakt β€˜ie mijn G-spot heel goed. Het is voor mij niet de perfecte vorm voor een G-spot vibrator, maar het doet z’n werk wel. Mijn G-spot is heel makkelijk, dus dat is ook niet super verrassend. Ondanks dat dit niet de perfecte vorm is, voelt het allemaal wel heel lekker. Wanneer ik de vibrator beweeg, is het echt heel stimulerend.

Het enige vervelende vind ik de oortjes van de hippo. Die zijn zo klein dat ze een beetje scherp aanvoelen. Ze zijn gemaakt van siliconen en dus wel gewoon zacht. Ze zullen je echt niet verwonden, dat is fijn. Maar het voelt gewoon net een beetje vervelend. Ik merk dit vooral wanneer ik de Satisfyer Vibe inbreng of β€˜m er weer uit haal. Het is denk ik net de ingang van mijn vagina waar het irriteert.

Ik begrijp in de eerste instantie al niet waarom je een vibrator op een nijlpaard zou willen laten lijken, maar deze oortjes snap ik dan dus nog minder. Dan toch beter die rups van Fun Factory, die heeft in elk geval geen oren. Maar zeker als ik het prijsverschil in acht neem, denk ik dat je met de Satisfyer Vibes Petting Hippo echt wel een hele goede koop hebt, want dit is gewoon wel echt een super goede vibrator.

Conclusie

Hoewel ik niet begrijp waarom iemand een vibrator in de vorm van een nijlpaard zou willen maken, ben ik wel heel enthousiast over deze Satisfyer Vibes Petting Hippo. De vibraties zijn super goed en de vorm werkt ook prima. Zowel qua dikte als qua kromming. Het is niet de meest perfecte vorm voor mijn G-spot, maar hij is zeker wel effectief. Het enige nadeel vind ik de oortjes, die een beetje scherp aanvoelen wanneer ik de vibrator inbreng.

Je kan de Satisfyer Vibes Petting Hippo hier bestellen bij bol.com voor ongeveer 37 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.