Satisfyer Vibes Mr. Rabbit | Seksspeeltjes review

04-05-2020

Vibrator review: Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

De Satisfyer Mr. Rabbit is eigenlijk gewoon een kopie van de Fun Factory Lady Bi.  Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met het merk Satisfyer. Het is een merk dat groot geworden is door het kopiëren van anderen. Onder het mom van dat hun missie was om ook mensen die weinig te besteden hebben goede sextoys te gunnen. Dat hun sextoys in het begin helemaal niet goed waren en dat ze tegenwoordig ook toys van ruim over de 100 euro maken, moeten we dan maar even vergeten.

Hoe ik daar ook over denk, tegenwoordig maakt Satisfyer best wel goede seksspeeltjes. De Satisfyer Vibes Master is één van mijn favoriete vibrators en ook de Magic Bunny vind ik echt heel goed. Deze keer gaat mijn review over de Satisfyer Vibes Mr. Rabbit. Een beetje de grotere versie van de Magic Bunny. Ik was benieuwd of hij ook net zo goed zou zijn.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS plastic, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: Ja, met magnetisch USB-oplaadkabeltje
Standjes: Hij heeft 12 standjes, waarvan 6 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: tussen de 37,95 en 40 euro, hier te koop op Bol.com
Is het wat? Jaaaa, oh jaaa!

De verpakking en de inhoud

De satisfyer vibes mr. Rabbit verpakking met daarvoor de vibrator, het oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en veiligheidsaanwijzingen. De mr. Rabbit naast een lipstick.

Ik had de Satisfyer Mr. Rabbit al best een tijd geleden gekregen van Satisyer, dus hij zit nog in de oude-stijl verpakking. Die vind ik ook niet zo mooi, maar de nieuwe verpakkingen van Satisfyer zijn écht heel leuk.

In de doos vind je de Mr. Rabbit vibrator, een USB-oplaadkabeltje en een gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Mr. Rabbit

De satisfyer vibes mr. Rabbit in mijn hand De satisfyer vibes mr. Rabbit in mijn hand, met mijn wijsvinger buig ik de bovekant.

Het viel me gelijk op hoe lekker de Satisfyer Mr. Rabbit voelt. Als ik ‘m vasthou, lijkt het siliconen wel extra flexibel. Ik denk dat er een topcoat over het siliconen zit, want het voelt lekker glad aan en trekt bijna geen stof aan. De roze kleur vind ik ook tof. Bij weinig licht lijkt hij al snel rood, maar het is echt roze. De vorm lijkt me best oké. De top van de vibrator is wat smaller en niet heel erg gebogen, dus ik vraag me af hoe goed deze Mr. Rabbit mijn G-spot gaat stimuleren.

De Test

Ik duw de satisfyer vibes mr. Rabbit zo dat je kan zien dat de clitorisstimulator heel flexibel is De satisfyer vibes mr. Rabbit op de gebruiksaanwijzing

Met een beetje Sliquid Sassy glijmiddel ging ik aan de slag. Al snel kwam ik er achter dat de vorm van de vibrator echt helemaal goed was juist. De top is dan misschien wel smal, maar hij raakt mijn G-spot precies. Het onderste gedeelte van de vibrator is juist wat dikker, wat ook heel lekker voelt. Nu we met de smartballchallenge bezig zijn, heb ik gemerkt dat waar de verdikking zit ook precies de plek is waar ik het meeste voel in mijn vagina. Dus daar heeft Fun Factory waarschijnlijk ook goed over nagedacht en Satisfyer heeft goed opgelet bij het kopiëren.

De clitorisstimulator is erg flexibel, dus zoals verwacht, sluit die goed aan bij mijn lichaam en raakt hij mijn clitoris goed.

De vibraties van de Mr. Rabbit vibrator

Close-up van de knopjes van de satisfyer vibes mr. Rabbit De mr. Rabbit in mijn hand met mijn vinger door het gaatje aan de onderkant en mijn duim op een van de knopjes

De vibraties in de schacht zijn héél goed, net zoals de andere Satisfyer Vibes. Omdat dit deel van de vibrator ook best wel flexibel is, voelt het heel lekker om wat met de vibrator te bewegen. Een beetje draaien (halve cirkels) voelt echt verrassend goed. Maar ook gewoon een stootbeweging is heel lekker. Mijn G-spot wordt zo echt heel goed gestimuleerd. De vorm, de beweging én de super krachtige, diepe vibraties doen het echt heel goed, zeker in combinatie met elkaar. Hier word ik echt heel blij van.

Mijn clitoris wil meer!

Close-up van de clitorisstimulator van de satisfyer vibes mr. Rabbit Close-up van de satisfyer vibes mr. Rabbit

De clitorisstimulator trilt redelijk. Helaas een stuk minder krachtig dan de schacht. Dat vind ik echt heel jammer, want ik vind juist de vibraties bij mijn clitoris heel belangrijk. Daar wil ik ook die intense, diepe vibraties. Ik wil meer!
Wat ook jammer is, is dat je de clitorisstimulator en het inwendige deel van de Satisfyer Mr. Rabbit niet apart van elkaar kunt bedienen.

De standjes van de Satisfyer Mr. Rabbit vibrator

De satisfyer vibes mr. Rabbit van de zijkant gezien. Satisfyer vibes mr. Rabbit | seksspeeltjes review

De Mr. Rabbit heeft zes steady standjes. Dat vind ik helemaal fijn. De meeste vibrators hebben nog steeds maar drie steady standjes. Terwijl de meeste mensen volgens mij toch gewoon vooral van de steady standjes houden. Deze zes standjes zijn helemaal goed. Van zacht en diep naar heel hard en nog steeds diep. Hier heb ik écht niks over te klagen.

Dan zijn er ook nog zes vibratiepatronen. Daar zitten ook best wat patronen tussen die ik best lekker vind. Om even mee op te warmen. Ik vind het altijd fijn bij duovibrators als de staaf en de clitorisstimulator bij een vibratiepatroon om en om trillen, maar zo’n standje zat er hier niet bij helaas. Jammer, maar ik kan er niet wakker van liggen. Want ik ga uiteindelijk toch altijd voor de steady standjes.

Heftige orgasmes

Ik druk met mijn hand in het handvat van de vibrator om te laten zien dat dat niet hard is De achterkant van de satisfyer vibes mr. Rabbit

Ondanks dat de clitorisstimulator niet zo hard trilt, geeft de Satisfyer Mr. Rabbit me wel elke keer hele heftige orgasmes. Het is echt die combinatie die ik eerder al noemde: de vorm, de beweging die je kan maken, de diepe trillingen, het is gewoon echt heel goed. Ik word gewoon op verschillende manieren tegelijkertijd gestimuleerd en dat zorgt voor een heftig orgasme. I love it!

Conclusie

Met duovibrators is het altijd maar afwachten of ‘ie lekker werkt voor je. Maar deze Satisfyer Vibes Mr. Rabbit werkt echt heel goed voor mij. Hij is zeker niet perfect, zo vind ik dat de clitorisstimulator echt beter zou moeten trillen en dat je de clitorisstimulator en de schacht apart van elkaar zou moeten kunnen bedienen. Maar, als ik dan kijk naar wat deze duovibrator kost, dan denk ik dat ik hier niet over mag klagen. Dit is gewoon echt wel een goede duovibrator voor best wel weinig geld. Ik denk niet dat je er een miskoop aan hebt als je de Mr. Rabbit koopt. Ik ga ‘m in elk geval nog wel vaker gebruiken.

Je kan de Satisfyer Vibes Mr. Rabbit hier bestellen op Bol.com, variërend tussen de 38 en 50 euro. 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Ga je toevallig ook de toyjoy magnificent (zumio-achtig met opzetstukken) reviewen? Ik ben meganieuwsgierig wat de bedoeling is van het opzetstuk met tanden 🙂

  Antwoord
  • Ja, toevallig heb ik die net getest! De review komt volgende week online!

   Antwoord
   • Super, ik kan niet wachten! 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.