Satisfyer Ultra Power Bullet 3

06-06-2022

Nog niet zo lang geleden schreef ik over de Satisfyer Ultra Power Bullet 5  en die beviel me heel goed. Dat wekte mijn interesse in de andere Ultra Power Bullets van Satisfyer. De Satisfyer Ultra Power Bullet 3 heeft weer een andere vorm van de Bullet 5. Ik vind het super leuk dat er verschillende variaties zijn en iedereen zelf diens favoriete vorm en look kan kiezen. Ik was benieuwd of deze Bullet 3 me net zo goed zou bevallen als de Bullet 5. Ik kreeg ‘m van Satisfyer zelf.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standen, waarvan 5 steady
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: Rond de 50 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Ja, zeker, goede krachtige vibraties.

De verpakking en de inhoud

De satisfyer ultra power bullet 3 voor de verpakking waarvan je de voorkant ziet. De achterkant van de satisfyer ultra power bullet 3 voor de achterkant van de verpakking

Satisfyer heeft altijd toffe verpakkingen. Een mooie, sexy lijnentekening, fijne kleurtjes. De verpakking is geseald, dus helemaal hygiënisch ook gelijk. De doos vouwt open, dus dat ziet er ook al leuk uit. Op zich kan je je toy ook prima bewaren in deze verpakking, maar door de manier waarop de seal in het karton gemaakt is, vind ik dat zelf wat minder mooi. Je ziet echt zo’n afgescheurd randje.

In de verpakking vind je de Satisfyer Ultra Power Bullet 3, het USB-oplaadkabeltje, een quick-start-guide, een boekje met info over garantie en een boekje met veiligheidsinformatie.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Ultra Power Bullet 3

De satisfyer ultra power bullet 3, de boekjes en het oplaadkabeltje. De satisfyer ultra power bullet 3 naast een lipstick.

De Satisfyer Ultra Power Bullet 3 is een kleine vibrator. Logisch ook wel, anders was het geen bulletvibrator. De achterste helft van deze bulletvibrator is van ABS-plastic en de voorkant van siliconen. Best een aparte keus om dat materiaal zo te verdelen. Het ziet er wel leuk uit, maar het geeft natuurlijk wel zo’n richeltje waar de materialen tegen elkaar aan zitten. Dat is een plek waar vuil zich makkelijk kan verzamelen.

De bovenkant van dit seksspeeltje heeft iets bijzonders. De top is afgevlakt. Dat doet me een beetje denken aan de We-Vibe Tango, maar het is wel echt een eigen model. Zo’n afgevlakte, asymmetrische top vind ik helemaal leuk, want dat betekent dat ‘ie verschillende sensaties kan geven.

De test van de Satisfyer Ultra Power Bullet 3

De satisfyer ultra power bullet 3 tegen een flesje sliquid sassy De satisfyer ultra power bullet 3 naast een we-vibe tango

Zoals altijd gebruikte ik ook bij deze vibrator glijmiddel. Glijmiddel maakt masturberen met sekstoys zoveel fijner en makkelijker. Ik vind het wel belangrijk om een bodysafe glijmiddel te kiezen, dus eentje waar geen glycerine en parabenen in zitten. Mijn favoriete glijmiddelen zijn alles van Sliquid, Jo Agapé en Pjur Woman Nude.

De Satisfyer Ultra Power Bullet 3 heeft onderop één knopje. Dat is op zich een beetje onhandig, omdat ‘ie wel twaalf standjes heeft, maar voor zo’n kleine en goedkope vibrator, denk ik niet dat je hier over mag klagen. Het knopje is makkelijk te bedienen en reageert goed.

Standje één van deze bullet voelt gelijk al best wel goed. Het is natuurlijk een vrij zacht standje, maar de vibraties zijn wel best diep en daar hou ik van. Standje vijf is krachtig en ook nog steeds best wel diep, hier word ik echt wel blij van. Qua vibraties is ‘ie echt vergelijkbaar met de Satisfyer Ultra Power Bullet 5. Er zijn ook nog zeven vibratiepatronen. Ik ben daar niet zo’n groot fan van, maar het is leuk dat ze er zijn. Er zitten best wat leuke, interessante patronen bij, die heel geschikt zijn om een beetje mee te teasen.

Maar het leukste van deze Satisfyer Ultra Power Bullet 3 vind ik toch die vorm aan de bovenkant. Dat platte deel voelt echt heel lekker als ik het zachtjes tegen mijn clitoris aan druk. Ook voelt het lekker om daar een beetje een strelende beweging mee te maken over mijn clitoris en schaamlippen.

Wanneer ik wat meer gerichte stimulatie wil, draai ik de vibrator een beetje en maak ik meer gebruik van het puntje. Dat is een vrij smal puntje, waardoor het wat meer richting pinpointstimulatie gaat. Dat voelt heel intens en vooral heel lekker.

De vorm nodigt uit om lekker een beetje te experimenteren en dat vind ik leuk. Zelf vind ik deze Satisfyer Ultra Power Bullet 3 wat minder geschikt om in te brengen. Dat naadje over de hele lengte van de sekstoy houdt me daar toch wel een beetje in tegen. Ik verwacht ook niet dat ‘ie super stimulerend zal zijn, want hij is best klein en vrij glad.

Conclusie

De Satisfyer Ultra Power Bullet 3 is een super toffe, kleine bullet vibrator. De vibraties zijn krachtig en best wel diep. Vergelijkbaar met de Satisfyer Ultra Power Bullet 5, waar ik ook echt wel fan van ben. Door de vorm kan ‘ie verschillende sensaties geven. Het platte vlak is heel fijn tegen je clitoris, en het puntje geeft wat meer gerichte stimulatie. Omdat er twee materialen gebruikt zijn, loopt er een naadje over de hele lengte van de toy. Dat is met schoonmaken wel wat lastig. Maar verder is dit echt een hele toffe en ook nog eens hele goedkope vibrator.

Je kan de Satisfyer Ultra Power Bullet 3 hier bestellen bij bol.com, voor 16 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.