Satisfyer Twirling Delight

31-01-2022

Nog niet zo lang geleden schreef ik over de Satisfyer Twirling Fun. Dat was de eerste pinpointvibrator van Satisfyer die ik testte. Maar Satisfyer brengt natuurlijk altijd al een gek toys uit, dus kwamen ze niet met één pinpointvibrator, maar gelijk met drie. Ik was ook erg benieuwd naar de Satisfyer Twirling Delight en gelukkig waren ze bij Erovibes zo vriendelijk om me er eentje op te sturen.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic, helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standen waarvan 5 steady
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: nu in de aanbieding voor 34,90 euro, hier te koop bij Erovibes
Is ’t wat? Mwah.

De verpakking en de inhoud

De binnenkant van de verpakking van de satisfyer twirling delight. Close-up van de opening van de verpakking. Je ziet ook de punt van e satisfyer twirling delight nog liggen.

Het is dat de verpakkingen van Satisfyer er zo leuk uitzien, maar dit stukje wordt wel saai. Ja, de verpakking ziet er net zo uit als alle andere Satisfyer verpakkingen qua stijl. Lieve kleurtjes, lijnentekening, randje papier er af scheuren om ‘m te openen. Achterop en in de doos vind je wat informatie over deze pinpointvibrator. Helemaal goed.

In de verpakking vind je de Satisfyer Twirling Delight zelf, het oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing, quick start guide en het boekje met veiligheidswaarschuwingen.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Twirling Delight

De satisfyer twirling delight naast een lipstick. De satisfyer twirling delight met het kapje er naast.

De Satisfyer Twirling Delight heeft een plastic kapje. Ik moet zeggen dat ik niet heel goed weet waarom dit is. Het lijkt logisch dat dat is om het steeltje van de Delight te beschermen. Maar het ziet er niet uit alsof dat zo’n gevoelig punt is dat het snel af zal breken. Maar goed, ik ben wel echt een sucker voor zulk soort kapjes, want ik vind het er zo leuk uitzien. Dus of het nu nut heeft of niet, maakt me eigenlijk niet héél veel uit.

Verder vind ik deze pinpointvibrator er echt wel mooi uitzien. De vorm is mooi, hoe het schuin loopt op het punt waar het kapje aansluit, dat is helemaal tof. Ook dat glimmende randje vind ik erg stylish. En hij ziet er niet eng uit. Veel pinpointvibrators zien er uit alsof ze je clitoris pijn gaan doen en dat had ik bij deze Satisfyer Twirling Delight niet. Dus dat is fijn.

De test van de Satisfyer Twirling Delight

De satisfyer twirling delight in mijn hand. Close-up van de tip van de satisfyer twirling delight

De Satisfyer Twirling Fun beviel me heel erg goed, dus ik had hoge verwachtingen van deze Satisfyer Twirling Delight. Hij ziet er tenslotte een stuk meer fancy uit dan de Twirling Fun. En meer fancy voelt toch vast ook beter. Mijn clitoris houdt van fancy.

Natuurlijk gebruikte ik glijmiddel, want zeker bij pinpointstimulatie is dat heel belangrijk. Ik had er helemaal zin in, maar die zin verdween eigenlijk ook weer net zo snel. Want de Satisfyer Twirling Delight viel gewoon echt een beetje tegen.

Ik hou heel erg van pinpointstimulatie. Naast luchtdrukstimulatie is dit mijn favoriete stimulatievorm. En het fijne van pinpointstimulatie is dat het al snel goed is. Al zijn de vibraties buzzy, met een goede pinpointvorm is het dan nog steeds lekker. Maar helaas is het dus niet zo dat alle pinpointvibrators ook echt lekker zijn. Zo bleek maar weer.

Ik zou de vibraties van de Satisfyer Twirling Delight niet per se als buzzy omschrijven. Maar ze zijn wel echt heel licht. In de top van de vibrator zijn ze niet super goed voelbaar. Terwijl dat is waar je ze natuurlijk het meest wil voelen. In het handvat voel ik de vibraties denk ik nog iets meer dan in de top van de vibrator. Dat is gewoon erg jammer.

De vorm van de top van de Twirling Delight vind ik wel fijn. Dat ronde, bolle. Maar ik heb alsnog wel wat vibraties nodig, iets meer dan ik nu krijg. Met veel moeite kan ik wel klaarkomen van deze pinpointvibrator, maar het is dus vrij uniek dat ik zoveel moeite moet doen met dit type vibrator. En eerlijk gezegd weet ik ook niet zo goed waarom ik dat zou doen, want ik heb veel betere pinpointvibrators.

Er zijn ook echt pinpointvibrators in dezelfde prijsklasse die veel beter zijn, zoals de Satisfyer Twirling Fun. Die ziet er dan misschien iets minder fancy uit, maar is echt veel effectiever. Je moet dan wel dat schattige doorzichtig kapje missen, dat wel. Maar je krijgt er vele orgasmes voor terug, wat me best een goede ruil lijkt.

Conclusie

De Satisfyer Twirling Delight ziet er echt heel tof uit, maar hij valt helaas wel tegen. De vibraties zijn echt niet zo goed, het lijkt alsof ze niet goed genoeg worden doorgegeven. Het handvat trilt bijna nog harder dan de top van de vibrator. Super jammer! Je kan da beter gaan voor de Satisfyer Twirling Fun, die doet het echt een heel stuk beter.

Je kan de Satisfyer Twirling Delight hier bestellen bij Erovibes voor 34,90 euro 
Of je bestelt de Satisfyer Twirling Fun, ook hier bij Erovibes, voor dezelfde prijs.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.